Ahoj , mám 17 a hrám na španielskej gitare a začínam na elektrickej. Teda rok ju mám (elektrickú) a vôbec mi to nejde. Zahrám solo k Nothing else Matters , Fade to black (Metallica) , Tout le Monde (Megadeth) a to je asi tak všetko. Na španielskej zahrám toto (trošku pomalšie samozrejme nie ako originál) https://www.youtube.com/watch?v=gtnxThdVJz0
Môj problem je v tom , že neviem hrať Sweep pickingom , neviem poriadne hrať tappingom a ešte mam veľké rezervy v Alternate Pickingu :/ Dá sa to vyriešiť ? Môj učiteľ je skvelý hráč na klasickej gitare , ale na elektrickej veľmi nie , nevie mi poradiť , čo sa týka elektrickej gitary.
A ešte vec , ak sa môžem spýtať ... Jedno dievča mi nápisalo , že sa jej páčim ... no , ale ani som ju nevidel , ona si myslí , že chodíme spolu (ja som bol **** a povedal som že chodíme spolu) noa , spoznal som jedno dievča , ktoré je super , ale nechcem tej druhej ubližiť , ako mne dievčata ublížili (poslali ma do p*** , že majú naviac atd ... ) dá sa aj to vyriešiť ?![]()
Každopádne pekný večer a veľa štastia v hre na gitaru![]()
![]()