iRonMan
Jamal
Michal26
Saky
Matkofaka
matomeister
Raky
ja som dal hlas rakymumam na to svoje dovody
![]()
Bunnyyyyy!
Ja som dal hlas Matkofakovi. Fakt si ma prekvapil uplne som to necakal ... skvela praca![]()
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Mihal, mas moj hlas-hlavne kvoli tomu koncu
Inac - klobuk dolu pred Vami vsetkymi, ktori ste sa nahrali. Ja to cvicenie neviem zahrat ani zdaleka tak, aby som sa mohol porovnavat z niektorym z Vas![]()
Podla mna to hrate uplne rovnako.Je tazke hodnotit sam seba ked hra niekto tak isto.Mate tam rovnake chyby,mate rovnako nevýrazne tony,hrate obidvaja zbytočne rychlo,nemate zosynchronizované ruky a tony nemaju rovnaku silu zvuku.Nechcem vraviet kto sa mi paci viac aby som neovplyvnil hlasovanie.
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
ani ja teda este nemam pisat mojho favorita ale matomeister: aj napriek chybam velmi sa mi pacilo ze tam vlozil ten zaciatok a koniec aj ked jednoduchy ale tie flazolety na zaciatku su fajne. Za to ma ako moje uznanie ze trosku zaimprovizoval a myslim ze to tomu pomohlo. Ved treba sa odlišovať no nie?a este ak je to zaujimave tak je to super. Matkofaka: paci sa mi ze je to aj video lebo tie arpeggia sa daju zahrat aj jednoduchsie takze je vidiet ako to hras. Tiez si ma prekvapil ako si zamakal. A je to super, ale jedna vec je ta kvalita zvuku. Tam je tazko presne pocut ako to znie naozaj lebo tie nahravky su take ake su. Ale tiez si myslim ze trosku hrate zbytocne rychlo na ukor kvality a prevedenia tonov. Ale nik nieje dokonaly. Ja by som tam mal tiez chyby
Saky: velmi pekne to je. Si u mna jeden z favoritov aj ked je vas viac.Ale si sikovny
Ironman: plati to co pre ostatnych. Kam sa tak ponahlas? Mas tam vela nepresnosti a to len preto ze si to chcel zahrat moc rychlo a presvihol si to. Raky: no zda sa mi ze si si to tiez prisposobil podla seba kedze niektore tony si tam zahral co tam nemali byt ale + mas ze si sa do toho pustil. Ten zaciatok je fajn
Jamal: velmi pekne. Konecne niekto kto sa neponahlal a preto to znie presne a dobre. Aby ste si nemysleli ze som odporca rychlosti tak nemam nic proti. Len si myslim ze ty co to hrali rychlejsie to vedeli asi zhruba tak ako Jamal a on to zahral presne v rychlosti na aku ma a ostatny to trosku presvihli a ak by to zahrali v takom tempe ako Jamal bolo by este tazsie rozhodovanie.
No marek: tam nemam co hodnotit. Ty si sa na to vykaslal.
Tiez nepisem kto sa mi najviac paci a preco, lebo to az po hlasovani, ale toto moje hodnotenie berte tak ze nemam o Vas informacie. Kto ako dlho hra ako casto kolko mate rokov atd... vychadzam len z toho co pocujem. Je to len moj nazor. Kazdy to moze vidiet inak.
![]()
Kapela Inštinkt
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)