Ahojky. Aká paska sa používa na mikraky ako napriklad v tomto Klipe
Ahojky. Aká paska sa používa na mikraky ako napriklad v tomto Klipe
čauky mňauky.
barsaká
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Čiže táto by mohla byť http://www.umerkura.cz/kabely-a-kone...t-cervena.html ??
len taká pomimo otázka, načo Ti to je ak smiem vedieť?
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Ani neviem. Chcel som to iba vedieť lebo ma to zaujimalo.
by som sa nečudoval keby si sa nabuduce pýtal akým papierom si gitaristi vytierajú riť...
Ibanez Prestige Rg 1570 MRB
Squier Affinity Stratocaster - RW - 3 Tone Sunburst
Home made guitar
španielka marris
Blackstar HT-5RH
Kustom ARROW16DFXJ
Digitech XMM Metal Master Distortion
Wah Dunlop 95Q
BOSS DS-1
BOSS SD-1
BOSS BF-2
Ja som mimo. Co to je somarinu?
oblepený mikrofón páskou aby si nevytrhol kábel..
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)