Zobraz výsledky ankety: Hlasovanie o Guitar Challenge no 2

Hlasujúci
29. Nemôžeš hlasovať v tejto ankete
  • iRonMan

2 6.90%
  • Jamal

3 10.34%
  • Michal26

6 20.69%
  • Saky

4 13.79%
  • Matkofaka

8 27.59%
  • matomeister

2 6.90%
  • Raky

4 13.79%
+ Odpoveď do témy
Stránka 3 z 4 PrváPrvá 1 2 3 4 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 21 po 30 z 37

Téma: Hlasovanie o Guitar Challenge no 2

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Re: Hlasovanie o Guitar Challenge no 2

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Humi Zobraz Príspevok
    No marek: tam nemam co hodnotit. Ty si sa na to vykaslal.
    No diky, ale myslím, že keby som sa na to vykašlal, tak nič nepošlem - ale nechcel som vyzerať trápne, tak aspoň takú prdlačku.

Členom od
    Jan 2008
    Level
    30
    Sila Reputácie
    17

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Radkio Zobraz Príspevok
    ja som dal hlas rakymu mam na to svoje dovody
    Ťa zaujala moja naivita či čo? Ja by som si nedal hlas ani keby čo bolo za takéto niečo...

Ešte aby som k tomu čosi dodal... Keď sa nenahrávam, ide mi to o dosť lepšie (ale stále málo). Toto keď som nahral, tak bolo 22:30 alebo tak nejak, fakt som bol unavení - ako vždy na poslednú chvíľu - a znie to ako to znie... čiže by som sa mal hanbiť skôr za svoj prístup ako za hranie. Ale som sa aspoň kúsok po technickej stránke zlepšil, keď som to cvičil.

A zaujal ma matomeister... viz. Humi, dobrý nápad s tou vsuvkou...

Členom od
    Mar 2007
    Level
    67
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) -MaReK- Zobraz Príspevok
    No diky, ale myslím, že keby som sa na to vykašlal, tak nič nepošlem - ale nechcel som vyzerať trápne, tak aspoň takú prdlačku.
    Myslim ze si pochopil ako som to myslel. Odflakol si to je teda presnejsie
    Kapela Inštinkt

Členom od
    Jun 2007
    Level
    79
    Sila Reputácie
    31

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Humi Zobraz Príspevok
    ani ja teda este nemam pisat mojho favorita ale matomeister: aj napriek chybam velmi sa mi pacilo ze tam vlozil ten zaciatok a koniec aj ked jednoduchy ale tie flazolety na zaciatku su fajne. Za to ma ako moje uznanie ze trosku zaimprovizoval a myslim ze to tomu pomohlo. Ved treba sa odlišovať no nie? a este ak je to zaujimave tak je to super. Matkofaka: paci sa mi ze je to aj video lebo tie arpeggia sa daju zahrat aj jednoduchsie takze je vidiet ako to hras. Tiez si ma prekvapil ako si zamakal. A je to super, ale jedna vec je ta kvalita zvuku. Tam je tazko presne pocut ako to znie naozaj lebo tie nahravky su take ake su. Ale tiez si myslim ze trosku hrate zbytocne rychlo na ukor kvality a prevedenia tonov. Ale nik nieje dokonaly. Ja by som tam mal tiez chyby Saky: velmi pekne to je. Si u mna jeden z favoritov aj ked je vas viac.Ale si sikovny Ironman: plati to co pre ostatnych. Kam sa tak ponahlas? Mas tam vela nepresnosti a to len preto ze si to chcel zahrat moc rychlo a presvihol si to. Raky: no zda sa mi ze si si to tiez prisposobil podla seba kedze niektore tony si tam zahral co tam nemali byt ale + mas ze si sa do toho pustil. Ten zaciatok je fajn Jamal: velmi pekne. Konecne niekto kto sa neponahlal a preto to znie presne a dobre. Aby ste si nemysleli ze som odporca rychlosti tak nemam nic proti. Len si myslim ze ty co to hrali rychlejsie to vedeli asi zhruba tak ako Jamal a on to zahral presne v rychlosti na aku ma a ostatny to trosku presvihli a ak by to zahrali v takom tempe ako Jamal bolo by este tazsie rozhodovanie.
    No marek: tam nemam co hodnotit. Ty si sa na to vykaslal.
    Tiez nepisem kto sa mi najviac paci a preco, lebo to az po hlasovani, ale toto moje hodnotenie berte tak ze nemam o Vas informacie. Kto ako dlho hra ako casto kolko mate rokov atd... vychadzam len z toho co pocujem. Je to len moj nazor. Kazdy to moze vidiet inak.
    nezabudol si nahodou na niekoho ?

saky's Avatar
    saky je offline Víťaz Guitar Challenge no. 2
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    100 Experience Points1 year registered3 months registered31 days registered7 days registered
    saky je už na dobrej ceste
    Členom od
    Jan 2008
    Level
    32
    Sila Reputácie
    17

Mihal na teba uz zabudli 2x, uz by som sa urazil. ;D

Inac, porotcovia, nebolo by lepsie to spravit tak, ze porota by vyhlasila uplneho vitaza/ku a hlasovanie by sluzilo, ako nejaka bocna kategoria napr. ako Najsympatickejsia hra? Toto kolo to mozeme nechat tak, ale v buducich to moze byt dost nefer voci ostatnim.

Co myslite?
    Ric-O-Sound

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Raky Zobraz Príspevok
    A zaujal ma matomeister... viz. Humi, dobrý nápad s tou vsuvkou...
    gracias

Členom od
    Mar 2006
    Level
    80
    Sila Reputácie
    53

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) saky Zobraz Príspevok
    Inac, porotcovia, nebolo by lepsie to spravit tak, ze porota by vyhlasila uplneho vitaza/ku a hlasovanie by sluzilo, ako nejaka bocna kategoria napr. ako Najsympatickejsia hra? Toto kolo to mozeme nechat tak, ale v buducich to moze byt dost nefer voci ostatnim.

Co myslite?
    Ja som neschval nechal hlasovat vas ako prvých.Verejnost nikdy nehlasuje podla kvalit ale podla sympatii.Nieco podobne si mohol vidieť na poslednej superstar.Ten čiernovlasý panacik ktory nevedel spievat sa tam drzal az moc dlho kym ho vyhodili.Netvrdim ze Matkofaka nepatri medzi prvých ale ostatne miesta su podla sympatii alebo nesympatii.Prve kolo sme hlasovali prvý my druhe vy a ten rozdiel som si nevsimol aby to bolo nefer voci ostatnym.Netvrdim ze ja osobne dokazem na ton presne urcit vytaza ale matomeisterove vyhravky alebo ine okrasne efektiky pre mna nemaju nejaky podstatny vyznam pri urcovani vytaza.Skor naopak.Ale male rebelstvo sa pestuje v kazdom sporte aby sa clovek zvýraznil.No a aby to bolo objektivne tak je tu este Humi a Simnon o ktorych si myslim ze uvazuju rovnako ako ja.Nemyslim to v zlom tak ma za to nebite.

Ale schvalne.Zatial ste hlasovali sedemnasti.Skuste urcit poradie nie podla sympatii alebo snazivosti ale podla skutocnej kvality(ktoru pocujete)od prveho az po posledneho aj s komentarom s tym ze odovodnite preco je druhy horsi ako prví alebo treti ako druhy,stvrty ako treti........atd.Donuti vas to pozerat sa na to trochu inaksie.
    Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur

LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2

http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853

Členom od
    Dec 2006
    Level
    41
    Sila Reputácie
    18

preco mi nejde stiahnut matkofaka?
    Ak sa nezlepšia ľudia,nezlepší sa nič.Thomas Morus

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) trekker Zobraz Príspevok
    Netvrdim ze ja osobne dokazem na ton presne urcit vytaza ale matomeisterove vyhravky alebo ine okrasne efektiky pre mna nemaju nejaky podstatny vyznam pri urcovani vytaza.Skor naopak.Ale male rebelstvo sa pestuje v kazdom sporte aby sa clovek zvýraznil.
    ja len tolko dodam ze tie "vyhravky" ( ) nenahravam len sem aby som vyzeral ako velky frajer ( ) ale ja to robim stale... ci uz na skuske alebo na koncerte... je to taky moj maly zlozvyk...

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Matomeister Zobraz Príspevok
    ... je to taky moj maly zlozvyk...
    Tento zlozvyk nenávidím, keď niečo hovorím a ten, ktorý má počúvať to propaguje...

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky