poradte mi ako dlho sa ma cvicit na gitare ? ja cvicim pol hodinu za den. a chodim na gitaru len pol rok sice som zaciatocnik stale cvicim niak kratko nie?![]()
poradte mi ako dlho sa ma cvicit na gitare ? ja cvicim pol hodinu za den. a chodim na gitaru len pol rok sice som zaciatocnik stale cvicim niak kratko nie?![]()
vies, to je ako keby si sa pytal ako casto by si mal mat sex... mozno divne prirovnanie ale je to podobne... ked ho nemas, tak ho proste nemas... ked necvicis tak necvicis.. kazdopadne ak ta to bavi tak cvic co najviac... na druhu stranu nehraj nasilu lebo to nema zmysel a sposobuje to nechut.. nie je ziaden vymedzeny cas na styl ze "tolko treba denne cvicit".. ja hram teraz siesty rok a su obdobia kedy hravam dve tri hodinky denne a potom sa sem tam aj stane ze jeden dva dni na gitare nezahram.. dolezite je si uvedomit ze to robis pre radost a pre potesenie a pre tieto dve slova neexistuje nijaka konkretna forma.. kolko chces tolko cvic.. ak citis ze sa potrebujes zlepsvoat a ozaj to cches.. tak cvic viac. ak si zo sebou spokojny zahraj si par minut denne..![]()
Fender Standart Stratocaster-Sunburst,MN,3 single
Fender Frontman 65r
Digitech RP70
Ved ked sa ti zda ze cvicis kratko tak cvic viacPol hodina sice nie je ziadny zazrak ale to, ze cvicis pravidelne kazdy den, je prospesne. A takisto je dolezite vediet ako cvicit. Je treba postupovat systematicky a nie chaoticky
![]()
Záleží čo chceš s tou gitarou dosianuť ale všeobecne platí že, čím viac tým lepšie, a ako povedal vladozc, treba systematicky cvičiť.
diki chalani za radu
furt cely zivot
a niekedy radsej kratsie a dobre ako dlho a zle. to chod radsej na pivo tam je vzdy cim dlhsie tym lepsie![]()
Skrátka povedané: Najlepšie je cvičiť do úmoru, alebo ak chceš do roztrhania tela![]()
No povedal by som, ze treba cvicit az kym to nebudes vediet :-)
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)