+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 4 PrváPrvá 1 2 3 4 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 11 po 20 z 37

Téma: Domáce štúdio ...

  1. #11
    Členom od
    Aug 2007
    Bydlisko
    Bratislava
    Príspevky
    53
    Points
    2,302
    Level
    29
    Sila Reputácie
    14


    Re: Domáce štúdio ...

    tato tema sa mi zdala najvhodnejsia...hladal som, ale naslo mi len temu o flamencu
    takze, mozete mi poradit, ako nahrat bicie na comp? urcite ze asi mikrofonom, ale treba nejaky specialny mikrofon na bicie alebo normalny klasicky na spev staci?? da sa to urobit aj tak, ze sa zapoji mikrofon do compu (cez zosik?) a len sa prilozi k bicim alebo je tato procedura zlozitejsia?
    SX LP Sunburst :P
    Boss Overdrive/Distortion
    Beck 100W
    ____________
    Blink182, Sum41, My Chemical Romance, Atreyu, a konecne uz aj Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC, Cream :P

  2. #12
    Členom od
    Oct 2006
    Bydlisko
    Trnava
    Príspevky
    757
    Points
    7,029
    Level
    55
    Sila Reputácie
    23


    Re: Domáce štúdio ...

    Prave nahravame s kapelou svojpomocne demac (uz tyzden), len z gitar cez efekty do kompu a mixujeme. No a MUSIME pouzit automatickeho bubenika. Nazvucit bicie je ovela vacsi problem ako prilozit k obycajnemu mikraku. A potrebovali by ste desattisice, aby ste z toho dostali obstojny zvuk. Takze ak nemate vela penazi, radsej si stiahni program a pouzite automatickeho.

  3. #13
    Členom od
    Aug 2007
    Bydlisko
    Bratislava
    Príspevky
    53
    Points
    2,302
    Level
    29
    Sila Reputácie
    14


    Re: Domáce štúdio ...

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) *Zuzka* Zobraz Príspevok
    Prave nahravame s kapelou svojpomocne demac (uz tyzden), len z gitar cez efekty do kompu a mixujeme. No a MUSIME pouzit automatickeho bubenika. Nazvucit bicie je ovela vacsi problem ako prilozit k obycajnemu mikraku. A potrebovali by ste desattisice, aby ste z toho dostali obstojny zvuk. Takze ak nemate vela penazi, radsej si stiahni program a pouzite automatickeho.
    to asi aj urobime, kedze nemame ziveho bubenika len ma to zaujimalo, ak by sme nejakeho nasli...riesenie by bolo v elektrickych bicich, nie? lenze tie treba najskor mat
    a co takto nahrat bicie na viac stop? najprv kopak hajtku rytmicak napriklad a potom postupne pridavat??? ci to by bolo moc komplikovane? :P
    SX LP Sunburst :P
    Boss Overdrive/Distortion
    Beck 100W
    ____________
    Blink182, Sum41, My Chemical Romance, Atreyu, a konecne uz aj Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, AC/DC, Cream :P

  4. #14
    Členom od
    Oct 2006
    Bydlisko
    Trnava
    Príspevky
    757
    Points
    7,029
    Level
    55
    Sila Reputácie
    23


    Re: Domáce štúdio ...

    No kvalita by bola aj tak na nic, keby ste to nahravali normalnym mikrakom na spev. Ale za pokus to stoji. Mozte vyskusat.

  5. #15
    Členom od
    Apr 2006
    Príspevky
    3,350
    Points
    17,255
    Level
    83
    Sila Reputácie
    62


    Re: Domáce štúdio ...

    Kedze vacsinou byvaju na spec dinamicke mikrofony, tak viac ako 20CM od mikraku je ticho. To urcite poznate, ked mate mikrofon dalej, cize by bicie nebolo vobec pocut

  6. #16
    Členom od
    Mar 2007
    Bydlisko
    Michalovce
    Príspevky
    50
    Points
    4,228
    Level
    41
    Sila Reputácie
    14


    Re: Domáce štúdio ...

    zdravim. ak mozem poradit tak na simulaciu bicich na pc sa mi vidi celkom fajn program acoustica beatcraft. Kamarat bubenik si to zohnal a celkom fajn veci sa v tom daju poskladat aspon co mi on poslal. K dispozicii je myslim zakladna virtualna zostava bicich... rozsirenu treba online zakupit co uz vsak stoji nieco

  7. #17
    Členom od
    Aug 2007
    Príspevky
    1
    Points
    2,111
    Level
    27
    Sila Reputácie
    0


    Re: Domáce štúdio ...

    Ludia mam taku otazocku ...uz dlhsie si robim pekne nahrafki v kompiku, no teraz som narazil na taky problem: mam hotovu uplne krasnu nahrafku... no ako ju vo svojom musicmakery dam na mix down, to co mi vyde je dost tiche a ani funkcia normalize tomu moc nepomoze. Skusal som to aj jednoducho zosilnit, ale to mi zas uplne nepekne oreze frekvencny rozsah. Nevie nahodof niekto, ako z celkom tichej nahrafki dostat nieco ako ked si to poriadne vypeciem barz aj na winampe. Ja neviem, nejaky pridavny modul, ktory sa da zavesit na mix down, alebo nejaka mne tajna funkcia, ktorou urcite kazdy dobry music maker disponuje, len ja som na nu este neprisiel. Ja viem, patri to k uplnym zakladom, ale takyto problem som este neriesil, takz tapem a tapam...

  8. #18
    Členom od
    Apr 2006
    Príspevky
    3,350
    Points
    17,255
    Level
    83
    Sila Reputácie
    62


    Re: Domáce štúdio ...

    Tak si uprav prispevok, a tam mas, ze delete.

  9. #19
    Členom od
    Dec 2008
    Bydlisko
    Topolčany
    Príspevky
    1
    Points
    1,213
    Level
    19
    Sila Reputácie
    0


    Re: Domáce štúdio ...

    Napíš mi alebo zavolaj mám pre teba to čo potrebuješ na Mix a Master v PC. duocindy@duocindy.com www.duocindy.com tel.0911600813

  10. #20
    Členom od
    May 2008
    Príspevky
    214
    Points
    4,779
    Level
    44
    Sila Reputácie
    14


    Re: Domáce štúdio ...

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) bannik Zobraz Príspevok

    myslim ze by to mal byt program Reason co si dal ten screen

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

     

Pravidlá prispievania

  • Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky