iRonMan
Jamal
Michal26
Saky
Matkofaka
matomeister
Raky
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Tak ze nikto neni ochotny rozanalizovat a urcit poradie GCH 2 tak ja to ukoncim a zoznamim vas k comu sa uznieslo nase trio.
Prve miesto si urcite zaslizi Saky.On jediny pochopil o com je toto kolo.Neni to beh na dlhe trate ani rýchlejší vyhrava,ale cistota a najmenej chýb je to co Sakyho dostalo na prve miesto.
Druhe miesto dostal Matomeister.Ako som pisal pred tym.Hrali s Matkofaka totoznu gitaru ale Matomeister bol istejsi v tone a na hmatniku.inac chalani,Matkofaka,Matomeister.Keby ste to hrali rovnako rýchlo ako Saky tak neviem ako by to dopadlo ale boli ste rychlejsi ako ste mohli zvladnut tak preto vas to posuva na 2,3 miesto.cize Matkofaka je treti.
Michal26.Rovnaky problem ako pani pred tebou.Toto neni rýchlosť ako si mohol zvladnuť,potom si to ani nezahral spravne a zacal si tam improvizovať,lava ruka to nezvladala,malicek sa plietol a boli tam glisanda kde nemali byť.
Jamal.Neviem ako dlho hras.Na tu kratku dobu a obtiaznost cvicenia vcelku dobre.Len neviem ci si hral s brnkatkom striedavo hore dole alebo len jedným smerom.Z hora.
iRonMan.To iste.Rychlosť bola tak velka ze si porusoval doby.Niekde si pridaval tony,cize 4/4 isiel na 5/4.Opakujem.Nie rychlo ale cisto.
Raky.Toto neni vobec lahke cvicenie a vacsinou to trva ludom aj pol roka kym sa to naucia spravne.Mas este malo nahrate aby si to zvladol za taky kratky cas dobre.Pacilo sa mi ze si mal silu uderu na kazdy ton zhruba rovnaku.
Pokial nam zacnete nadavat za poradie ake sme urcili tak si spomente na to ako ste hrali pred tymto cvicenim a ako hrate teraz.
Este raz poradie.
1.Saky
2.Matomeister
3.Matkofaka
4.Michal26
5.Jamal
6.iRoMan
7.Raky
Pre pororovnanie vase hodnotenie
1.Matkofaka
2.Michal26
3.Raky
-.Saky
5.Matomeister
6.iRoMan
-.Jamal
Last edited by trekker; 26.04.2008 at 01:47.
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Ja som vsetky nepocula, lebo niektore mi nesli stiahnut a tak, preto som ani v ankete nehlasovala. Bolo by to nespravodlive. Ale pocula som Marekove, Kubkove (saky), Miskove a Matove. Z nich mozem zodpovedne prehlasit, ze u mna to bolo: 1. nikto, 2. Kubko 3. vsetci ostatni. Takze Kubik, gratulujem. Som hrda, ze ta poznam, a ze mame dohodnutu spolu tu horucu cokoladu.
ja som sa toto cvicenie nesnazil nijako ošáliť,hral som to poctivo ako bolo zadane,cize s udermi striedavo hore dole.
Vobec som necakal,ze dostanem hlas a ze neskoncim posledny,takze som prijemne prekvapeny..dakujem za ten hlas aj za vase objektivne hodnotenie,pani porotcovia.
Ak sa nezlepšia ľudia,nezlepší sa nič.Thomas Morus
Tak takyto vysledok som vobec necakal!
Toutou cestou chcem taktiez pogratulovat Matofaka-ovi za to, ze vyhral uzivatelsku anketu, taktiez za pekne druhe a tretie miesto Mihal26-ovi a Raky-mu a ostatnim zucastnenim za to, ze aspon poslali nahravku.
Dakujem porote a Zuzke (to si snad ani nezasluzim ) za gratulacie.
(Potom si dame vitaznu cokoladu )
Last edited by saky; 26.04.2008 at 08:43.
Ric-O-Sound
Gratulujem vitazovi, a som rad ze som sa zucastnil, a som spokojny s vysledkami, myslim ze spravodlivé ohodnotenia
Urcite ma to posunulo dalej.
"Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit prdel."
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace" -Sri Chymnoy Ghose
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)