iRonMan
Jamal
Michal26
Saky
Matkofaka
matomeister
Raky
Ťa zaujala moja naivita či čo? Ja by som si nedal hlas ani keby čo bolo za takéto niečo...
Ešte aby som k tomu čosi dodal... Keď sa nenahrávam, ide mi to o dosť lepšie (ale stále málo). Toto keď som nahral, tak bolo 22:30 alebo tak nejak, fakt som bol unavení - ako vždy na poslednú chvíľu - a znie to ako to znie... čiže by som sa mal hanbiť skôr za svoj prístup ako za hranie. Ale som sa aspoň kúsok po technickej stránke zlepšil, keď som to cvičil.
A zaujal ma matomeister... viz. Humi, dobrý nápad s tou vsuvkou...
Mihal na teba uz zabudli 2x, uz by som sa urazil. ;D
Inac, porotcovia, nebolo by lepsie to spravit tak, ze porota by vyhlasila uplneho vitaza/ku a hlasovanie by sluzilo, ako nejaka bocna kategoria napr. ako Najsympatickejsia hra? Toto kolo to mozeme nechat tak, ale v buducich to moze byt dost nefer voci ostatnim.
Co myslite?
Ric-O-Sound
Ja som neschval nechal hlasovat vas ako prvých.Verejnost nikdy nehlasuje podla kvalit ale podla sympatii.Nieco podobne si mohol vidieť na poslednej superstar.Ten čiernovlasý panacik ktory nevedel spievat sa tam drzal az moc dlho kym ho vyhodili.Netvrdim ze Matkofaka nepatri medzi prvých ale ostatne miesta su podla sympatii alebo nesympatii.Prve kolo sme hlasovali prvý my druhe vy a ten rozdiel som si nevsimol aby to bolo nefer voci ostatnym.Netvrdim ze ja osobne dokazem na ton presne urcit vytaza ale matomeisterove vyhravky alebo ine okrasne efektiky pre mna nemaju nejaky podstatny vyznam pri urcovani vytaza.Skor naopak.Ale male rebelstvo sa pestuje v kazdom sporte aby sa clovek zvýraznil.No a aby to bolo objektivne tak je tu este Humi a Simnon o ktorych si myslim ze uvazuju rovnako ako ja.Nemyslim to v zlom tak ma za to nebite.
Ale schvalne.Zatial ste hlasovali sedemnasti.Skuste urcit poradie nie podla sympatii alebo snazivosti ale podla skutocnej kvality(ktoru pocujete)od prveho az po posledneho aj s komentarom s tym ze odovodnite preco je druhy horsi ako prví alebo treti ako druhy,stvrty ako treti........atd.Donuti vas to pozerat sa na to trochu inaksie.
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
preco mi nejde stiahnut matkofaka?
Ak sa nezlepšia ľudia,nezlepší sa nič.Thomas Morus
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)