Zobraz výsledky ankety: Ktoru zo skladieb si vyberiete do sutaze ?

Hlasujúci
49. Nemôžeš hlasovať v tejto ankete
  • Love Thing - Satriani, Joe

8 16.33%
  • Back In Black - AC/DC

18 36.73%
  • Blues Jam in A moll (jamtrack)

9 18.37%
  • ziadnu, vsetky su pre mna velmi narocne

13 26.53%
  • dodatocne : Tears In The Rain - Satriani, Joe

1 2.04%
Uzavretá téma
Stránka 2 z 30 PrváPrvá 1 2 3 4 12 ... PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 11 po 20 z 294

Téma: Guitar Challenge no. 1

Členom od
    Dec 2007
    Level
    26
    Sila Reputácie
    0

Re: Guitar Challenge 2008

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Humi Zobraz Príspevok
    Kofola je hodnotná cena, ale hlavná cena je úcta všetkých púštnych kmeňov a náčelníkov víťazovi.
    Tak oprášiť gitaru a skúšať

nj........ja tak nahrat na mobil bo inak to nejde v mojom pripade....ale satrianiho uznavam tak ho nechcem dokazit jak sprosty chudak......back in black je ovela jednoduchsie

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

dokedy to treba posielat?

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

najprv poprosim vsetkym, aby mne alebo trekkerovi poslali sukromnou spravou predbezne prihlasky. Prihlaska bude zatial v tvare:

Prihlasujem sa do sutaze Guitar Challenge 2008

Meno: Filip
    Skladba: Love Thing - Satrani, Joe

Predbezny deadline sutaze je 7.2.2008. Preto uz mozete zacat cvicit/nahravat, ale poslite nam aspon kvoli prehladu zatial tie predbezne prihlasky.

Dalsia vec sa tyka pravidiel, tie budeme za behu dotvarat. Zaklad pre kazdeho, kto sa bude chciet zucastnit, je:

1. K nahravke pouzijte ako backing track vyhradne ten, ktory sme dali k dispozicii na stiahnutie. Ak linky nefunguju, treba nam dat vediet. Ak sa backing track nepaci a budete mat nejake lepsie, dajte vediet, my to zvazime a uvidi sa.
    K nahravke je potrebne pouzit backing track.
    2. Nepodvadzajte. Ak niekto posle prihlasku za seba, mal skladby nahrat (a zahrat) on/ona, nie jeho/jej brat, sestra, tatino, babka, pes atd. Na to nie sme zvedavi, dokym sa oni tiez do sutaze neprihlasia a neposlu danu skladbu za seba. Nebudeme to vsak nejak extra prisne kontrolovat, preto Vas prosime/ziadame, v zmysle fair-play, nepodvadzajte. Prezentujete sami seba.
    3. Snazte sa dodrzat termin, dokedy treba skladbu zverejnit. Sutazne prispevky po termine uz ocenene nebudu, mozme sa k nim vsak este dodatocne vyjadrit. Sposob zverejnenia sutazneho prispevku budeme este konkretizovat.
    4. Nahravky zasielajte vyhradne vo zvukovom formate v co najvyssej kvalite, v akej to len budete schopni nahrat. Ulahcite nam tym posluch a hodnotenie a mozno si tym aj trochu polepsite. Najlepsie bude format mp3, bitrate skuste 192 kbps.
    V krajnom pripade moze byt aj video format, ale ako mnohi viete z netu, nahravky na webkameru a vstavany mikrofon v notebooku nie su nic moc na pocuvanie, aj ked tam sa da aj kukat. Mi chceme v tomto pripade primarne pocuvat, kukat az potom. Ale ak to mate premyslene a bude to kvalitne, moze byt aj video format.

To je zatial vsetko, ak ma este nieco napadne, bude to v mojom prvom prispevku v teme. Tam budu vsetky dalsie informacie.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Jul 2007
    Level
    32
    Sila Reputácie
    19

no fakt super napad.. a ako sa hovori neni dolezite vyhrat ale zucastnit sa .. moznaze sa aj ja zapajim s tym a molom aj ked neviem ci sa mi podari priamko blues ^^

Členom od
    Mar 2006
    Level
    80
    Sila Reputácie
    53

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) bannik Zobraz Príspevok
    Edit 2 - ani jeden z backing trackov mi nejde stiahnut (Skusal som cez Operu a cez IE6)

Ja som ich stahoval odtialto.Tak skus tu.
    http://www.guitarbt.com/index.php?page=dl_list

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Radkio Zobraz Príspevok
    Pozname (vacsinu) porotcov, ale tusim sa nikde nepisalo, co vlastne budu hodnotit... ci to bude technicka dokonalost a presnot, alebo skor nieco ako "nech sa cítim dobre, keď to dopočúvam" či "škoda, ze to už skončilo"
    alebo popripade by kazdy porotca hodnotil len jednu z veci.. sutaziaci by sa bodovali a kto by mal najvacsi sucet bodov vitaz

ja len tolko
    Myslim si ze to nebude len o nas porodcou.To je len taka vsuvka.Hodnotit sa budeme aj tak navzajom,ale kazdy (aspon ja urcite) je rad ked mas hodnoti clovek ktory uz nieco odohral ako obycajny konzument alebo amater.

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) *Zuzka* Zobraz Príspevok
    Vladko, ja protekciu nepotrebujem, pretoze sa nechystam sutazit. Urcite ani prvu ani druhu skladbu zahrat nezvladam a keby som aj nieco dokopala, tak to nemam ako nahrat, takze so mnou nepocitajte.
    To nevadi Zuzka.Ja len tak.

Neberte to ako cenu o postup do finale.Je to len nasa vlastna zabavka preto ze mame radi muziku a mozme sa naucit nieco nove a nie len sa otom rozpravat
    Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur

LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2

http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853

Členom od
    Mar 2006
    Level
    80
    Sila Reputácie
    53

Mame tretieho porodcu .
    Habera bude VladoKN.A bacha.Fill alias Darinka je tehotny tak ho setrite
    Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur

LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2

http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853

Členom od
    Nov 2006
    Level
    62
    Sila Reputácie
    38

trek, Fil, vynikajuca, fakt skvela myslienka a hlavne jedna duchaplna a zmysluplna zabavka s uslachtilym cielom (ak sa to nezvrhne)
    Ja si vsak mozem iba spievat stary (mnou upraveny) song:

...nemam auto (kombo), nemam motorku (gitarku),
    dievca (sutaz) na mna caka v Presporku,
    stojte, stojte, stojte, zostante stat...

Asi si to rozdam iba sam so sebou doma na akustike, ale to nebude ono...
    Last edited by marowak; 09.01.2008 at 12:48. Dôvod: Hmm... kto tak asi vyhra tu stvrtu kategoriu sutaze?

Členom od
    Sep 2006
    Level
    81
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) marowak Zobraz Príspevok
    trek, Fil, vynikajuca, fakt skvela myslienka a hlavne jedna duchaplna a zmysluplna zabavka s uslachtilym cielom (ak sa to nezvrhne)
    Ja si vsak mozem iba spievat stary (mnou upraveny) song:

...nemam auto (kombo), nemam motorku (gitarku),
    dievca (sutaz) na mna caka v Presporku,
    stojte, stojte, stojte, zostante stat...

Asi si to rozdam iba sam so sebou doma na akustike, ale to nebude ono...
    No, to by asi chcelo pripojit sem aj nejaku skladbu pre akustiky...

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    44

ja som tipoval, ze treti porotca bude VladoKN/Humi hh..no

trekker: myslim, ze by vobec ale vobec nebolo dobre kedy to hodnotili uzivatelia, malo by to ostat len v rukach porotcov. Vyjadrit svoj nazor moze samozrejme kazdy ale o vitazovi nech rozhodnete iba vy.
    a preco? .. no lebo sa obavam, zeby sa tak hlasovalo skor na zaklade vzajomnych sympatii ako na zaklade predvedenej skladby.. + zase by bol kamen urazu na styloch. neverim, zeby metalista hlasoval za blues jam a naopak
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Mar 2007
    Level
    67
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Radkio Zobraz Príspevok
    ja som tipoval, ze treti porotca bude VladoKN/Humi hh..no
    Dakujem Radar, ale ziadnu ponuku od miestnej smotanky na porotcu som nedostal.
    Ostava mi asi uz iba sutazit ale na to nemam moc casu a su tu na to lepsi borci.
    Vsetkym co sa do toho pustia drzim palce a ja to tipujem na Mareka, lebo som pocul jeho skladby a improvizacie. ( ostatnych som nepocul, ale mozem si dovolit fandit Marekovi kedze niesom v porote) Chachachaaaa
    Merek do TEHOOO!!!
    Kapela Inštinkt

Uzavretá téma

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky