potreboval by sam poradit nejake stranky odkial sa daju stiahnut noty na klavesy od roznych interpretov. dik
potreboval by sam poradit nejake stranky odkial sa daju stiahnut noty na klavesy od roznych interpretov. dik
Stiahni si http://tuxguitar.com.ar/download.html a noty alias taby nájdeš cez môj vyhľadávač: http://m.php5.sk/taby.php
Taby hľadaj ako Guitar Pro a potom si ich otvoríš v tom programe![]()
pocuj nevem ci si si to nepomylil. ja potrebujem stranku pre mojho klavesaka na noty ne na gitarove taby
No taby ti zobrazuje aj ako notycez guitar pro alebo tux guitar
ak viete niekto nejake stranky na noty od roznych interpretov piste sem odkazy. dik
ked si stiahnes taby do guitar pro, mas tam aj noty
Can't Smeg Won't Smeg
Však hej, len vysvetli mu to![]()
Lenze guitar pro nie je stavany na noty. Mozes tam cosi zapisat, ale nikdy to nieje to, co naozajstne noty. Netlacte mu tu do hlavy kaleraby![]()
Junior, naozaj sa to nehodí do gitarového fóra, preto Tvoju otázku presúvam do vhodnejšej sekcie.![]()
(A z -MaReKa- si nič nerob, nie je to prvý krát, čo namiesto odpovede propaguje svoj web...)
Moje návrhy, ktoré by si mohol skúsiť prehľadať:
- easysheetmusic.com[/url][/B] - v angličtine, noty v PDF formáte, 5 kolekcií: Songs from Around the World, Popular Classics, Boogie & Blues, Opera Classics, Mission - Not That Difficult
- 8notes.com - v angličtine, výber viacerých štýlov (kategórie: classic, poprock, jazz, film, world, wedding, xmas, traditional, funeral, children, newmusic), noty vo formáte PDF a/alebo GIF, so zvukovými ukážkami vo formáte MIDI.
- sheetmusicarchive.net - v angličtine, len klasika, limit 2 downloady denne
- milansvoboda.com - jazz, 50 nôt pre klavír / combo (quartet, quintet, sextet) / big band. Vrátane MP3.
- sheetmusicfox.com - klasika, zoradená podľa skladateľov
- virtualsheetmusic.com - E-hop, ktorý predáva noty. Majú aj sekciu nôt zdarma, ktoré linkujem.
- notky.webz.cz - česká stránka, filmová hudba, pop, MIDI ukážky, klasika...
- my-piano.blogspot.com - stránka v angličtine, hlavne pop. (Avril Lavigne, Christina Aguilera, Vanessa Williams, Elton John, Robbie Williams, Celine Dion, Eric Clapton...)
- hudba.hradiste.cz
- web.mit.edu - len zahraničný pop.
A ak by nestačilo, stále platí: všetko je na webe...
Sú tam toho tony, celé vagóny nôt...Takže veľa šťastia!
A pre ostatných: Tuxguitar je super program, ale hoci dokáže zobraziť aj notový záznam, skutočne nie je vhodný na klavírnu hru. Takže nikomu netreba nič vysvetľovať... (platí to aj naopak a len blbec by nútil gitaristu, aby hral z klavírnych nôt...)
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)