no hlavne vyber nieco co je kratsie nechec sa mi ucit song pol roka.a nieco kde mozem hrat dz dz dz lebo nemam rad moc zlozite veci nieco take - http://www.youtube.com/watch?v=fSrdFLleDHE .
Mess died!!!
este si sa ani nestihol spamatat a zareagovat na utok sexbota a uz na teba palim z laserovej hufnice archer v-2 kaliber 160mm paprsok ktoremu nemas sancu uniknut... truly devastating attack"!
mechovia s barierou porazili skreckov a nevahaju utocit dalej ale velky pan ma iny plan. mechovia sa stahuju a nasputuje sexbot. sancu nema ani tvoja sestra
Ale ty nepočitas s tym ze mam sestru a nebudem vahat ju pouzit !
mlady jedi zomrel ale len preto lebo bol hlupy... sithsky pan povolava mechov v. II s kinetickou barierou.. tvoji skreckovia a mutanti nemaju sancu
mlady jedi sa sustredil a spojil sa so mnou s majstrom... pouzil silu KILL ALL a prezil... uteka k tebe a chce ta zabit
Povolavam svoje škrečky a bioniclov na pomoc, na to si ani mlady jedi netrufa.
utok sa podaril! ukradli ti 5 clankov paliva do vesmirnej lodi a 2 zajatcov! ktorych pretransformujem na jediov a nebudes mat sancu! tes sa na dalsi utok lebo jedine na co sa moj hlupy minuly padawan zmoze je len obrana ! tak budes trpiet za jediov!!! znicte sithov!! aaaaaaaa! (utoci na teba mlady jedi!)
Ja teraz neviem či som ta vazne urazil a mam sa ospravedlnit alebo mam dalej srandovat a hrat tu hru s tebou, daj mi nejake znamenie, spal mi klub a poslednu svatynu Sithov nech viem