+ Odpoveď do témy
Zobraz výsledky 1 po 10 z 29

Téma: videa musicana.sk

Hybrid View

Členom od
    Jan 2008
    Level
    42
    Sila Reputácie
    18

videa musicana.sk

Mna napadlo ci by ste neboli ochotni urobit take instruktazne videa ako su na youtube a neviem kde vsade ale po slovensky.....podla mna by to dost pomohlo lebo si nie som isty ze sa z tych videi co su tam da vzdy rozumiet co ten dotycny vysvetluje, popripade ci by ste niekde nemohli uploadnut dake videa z vasich jamov alebo dakych musicana session

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    45

Re: videa musicana.sk

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) The_Clansman Zobraz Príspevok
    Mna napadlo ci by ste neboli ochotni urobit take instruktazne videa ako su na youtube a neviem kde vsade ale po slovensky.....podla mna by to dost pomohlo lebo si nie som isty ze sa z tych videi co su tam da vzdy rozumiet co ten dotycny vysvetluje, popripade ci by ste niekde nemohli uploadnut dake videa z vasich jamov alebo dakych musicana session
    jaaj krasny to napad budme realisti.. nieco take by trvalo strasne vela casu..a kto to dnes urobi zadarmo? tento svet je dost uponahlani.. budme radi aspon za to, ze si tu skusenejsi borci najdu cas aspon na to, aby napisali par mudrych slov
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Jan 2008
    Level
    42
    Sila Reputácie
    18

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Radkio Zobraz Príspevok
    jaaj krasny to napad budme realisti.. nieco take by trvalo strasne vela casu..a kto to dnes urobi zadarmo? tento svet je dost uponahlani.. budme radi aspon za to, ze si tu skusenejsi borci najdu cas aspon na to, aby napisali par mudrych slov
    RADKIO mas 13-tku reputaciu.....asi nieco musis vediet tak sa nehanbi a jed na to bejku

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    45

RADKIO mas 13-tku reputaciu.....asi nieco musis vediet tak sa nehanbi a jed na to bejku
    ja? lolko ja nemam cas ani na obycajne cvicenie ...
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Dec 2007
    Level
    53
    Sila Reputácie
    18

.. a podľa mna sa niekto taky nájde... ja by som do toho šiel hneď... až na to že sa nemám ako nahrať... a možno som zle pochopil myšlienku.. akože by tie videa robili iba lektori musicany..??

Členom od
    Aug 2008
    Level
    49
    Sila Reputácie
    18

Talking Re: videa musicana.sk

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) dominoo Zobraz Príspevok
    .. a podľa mna sa niekto taky nájde... ja by som do toho šiel hneď... až na to že sa nemám ako nahrať... a možno som zle pochopil myšlienku.. akože by tie videa robili iba lektori musicany..??
    ani lektory ani obyčajný ludia by to asi zadarmo nerobyli..možno niektorý ktorý na to zasa nemajú prostriedky...
    Aj ja by som do toho hned išiel ale vela by som nenaučil ...

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    30

Áno, môžem potvrdiť, že taký projekt máme v šuflíku už dlhú dobu. Čakáme na správnu dobu, kedy ho budeme môcť spustiť. (nejaké súvislosti už naznačil Radkio)

Bez ohľadu na to: nepodceňuj štúdium cudzích jazykov...

Členom od
    Jan 2008
    Level
    42
    Sila Reputácie
    18

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) laco Zobraz Príspevok
    Áno, môžem potvrdiť, že taký projekt máme v šuflíku už dlhú dobu. Čakáme na správnu dobu, kedy ho budeme môcť spustiť. (nejaké súvislosti už naznačil Radkio)

Bez ohľadu na to: nepodceňuj štúdium cudzích jazykov...
    Nepodcenujem ale s technickou nemcinou tazko nieco porobim

Členom od
    Jan 2008
    Level
    42
    Sila Reputácie
    18

....este ma napadol taky maly postreh ...samozrejmeze to nemusia byt len ludia z muzicany....ja osobne nie som taky dobry aby som si mohol dovolit urobit instruktazne video ale myslim si ze su tu medzi vami taky co na to maju tak skuste nieco porobit....predvedte sa

Členom od
    Aug 2008
    Level
    49
    Sila Reputácie
    18

Výborný nápad ...ale kto by to robil zadarmo ...

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky