Dakujem za pomoc
Dakujem za pomoc
Last edited by hildik; 30.05.2016 at 20:14.
Šak to postni sem...
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
Ak by som ju mal doma tiež by som ju ponúkol za výbornú cenu len aby som sa jej zbavil.
otázka je čo je výborná cena ?? ono tieto stagemastre neboli až taký prúser...
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
No ponuka mi ju za 600 e ale aj s kombom fender super champ x2 ( stalo 440 e ) a k tomu digitech grunge a metal muff... Ide mi skor o parametre tych veci, ci uz gitary a komba, aj efektov. Nieco coho sa chytim a porovnam s gitaeami ponukanych v obchodoch. Hram pomerne dlho, cca stredna uroven, a rad by som investoval uz do niecoho lepsieho. Nikdy som to nebral vazne, nezaujimal sa o parametre atd., free som to bral. A tak chcem uz trosku vaznejsie... Len sa v tom nevyznam a potrebujem sa chytit niecoho, co mi " ukaze " kvalitativne rozdieli.. Snimace a pod.,
realne to kombo kúpiš z druhej ruky do 300E, a gitaru tak za 200 max.. čiže viac ako 500E by som za to nedal....
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)