mimochodom, cookies tiez maszem raz do dna a nic?!
mimochodom, cookies tiez maszem raz do dna a nic?!
Hm...je tam taký malý štvorček pri prihlasovaní, na ktorý keď klikneš, objaví sa "fajka" a volíš ...tak...či tak.
Postupnosť krokov:
- V závislosti od prehliadača, ktorý používaš, vymaž všetky privátne dáta.
- V nastaveniach skontroluj, či máš povolené cookies.
- Následne sa logni na fórum a skús, či pomohlo...
- Ak vyššie uvedené kroky nepomôžu, napíš typ a verziu prehliadača, ktoré používaš.
- Ak nevieš, ako sa robí krok 1 a 2, napíš verziu prehliadača, napíšem Ti presný postup. (internet explorer 6 alebo 7, firefox, opera, iný...)
Last edited by laco; 25.02.2008 at 09:09.
no takže, našiel som si cookies a tam som našiel, že BLOKOVAŤ VŠETKY OKNA, OTEVÍRAT VŠECHNA atď.. Mal som zvolené BLOKOVAŤ NEVYŽIADANÉ. Zmenil som to na OTVÁRAŤ VŠETKY, vypol som a zapol fórum a bol som prihlásený, lenže doteraz som mal na BLOKOVAŤ NEVYŽÁDANÁ a nemal som s tým problém..... len aby som tak nechytil spam, alebo vírus
![]()
Je to tým, že keď vypnem Operu, tak akokeby som stratil všetky informácie. Lebo "tá vec" si so mno robí čo sa jej zachce. napr. teraz ma zase neprihlásilo, ale pri opätovnom prihlásení som už bol "čírou záhadou" prihlásený...
Zaujímavé, pokiaľ viem pop-up na tomto fóre nepoužívame. Ale ak sa nemýlim, Opera svojho času mala problémy s korektným spracovaním Ajaxu, na ktorom je toto fórum postavené...No tieto problémy mali byť odstránené vo verzii 9+. (Info bez záruky, ale v mojej Opere všetko funguje poriadku. A to mám blokovanie popup zapnuté.) Skontroluj si verziu Opery. A potom ostane už len možnosť hrať sa s nastaveniami (alebo zmeniť prehliadač)
![]()
Zdravim Bizzare.
Skus spravit s Operou este nasledovne:
Klik na NASTROJE, klik na NASTAVENIE, klik na POKROCILE, klik na COOKIES, "zaskrtni" -Prijmat iba cookies z navstiveneho miesta, a "odskrtni,zrus zaskrutnutie" -Pri ukonceni Opery zmazat nove cookies. Potvrd nastavenie tacitkom OK... teraz vypni a zapni Operu, prihlas sa sem na forum nechaj "zaskrtnute" pamatat si heslo...hadam Ti to uz pojde.
Ak budes mat pretrvavajuce problemy skus prehliadac Mozilla-Firefox, mimochodom je to momentalne svetova 1.
Proti virusom si nainstaluj antivirusovy program.
Proti inej PC "havedi" napriklad Spyware si stiahni anitspyware program.
A este si zapni, alebo ak ho nemas nainstaluj si aj Firewall proti "utokom" z vonku.
...a pozor na xxx stranky ;-)
Maj sa.
mám super správu.......už mi to nerobí....zrazu z ničoho nič som prihlásený.....ale nie z ničoho nič, dal som PC do opravy, preinštaloval mi zvukovku, tlačiareň, nahodil nové programy a tak.. a prídem domov, zapnem PC a úžas
......... a hlavne, že mi už konečne ide zvuk...
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)