v tomto videu
http://www.youtube.com/watch?v=Er5uu...eature=related
v case 1:18 vytiahne taku vec na stol vypada to ako klavir/klavesy ..........mohol by mi s tim nekto pomoct ze co to je a ako sa to vola a ci sa to da zohnat??? plissssssssssssssss
v tomto videu
http://www.youtube.com/watch?v=Er5uu...eature=related
v case 1:18 vytiahne taku vec na stol vypada to ako klavir/klavesy ..........mohol by mi s tim nekto pomoct ze co to je a ako sa to vola a ci sa to da zohnat??? plissssssssssssssss
vypada to nieco ako prenosny keyboard/syntak....nieco ako gumena klavesnica ktoru zrolujes a zoberies si ju zo sebou....
jj mal by to byť klavír/keyboard... videl som ten diel a aj mňa to zaujalo ale je to len taký jednoduchý rolovací keyboard pripomína mi to možno trošku nejakú detskú hračku alebo niečo podobné![]()
Oscar Schmidt akustika
BaCH superstrat elektrika
Golem preamp
20W MiniAmp
1*12" homemade w/ Celestion G12T-75
naposledy som počúval...
Keypad alebo touchpad (rolovacia klavesnica) o ktorej pisete je uz beznym doplnkom k NB dostupnym aj u nas. Ako klaves som to este nevidel...![]()
Na (rolovacom) princípe budeme mať o pár rokov bežne dostupné aj zobrazovacie panely typu OLED (miesto dnešných CRT a LCD monitorov). Technológie sú už na svete aj prvé funkčné výrobky. Dúfam že "rolovacie" gitary nebudú....
...mozno budu aj nafukovacie :-) , alebo si dame na hlavu 3D prilbu s okuliarami...natiahneme rukavice so senzormi..."klikneme na Menu" a zahrame si s oblubenym interpretom (a la virtual)... ;-)....mozno?...
p.s. ...ten "keyboard" mi pripomina gumene "placky" bicie, niekomu to mozno vyhovuje..resp. musi, ked byva v malometraznom byte v panelaku s par cm "hrubymi" panelovymi stenami...
čawte, som tu nová, takže ešte neviem poriadne ako to tu beží, ale.. potrebovala by som pomoc ako vätčšina ľudí. Hľadám noty na klavír od zahraničných interpretov - Evanescence, System of a Down, .... a z rôznych filmov - Pýcha a predsudok, Piráti z Karibiku,....
Pomôžete mi ich nájsť??? Veľmi pekne ďakujem
k tym pesničkám susil by som to hladať trebárs na 911tabs.com a skusil by som to stiahnut ako gitar pro taby a pustil to v tom programe, ktrorý si možno možeš vygúgliť.
K tým klávesom: Naozaj sú to rolovacie klávesy, v čechách už sa dajú zohnať. Majú pár funkcií, zvuk asi ako tie staré detské s rozsahom 3 oktávy a ak s nimi chcete hrať s iným nástrojom musíte si ho naladiť podla nich alebo hrať to v úplne inej tónine ako by bolo normálne hrané, lebo jednoducho sú inak ladené ako normálne. :-D A aj ich citlivosť nie je úplne najlepšia ale ak cestujete na koniec sveta a nechcete so sebou trepať 20 kilové klávesy dlhé meter aj niečo... (ak nie dva) :-D tak v celku pohoda... :-D
neviem ci to sem patri ale naco zakladat novu temu ked chcem to iste....mate prosim vas niekto noty Cornflake girl od Tori Amos?Ak mozte dajte sem prosim vas link alebo poslite na Michal.Holko@gmail.com....dik
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=-7wAEMIAhFs&feature=related[/ame] ..prosim Vas ako sa vola ta skladba ktoru vzdy zacne a poserie?...teda..je to classical gas?
Last edited by Daemonion; 05.01.2010 at 09:59.
without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)