+ Odpoveď do témy
Stránka 1 z 3 1 2 3 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 1 po 10 z 23

Téma: nieco mi chyba

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

nieco mi chyba

uz dost dlho rozmyslam nad tym, preco sa mi nezobrazuje formatovaci panel na tejto stranke ked pisem.. teda..ja ani neviem ci sa mi nezobrazuje.. neviem ci tu vobec nejaky je..pretoze odkedy ma gitarista.sk novy vzhlad, nic take som tu nemal.. uz som sa chcel zmierit s tym, ze to tu nie je ked v tom.. ono to tu musi byt...tak som skusil aj IE namiesto FF a stle nist.. napadol ma este jeden napad.. iny nick ..tak som sa prihlasil a iny nick a ... hla.. ono to ide.. a teraz otazka .. preco to na svojom nicku nemam? a este lepsia, ako dosiahnem aby som to ziskal? ..to je asi vsetko.. kto nechape mojmu nariekaniu nech si kuken prilozene obrazky
    Attached Images
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

Re: nieco mi chyba

je to rozsireny mod pisania spravy a ty ho na svojom Radkio ucte nemas asi nastaveny treba ist do ovladacieho panelu -> uprav moznosti -> moznosti nastavenia, tam mas potom Message Editor Interface. Ak tam mas basic, nemas tam okrem moznosti pisania nic, teda to vyzera tak, ako na tom prvom obrazku. Ak chces vsetko, daj moznost wigwamsig, tam budes mat vselico.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

AHAAAA,,, diky filko mas moj obdiv... i am so happy
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Aug 2007
    Level
    28
    Sila Reputácie
    17

okej.. neviem kde mozem napisat co mam uz dlho na srdci ale nie.. len som si vsimla.. ze pomaly na kazdy trosku OT prispevok v nejakej teme sa ozve niekto ze co to pises ved nazov temy iny.. a pride mi to uplne take.. blbe.. ved aj ked je nazov temy napr. "Oblubeny styl" a nejakym sposobom sa ta diskusia dostane az k bodu, ze rozobera jeden styl.. netreba to hned "ukludnovat".. o com by bolo forum ak by sa tam len "opovedalo" na otazky?? (myslim ze niekto zalozi temu napr. "problem s ladenim gitary", niekto mu poradi s cim potrebuje, a koniec. tema zhasla. -??) alebo nieco taketo co napisal Radkio: "inak.. rozmyslam trosku o zmysle tejto temy.. ma vobec nejaky?" .. jedna sa o temu vas oblubeny hudobny styl.. ale nechapem preco by nemala mat zmysel?? ved nech si kazdy napise svoj nazor, nech sa ludia najdu. ked sa ich najde viac, nech si zalozia temu.. len proste nechapem preco je tu castokrat "pochovana" debata len kvoli tomu, ze nie je presne podla nazvu temy..

kto ma pochopil som rada kto nie.. tak neviem :P a neberte to ako neviem co len mi to tu trosku vadi.. ze sa pomaly az "bojim rozpisat" aby ma niekto nezrusil :P

Členom od
    Jan 2007
    Level
    35
    Sila Reputácie
    17

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Baruska Zobraz Príspevok
    okej.. neviem kde mozem napisat co mam uz dlho na srdci ale nie.. len som si vsimla.. ze pomaly na kazdy trosku OT prispevok v nejakej teme sa ozve niekto ze co to pises ved nazov temy iny.. a pride mi to uplne take.. blbe.. ved aj ked je nazov temy napr. "Oblubeny styl" a nejakym sposobom sa ta diskusia dostane az k bodu, ze rozobera jeden styl.. netreba to hned "ukludnovat".. o com by bolo forum ak by sa tam len "opovedalo" na otazky?? (myslim ze niekto zalozi temu napr. "problem s ladenim gitary", niekto mu poradi s cim potrebuje, a koniec. tema zhasla. -??) alebo nieco taketo co napisal Radkio: "inak.. rozmyslam trosku o zmysle tejto temy.. ma vobec nejaky?" .. jedna sa o temu vas oblubeny hudobny styl.. ale nechapem preco by nemala mat zmysel?? ved nech si kazdy napise svoj nazor, nech sa ludia najdu. ked sa ich najde viac, nech si zalozia temu.. len proste nechapem preco je tu castokrat "pochovana" debata len kvoli tomu, ze nie je presne podla nazvu temy..

kto ma pochopil som rada kto nie.. tak neviem :P a neberte to ako neviem co len mi to tu trosku vadi.. ze sa pomaly az "bojim rozpisat" aby ma niekto nezrusil :P
    len aby tu nevznikla anarchia

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

tu bude rispekta ale Baruska ma v comsi aj pravdu, teda z casti "moze byt"
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

ja suhlasim s baruskou.. suhlasim s tym, ze mierne odklonenie od temy je v pohode, lebo kecat stale ku jednemu nadpisu sa neda ale ta citacia.. to je dost odveci..a za tym si stojim, tema "ktory je vas oblubeny styl" vazne nema zmysel.. kazdy tam napise nejaky styl a tym to hasne? nechapem zmysel zalozenia
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Aug 2007
    Level
    37
    Sila Reputácie
    19

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Baruska Zobraz Príspevok

ja som ta pochopil a fandim ti.

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

nechcem zakladat novu temu .. ja len jeden dotaz

Ked uz tu mame kalendat, narodeniny, udalosti... nemohli by sa na stranke zobrazovat aj meniny?
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Mar 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    23

Tak sme sa rozprávali z Bettencourtom, že by sme tu mohli mať nejakú sekciu, kde by si každý mohol vytvoriť thread podľa názvu svojej kapely, a tam nahadzovať koncerty, vystúpenia, fotografie,....

ak je to blbý nápad pekne poprosím kľudne, keď som už raz taký tak ma nezmeníte, a cez internet už duplom nie =)

Zbytočne sa budete rozčuľovať aj tak z toho bude ma´t radosť len váš kardiológ.

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky