+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 3 PrváPrvá 1 2 3 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 11 po 20 z 23

Téma: nieco mi chyba

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

Re: nieco mi chyba

Narodeniny sa zobrazuju podla toho, ako si kto nastavi datum narodenia vo svojom profile (a tato "feature" je vstavana v bulletine). Meniny asi nepojdu, lebo to by musel existovat modul, ktory by mal nahodeny cely slovensky kalendar s menami v databaze a potom denne checkovat, komu do meno v ten den akurat patri. Nehovorim, ze by to nebol sranda, ale cas na tateto nieco radsej treba dat niekde inde.
    Zaciatkom jula (alebo mozno uz koncom juna sa bude aj tak prechadzat na novu verziu bulletinu. Ta prinasa mnoho upgradov, az tak radikalnych, ze odhaduje, mnohe veci nebudu spociatku fungovat (a predklad pojde naspat na anglictinu). Je to treba spravit, zvysok veci sa potom bude "budovat" pomalicky. To len tak na margo zmien

A co sa tyka tych threadov o kapelach, kludne moze byt, ja som za. Uz tam mate spesl kategoriu.
    Last edited by Fil; 18.05.2010 at 14:11.

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    49

ďakujem za presunutie...
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
    Amp : Orange DT, Orange 2*12
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

Načo zase nový systém?
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Jun 2009
    Level
    56
    Sila Reputácie
    24

lebo zivot je zmena ! tiez sa mi nepacilo ked tento portal zmenil image, no ked som si spatne pozrel stary, uz by som ho nechcel a tak to je. Ludia najskor pofrflu ako sa im tie nove zmeny nepacia a radsej by tie stare, no casto si zvyknu a tie stare uz spat nechcu
    “Being good is not about playing fast, it's about thinking fast.”
    ---
    http://www.youtube.com/user/1Simonz

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

Máš pravdu, starý vzhľad by som nechcel. Ale vieš prečo? Pretože ten starý bol raz nový. A už vtedy sa mi nepáčil. Páčil sa mi ten, ktorý tu bol pred 4 rokmi. Klasický vintage štýl.. ale budiš
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    90

Exclamation Re: nieco mi chyba

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Radkio Zobraz Príspevok
    Máš pravdu, starý vzhľad by som nechcel. Ale vieš prečo? Pretože ten starý bol raz nový. A už vtedy sa mi nepáčil. Páčil sa mi ten, ktorý tu bol pred 4 rokmi. Klasický vintage štýl.. ale budiš
    Ale zamysli sa. Nad čo by si v dobrom spomínal ak by sa nič nemenilo? A to neplatí len o tomto, ale napr. aj o mladosti a všetkom čo s tým súvisí. Obral by si tak dedkov (babky tiež) o možnosť pookriať na duši pri spomienkach. na VINTAGE CLASSIC
    Last edited by muziker; 19.05.2010 at 11:31.

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Radkio, s takýmto prístupom budeš určite ešte frčať max na Windows 98, keďže potom prichádzali zmeny v dizajne a vo funkčnosti. Samozrejme, že nefrčíš. Určite už máš minimálne Vistu ak nie Windows 7

Členom od
    Mar 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    23

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) -MaReK- Zobraz Príspevok
    Radkio, s takýmto prístupom budeš určite ešte frčať max na Windows 98, keďže potom prichádzali zmeny v dizajne a vo funkčnosti. Samozrejme, že nefrčíš. Určite už máš minimálne Vistu ak nie Windows 7
    XP professional 64bit 4-ever =)

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

Marek mierne s tebou nesúhlasím. Čo sa týka takýchto vecí, tak treba ísť s dobou minimálne preto, lebo všetko sa vyvíja na nové veci. Fičím na Win7, pretože používam špeciálne softy, ktoré na XP nerozbehnem.
    To je ako fotografovanie. Kto nemá digitálny fotoaparát na bežné používanie, ako keby nežil. Firma Kodak oficiálne ukončuje výrobu klasických filmov. Áno, vždy ich budú vyrábať mlé firmičky, ale zrejme cena pôjde podstatne vyššie a ani vyvolávanie fotiek nebude už tak jednoduché.

Ale meniť niečo len pre vzhľad je pre mňa nemiestne. Chápem síce, že tu vzniklo veľa nových funkcí, zrejme za účelom oživenia fóra. Ale ako to tak sledujem, nepomohlo to. Zrejme sa ide zase niečo pridávať.. Nechápem načo. Ale neriešim to nejako moc Ja som sa skutočne len pýtal, načo sa ide zase meniť systém. Len som chcel poznať odpoveď, toť všo
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Feb 2009
    Level
    76
    Sila Reputácie
    41

marketing..dlho opozerany vzhald treba zmenit z principu..keby to bolo na mne..tento sucasny je ok
    without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky