ako to vyzera ?
Este cakame, poslala iba 1/3 ludi, s niektorymi je dohoda, ze do stredy. Ostatni asi neposlu. Sutaz vyhodnotime do konca tohto tyzdna.
Last edited by Fil; 17.03.2008 at 01:42.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Z mojej strany je záujem, pomáha mi to zlepšovať sa.
Sutaz dnes oficialne uzatvarame, vysledky dame vediet v najblizsich dnoch.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
oki, tak sa potom dohodnite na dalsom kole, lebo do tohto som sa nezapojil, kedze este nemam dlho gitaru, a som zvedavy na vysleok kedze ani nwm kto poslal nahravky![]()
Je mi luto, ale ja uz som pred prvym terminom ukoncenia oznamila trekkerovi, ze nahravku neposielam.
Chatujuci mali moznost vypocut si vsetky nahravky, v tychto dnoch, pretoze tato tema bola viac krat spominana a vsetci si predavali link. Neviem vsak, ci sa zverejni. Asi nie. Nechame sa vsak prekvapit rozhodnutim poroty. Ci si budeme moct vypocut vsetky, ci len vitaza/ov.Takze, pockame.
Podla mna by mala byt moznost vypocut si vsetkych... aby sa predislo tomu, ze porota si tu hodnoti a nikto z fora nevie, ze co sa vlastne hodnoti...
ja uz svojho favorita mam... jeho meno neprezradim...
anonymus
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)