+ Odpoveď do témy
Stránka 1 z 3 1 2 3 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 1 po 10 z 23

Téma: nahravanie pesnicky na pc

  1. #1
    Členom od
    Oct 2006
    Bydlisko
    Martin
    Príspevky
    84
    Points
    3,235
    Level
    35
    Sila Reputácie
    15


    nahravanie pesnicky na pc

    viem ze tem z podobnym nazvom je tu neurekom ale moja otazka znie inac . mam v compe program guitar rig hadam ho nemusism predstavovat (gitarovy procesor) dalej mam program v ktorom si urobim bicie a chcem si podla bicich nahrat gitaru a tu nastava problem v guitar rigu sa to da tak ze si do TAPEDECK A hodim uz vygenerovany wav subor s bicimi a cez druhu TAPEDECK B do toho nahram gitaru lenze vysledny efekt je velmi chabi gitara prehlusi bicie a tie skoro nepocut , a ked si chcem pustit zvlast bicie napr cez winamp a nahrat len gitaru v guitar rigu tak sa to compu nepaci a pise ze moze pouzivat zvukovku len jedna aplikacia ,preot sa pytam ci niekdo neviete o sposobe ako napriklad napojit guitar rig do nejakeho nahravacieho programu napr cool edit abo daco a tam si pustit bicie a zaroven do toho nahrat aj gitaru? diky

  2. #2
    Členom od
    Aug 2007
    Bydlisko
    Bardejov
    Príspevky
    378
    Points
    3,592
    Level
    37
    Sila Reputácie
    15


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) stormwarrior Zobraz Príspevok
    viem ze tem z podobnym nazvom je tu neurekom ale moja otazka znie inac . mam v compe program guitar rig hadam ho nemusism predstavovat (gitarovy procesor) dalej mam program v ktorom si urobim bicie a chcem si podla bicich nahrat gitaru a tu nastava problem v guitar rigu sa to da tak ze si do TAPEDECK A hodim uz vygenerovany wav subor s bicimi a cez druhu TAPEDECK B do toho nahram gitaru lenze vysledny efekt je velmi chabi gitara prehlusi bicie a tie skoro nepocut , a ked si chcem pustit zvlast bicie napr cez winamp a nahrat len gitaru v guitar rigu tak sa to compu nepaci a pise ze moze pouzivat zvukovku len jedna aplikacia ,preot sa pytam ci niekdo neviete o sposobe ako napriklad napojit guitar rig do nejakeho nahravacieho programu napr cool edit abo daco a tam si pustit bicie a zaroven do toho nahrat aj gitaru? diky
    kup si este jeden PC a mas
    myslim ze takto sa to da urobit, ale ja mam dotaz takyto nwm ci to tu uz je:
    ako sa mozem nahravat, aby mi v realnom case hrala nejaka hudba a aj ju nahralo, proste aby som vobec mohol pocut ride ked hram nejake solko aby sa mi to nevymklo z pod kontroly

  3. #3
    Členom od
    Oct 2006
    Bydlisko
    Martin
    Príspevky
    84
    Points
    3,235
    Level
    35
    Sila Reputácie
    15


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) lobster111 Zobraz Príspevok
    kup si este jeden PC a mas
    myslim ze takto sa to da urobit, ale ja mam dotaz takyto nwm ci to tu uz je:
    ako sa mozem nahravat, aby mi v realnom case hrala nejaka hudba a aj ju nahralo, proste aby som vobec mohol pocut ride ked hram nejake solko aby sa mi to nevymklo z pod kontroly
    sak skoro na totok sa pytam aj ja :-P

  4. #4
    Členom od
    Aug 2007
    Bydlisko
    Bardejov
    Príspevky
    378
    Points
    3,592
    Level
    37
    Sila Reputácie
    15


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) stormwarrior Zobraz Príspevok
    sak skoro na totok sa pytam aj ja :-P
    tak sa hapeme

  5. #5
    Členom od
    Oct 2006
    Bydlisko
    Martin
    Príspevky
    84
    Points
    3,235
    Level
    35
    Sila Reputácie
    15


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) lobster111 Zobraz Príspevok
    tak sa hapeme

    nuz hadam dakto poradi, mozno mi zajtra poradi jeden kamos tak ti sem potom napisem ze ako to dopadlo a ak by nic tak ludia radte radte radte :-D

  6. #6
    Členom od
    Jul 2007
    Bydlisko
    48°8'15.59"N 17°6'35.61"E
    Príspevky
    870
    Points
    12,967
    Level
    74
    Sila Reputácie
    26


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) lobster111 Zobraz Príspevok
    kup si este jeden PC a mas
    myslim ze takto sa to da urobit, ale ja mam dotaz takyto nwm ci to tu uz je:
    ako sa mozem nahravat, aby mi v realnom case hrala nejaka hudba a aj ju nahralo, proste aby som vobec mohol pocut ride ked hram nejake solko aby sa mi to nevymklo z pod kontroly
    ja toto riesim stylom ze zapnem bud audacity pripadne ked som lenivy tak len nahravanie co je strate, pusitim winamp alebo youtube a mikrofon dam niekde medzi kombo a repraky...staci nastavit dobru vzdialenest a mas to relativne vyrovnane....tos moj neprofesionalny postup...akurat audacity ma problem nahravat jednu stopu pocas druhej (cize do jednej stopy vlozit podmaz a po jeho pusteni nahrat seba), co vsak takymto riesenim odpad nakolko to nahravas vsetko do jedneho valca, co moze byt vsak problem trosku pri neskorsom upravovani
    ...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro

    "Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
    Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
    Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty

  7. #7
    Členom od
    Oct 2006
    Bydlisko
    Martin
    Príspevky
    84
    Points
    3,235
    Level
    35
    Sila Reputácie
    15


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) kubb0 Zobraz Príspevok
    ja toto riesim stylom ze zapnem bud audacity pripadne ked som lenivy tak len nahravanie co je strate, pusitim winamp alebo youtube a mikrofon dam niekde medzi kombo a repraky...staci nastavit dobru vzdialenest a mas to relativne vyrovnane....tos moj neprofesionalny postup...akurat audacity ma problem nahravat jednu stopu pocas druhej (cize do jednej stopy vlozit podmaz a po jeho pusteni nahrat seba), co vsak takymto riesenim odpad nakolko to nahravas vsetko do jedneho valca, co moze byt vsak problem trosku pri neskorsom upravovani
    ved totok ale mi zrejme teda aspon ja hladame sposob ako nahravat jednu stopu sucastne s napriklad bicimi na jednom compe tak abi si mal gitaru bez bicich aby to boli dve oddelen stopy

  8. #8
    Členom od
    Jul 2007
    Bydlisko
    48°8'15.59"N 17°6'35.61"E
    Príspevky
    870
    Points
    12,967
    Level
    74
    Sila Reputácie
    26


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    bolo to skor smerovane k lobsterovi..teda ak som ho spravne pochopil......asi ti neostava nic ine len poskusat dalsie audionahravacie programy....pogoogli, pocitaj nejake rencezie, resp cakaj kym ti da niekto navrh tu
    ...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro

    "Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
    Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
    Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty

  9. #9
    Členom od
    Sep 2006
    Bydlisko
    Doma...
    Príspevky
    827
    Points
    16,002
    Level
    81
    Sila Reputácie
    21


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) stormwarrior Zobraz Príspevok
    viem ze tem z podobnym nazvom je tu neurekom ale moja otazka znie inac . mam v compe program guitar rig hadam ho nemusism predstavovat (gitarovy procesor) dalej mam program v ktorom si urobim bicie a chcem si podla bicich nahrat gitaru a tu nastava problem v guitar rigu sa to da tak ze si do TAPEDECK A hodim uz vygenerovany wav subor s bicimi a cez druhu TAPEDECK B do toho nahram gitaru lenze vysledny efekt je velmi chabi gitara prehlusi bicie a tie skoro nepocut , a ked si chcem pustit zvlast bicie napr cez winamp a nahrat len gitaru v guitar rigu tak sa to compu nepaci a pise ze moze pouzivat zvukovku len jedna aplikacia ,preot sa pytam ci niekdo neviete o sposobe ako napriklad napojit guitar rig do nejakeho nahravacieho programu napr cool edit abo daco a tam si pustit bicie a zaroven do toho nahrat aj gitaru? diky
    To prehlusenie odstranis velmi jednoducho - stiahni si trosku line in v Guitar RIG-u Ja na odporucanie nemenovanej moderatorky Zuzky pouzivam Cool Edit. V nom si totiz pustis track s podmazom a do druheho tracku sa nahravas. Neriesim to ale cez ziadny efektovy procesor, ale cez kombo, pred ktore postavim mikrofon.

  10. #10
    Členom od
    Nov 2006
    Bydlisko
    doma
    Príspevky
    1,101
    Points
    8,540
    Level
    62
    Sila Reputácie
    36


    Re: nahravanie pesnicky na pc

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) bannik Zobraz Príspevok
    ...Neriesim to ale cez ziadny efektovy procesor, ale cez kombo, pred ktore postavim mikrofon.
    Ked pouzivas C.E., preco nevyuzijes sluchatkovy vystup Spidera? Sluzi zaroven ako line-out. Iba ho prepojis vhodnym kablom jack-jack s audio kartou PC (line-in) a mas zvuk bez okolitych vplyvov a nepotrebujes ani mikrofon. Ale ak ho mas, tak da sa aj tak ako hovoris...

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

     

Pravidlá prispievania

  • Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky