Nazdar... Chcem sa spýtať čo je potrebné na vytvorenie domáceho nahrávacieho štúdia...Napr. či je potrebný mixážny pult či nieje nejaký softwere, program ako nejaká náhrada mix pultu ....diki ..![]()
Nazdar... Chcem sa spýtať čo je potrebné na vytvorenie domáceho nahrávacieho štúdia...Napr. či je potrebný mixážny pult či nieje nejaký softwere, program ako nejaká náhrada mix pultu ....diki ..![]()
zalezi aj od toho v akej kvalite chces nahravat.. ci ide len o domace demo alebo to chces zaslat k nejakemu producentovi.. ci rovno aj vydat cd![]()
Bunnyyyyy!
No ja to chcem na domace nahravanie ......len tak pre potesenie![]()
Ahoj.
Co som sa ja skusal nahravat, tak mi stacilo toto.
Gitara :P , efekt (ako predzosilovac...aspon tusim), kabel, redukcia (z velkeho, gitaroveho jacku na maly, ktory pichnes do mikrofonovej pripojky na zvukovke...dostanes to barskde, aj v nayke napr.). Vdaka tomuto teda mas zapojenu gitaru.
Na nahravanie som pouzil program Cool Edit, da sa nahravat viacej stop, ktore sa po nahravani daju editovat. Teda si mozes napriklad nahrat bicie a basu (alebo nejaky podmaz) napriklad z Guitar Pro a do toho potom uz iba gitarujes.
![]()
SX LP Sunburst :P
Boss Overdrive/Distortion
Beck 100W
BaCH superstrat elektrika
Golem preamp
20W MiniAmp
1*12" homemade w/ Celestion G12T-75
naposledy som počúval...
Na toto odporucam Cool Edit - je sikovny, malo zaberie, su v nom rozne efekty (echo, dalay, distortion,...) a perfektne sa daju mixovat viacere stopy
Ja som si akurat vcera nainstaloval Sound Forge. Celkom fpoho porogram. No nahrat mi vie len cisty gitarovy zvuk. Ako nahle zapnem bud GT Player, alebo Amplitube, zvuk to nenahra ani B*****. Nevie niekto, ako nahrat ten skresleny zvuk z Amplitruby? Uz ma to stve, skusam furt nejaky novy program a nic.
Ok ale ja som myslel akože normalny mixpult ,viete plno gombikov na jednom stole ........no a chcem vediet ci sa to da nahradit nejakym programom na PC ....
akysi virtualny mixpult mam na mysli ...
napr. daco ako toto http://www.audionet.sk/Nc/Clanky/Reason1/obr00.gif
Last edited by Mihal; 26.08.2007 at 18:36.
vsak si to ukazal, tak si to stiahni
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)