Ahojte iba aktualizujem temu. Bol som v Mu***eri a predajca (hrac v kapele) mi poradil dunloop dake phospor bronze 11tky. Dal som ich a bolo to lepšie ale stale horšie ako to bolo. Teraz po asi tyždni je ale už zvuk lepší a zlepšuje sa. Jeden gitarista na chate cez vikend mi povedal ze som blbec ze kazne novo zalozene struny hraju strasne ze ich mem riadne vyhrat par dni - toto som nevedel vobec lebo v jednom internetovom pokeci popisoval odbornik rady pre gitaristov a tvrdil ze novo zalozene struny hraju najkrajsie. Zalezi asi aj od gitary resp kombinacie gitara - struny a este subjektivne ucho. :-)
PS: Ten chlapec ktoreho som stretol na chate mal gitaru "Hagslrom" elektroakustiku asi za 500€ + daddario 10 broze. Kedze som doteraz nemal moznost hrat na inej ako mojej asi low end CORTke tak to bolo ako sadnut zo 120tky do ferrari. Neskutocne uzasny zvuk. Dalo sa hrat jemnucko krasne dokonca som obcas aj zle chytil akord nejaky (par piv) ale gitara to akoby zamaskovala nechapem - to moja by mi to dala zozrat. A ten zvuk - joooj.
Uz mam dohodnute fusky aby som neokradal rodinny rozpocet a kupim v buducnosti daco take. Zalubil som sa skratka ...