Zobraz výsledky ankety: Ktoru zo skladieb si vyberiete do sutaze ?

Hlasujúci
49. Nemôžeš hlasovať v tejto ankete
  • Love Thing - Satriani, Joe

8 16.33%
  • Back In Black - AC/DC

18 36.73%
  • Blues Jam in A moll (jamtrack)

9 18.37%
  • ziadnu, vsetky su pre mna velmi narocne

13 26.53%
  • dodatocne : Tears In The Rain - Satriani, Joe

1 2.04%
Uzavretá téma
Stránka 28 z 30 PrváPrvá ... 18 26 27 28 29 30 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 271 po 280 z 294

Téma: Guitar Challenge no. 1

Členom od
    Jan 2008
    Level
    30
    Sila Reputácie
    17

Re: Guitar Challenge no. 1

No gratulujem vitazovi, ale aj ja (so svojou naivnou dusickou) som to pochopil tak, ze nejde o to, kto vyhra... Myslim ze to uz zhrnula Zuzka a Matomeister a tusim aj trekker niekde este na zaciatku. Ved nejde tu iba o motivaciu "sutazit"? Mne osobne by bolo jedno keby to ani sutaz nebola, len by si ludia nahrali nieco a ohodnotili by si svoj vykon navzajom. Sutaz ako taka je dobra v tom, ze ludi motivuje zlepsovat sa...

Keby som sa nehambil ze to ako hram, tak by som sa zapojil uz teraz, takto to vidim tak, ze sa mozno zapojim do toho 2. kola .

Členom od
    Mar 2006
    Level
    80
    Sila Reputácie
    53

No chalani.Mozme zacat 2 kolo.Zasadna otazka.Ideme to zase rozdelit na 3-4 veci alebo dame len jednu skladbu.
    Ja mam taky napad ze by sme mohli dat 3-4 veci a kazdu vec orientovat na nejaku techniku.Povedzme ze jednu na obojrucny taping,druhu na bendy tretiu na impro ale tentoraz nie blues ale ideme skusat tvoriť nejake vesele melodie a stvrtu by som dal nieco pre tych ktorí este nemaju tolko skusenosti s nastrojom aby sa nasla nejaka ta chut sa ucit.

Skuste popremyslat.
    Last edited by trekker; 27.03.2008 at 00:09.
    Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur

LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2

http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853

Členom od
    Sep 2006
    Level
    81
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) trekker Zobraz Príspevok
    No chalani.Mozme zacat 2 kolo.Zasadna otazka.Ideme to zase rozdelit na 3-4 veci alebo dame len jednu skladbu.
    Ja mam taky napad ze by sme mohli dat 3-4 veci a kazdu vec orientovat na nejaku techniku.Povedzme ze jednu na obojrucny taping,druhu na bendy tretiu na impro ale tentoraz nie blues ale ideme skusat tvoriť nejake vesele melodie a stvrtu by som dal nieco pre tych ktorí este nemaju tolko skusenosti s nastrojom aby sa nasla nejaka ta chut sa ucit.

Skuste popremyslat.
    Ja sa priklanam k verzii - 4 skladby. No a rozdelenie by som dal radsej podla stylu, aby si vedelo vybrat co najviac clenov fora... Tiez by podla stylov mohla byt zostavena aj porota, aby nikto nedrzal "pri svojich" . No a zo stylov by to mohli byt trebarz: jazzik, bluzzik, poprock(alebo softrock) a nieco hardrockove. Aj ked povodna myslienka "technika" ma tiez nieco do seba

Členom od
    Nov 2006
    Level
    62
    Sila Reputácie
    39

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) trekker Zobraz Príspevok

Skuste popremyslat.
    Pri jednej skladbe su sutazne podmienky pre vsetkych najvyrovnanejsie. Avsak narocnost skladby tak limituje pocet zucastnenych iba na uzku skupinu gitaristov, ktori to zahraju po vsetkych strankach. Preto bude asi rozumnejsie vybrat max. 3 skladby, ktore aj narocnostou umoznia zapojit sa vsetkym skupinam - beginner, intermediate, advanced.
    Ak uvazujes o orientacii na techniku hry, tak potom vsetky 3 skladby roznej narocnosti by mali byt zamerane na to, co chces zdoraznit.
    Osobne si myslim, ze by to mali byt skladby, ktore sa bezne nehravaju a su pre dany ucel typicke (mozno bude problem s backmi alebo notami/tabmi), teda aby mali vsetci viac-menej rovnaku vychodiskovu poziciu, pretoze uz som zaregistroval hlasky typu "dajme to alebo ono". Mohlo by to byt tak, aby danu skladbu dotycny najprv musel napocuvat (nastudovat) a potom ju v podstate zvladnut a ukazat co vytvoril. Urcite sa take skladby s kompletnou vybavou (mp3, back, gp, ptb,...) najdu a porotcovia take poznaju. Mozno sa mylim...
    Bol by som vyhradne za to, aby rozhodnutie o vybere skladieb bolo vylucne na porote a pokial je mozne bez jej motivacie osobnymi navrhmi sutaziacich (aj potencialnych).
    Voci momentalnemu zlozeniu poroty nemam ziadne namietky; ak si vsak porota mysli, ze sa chce obmienat a vyuzit v tomto smere aj sluzby inych skusenych gitaristov (lektori HA, ...), mozno to bude celej veci prospesne.
    Tolko moj pohlad, ale zariadte sa ako uznate za vhodne. Ja sa tesim na zoznam skladieb II. kola, dufam, ze coskoro to vypukne...

Členom od
    Jan 2007
    Level
    36
    Sila Reputácie
    17

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) bannik Zobraz Príspevok
    Ja sa priklanam k verzii - 4 skladby. No a rozdelenie by som dal radsej podla stylu, aby si vedelo vybrat co najviac clenov fora... Tiez by podla stylov mohla byt zostavena aj porota, aby nikto nedrzal "pri svojich" . No a zo stylov by to mohli byt trebarz: jazzik, bluzzik, poprock(alebo softrock) a nieco hardrockove. Aj ked povodna myslienka "technika" ma tiez nieco do seba
    Ak sa prihlasim do 2. kola, tak by som to bral tiez radsej rozdelene podla stylov.. S tou technikou je to dobre ale potom nech kazdy zahra vsetky 4 pesnicky s technikami, nech sa rozhodne kto je ,,zrucnejsi,, v technikach.. Asi sa lahsie hodnotia zvladnute techniky, ale co ja viem, mne sa to podla stylov vidi viacej, kazdy si vybere svoje.. Aale vy rozhodujete
    Rock N Roll All Night and Party Every Day

http://kiss.wgz.cz

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Ja navrhujem 3 skladby a daný človek musí nahrať všetky.
    Zloženie poroty je super, ale ak má niekto výhrady, tak by som bol rád aby sa pridal. 4ím viac skúsených porotcov, tým lepšie.

saky's Avatar
    saky je offline Víťaz Guitar Challenge no. 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    100 Experience Points1 year registered3 months registered31 days registered7 days registered
    saky je už na dobrej ceste
    Členom od
    Jan 2008
    Level
    32
    Sila Reputácie
    17

tak ja som za 4.

rockova vec - the darkness - i believe in a thing called love - melodicke, lahky riff a moznosti si dobre zasolovat.

instrumentalna skladba - the shadows - apache

ostatne ma nic nenapada.
    Ric-O-Sound

Členom od
    Jan 2007
    Level
    36
    Sila Reputácie
    17

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) saky Zobraz Príspevok
    tak ja som za 4.

rockova vec - the darkness - i believe in a thing called love - melodicke, lahky riff a moznosti si dobre zasolovat.

instrumentalna skladba - the shadows - apache

ostatne ma nic nenapada.
    hlavne AC/DC by tam nejake mohlo byt.. ale kazdy chce volaco ine.. co tak volny styl?
    Last edited by Ace; 27.03.2008 at 16:29.
    Rock N Roll All Night and Party Every Day

http://kiss.wgz.cz

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Ace Zobraz Príspevok
    hlavne AC/DC by tam nejake mohlo byt.. ale kazdy chce volaco ine.. co tak volny styl?
    Potom by som nevedel, čo mám hrať

Členom od
    Oct 2006
    Level
    42
    Sila Reputácie
    20

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) -MaReK- Zobraz Príspevok
    Potom by som nevedel, čo mám hrať
    co tak art-hard-blues-ska-rock troksu smrncnute do jazzu?
    Cort M600 (kopia PRS)
    Yamaha akustika
    Peavey Rage 258

Uzavretá téma

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky