+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 8 PrváPrvá 1 2 3 4 ... PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 11 po 20 z 72

Téma: Guitar Challenge no. 3

Členom od
    Jun 2007
    Level
    79
    Sila Reputácie
    31

Re: Guitar Challenge no. 3

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Matomeister Zobraz Príspevok
    ved ja viem ale nemam ako nahravat a teraz pred maturou sa toho kopi pekne vela
    aha, tak to mas pravdu, radsej sa sustred na maturu , drzim ti palce mne to caka o rok

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    29

skoda.... pochybujem ze budete ochotny pockat 2 mesiace kym si k tomu sadnem ale skola je skola... na GCH 3 so mnou nepocitajte
    dva mesiace?? ved matury tusim zacinaju o dva tyzdne a gymnazia myslim ze o tri. tiez sa nebudes ucit 24 hodin denne, 7 dni v tyzdni. vzdy ked si spravis prestavku v uceni mozes zobrat gitaru a skusat ja mam od buduceho tyzdna skuskove a nejakym podobnym stylom to planujem riesit.....nie je to narocna vec, uz som to aj zacal skusat len este to musim vyskillovat aby som triafal doby takze tymto sa teda hlasim do guitar challange no. 3
    ...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro

"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
    Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
    Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty

Členom od
    Mar 2006
    Level
    42
    Sila Reputácie
    18

Nazdar..
    Kuknem sa na to, vyskusam si to zabrnkat ale pravdepodone sa neprihlasim, nakolko teraz cvicim ine zalezitosti, a nechcem opet nahrat taku nahravku ako minule. Ale mozno sa prihlasim
    "Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit prdel."
    "When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace" -Sri Chymnoy Ghose

Členom od
    Mar 2006
    Level
    80
    Sila Reputácie
    53

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) kubb0 Zobraz Príspevok
    aby som triafal doby [/U]
    Je to celkom zaujimave aj na tie doby.

Este sa chcem spýtať.Za aku dobu si myslite ze to zvladnete.2 tyzdne je malo,alebo dame mesiac?Pýtam sa skor tych co hraju kratsiu dobu.
    Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur

LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2

http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

dva mesiace?? ved matury tusim zacinaju o dva tyzdne a gymnazia myslim ze o tri. tiez sa nebudes ucit 24 hodin denne, 7 dni v tyzdni. vzdy ked si spravis prestavku v uceni mozes zobrat gitaru a skusat
    zabudol si na prijmacky tie mam pekne natiahnute... a ako sa poznam ked si urobim prestavku medzi ucenim tak sa ta prestavka natiahne na dva-tri dni takze tak

Členom od
    Jun 2007
    Level
    79
    Sila Reputácie
    31

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) trekker Zobraz Príspevok

Este sa chcem spýtať.Za aku dobu si myslite ze to zvladnete.2 tyzdne je malo,alebo dame mesiac?Pýtam sa skor tych co hraju kratsiu dobu.
    Mne to je jedno, ja sa prisposobim ...

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    29

zabudol si na prijmacky tie mam pekne natiahnute... a ako sa poznam ked si urobim prestavku medzi ucenim tak sa ta prestavka natiahne na dva-tri dni takze tak
    no ja som skor myslel tak 20-30 minut medzi ucenim a tak ci tak si myslim ze po mature si das jeden dva dni volno urcite (aj ked by som povedal ze to bude dlhsie )

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) trekker Zobraz Príspevok

ja by som bral radsej ten mesiac nakolko mi ide skuskove a musim urobit este dva projekty v priebehu dvoch tydznov takze casu na hranie nebude tolko. mozno by stacili aj dva tyzdne ale radsej poviem viac ako menej a potom neposlat nic
    ...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro

"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
    Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
    Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Prihlasujem sa a som za 3 týždne. (Kompromis medzi 2 a mesiac )

Členom od
    Apr 2006
    Level
    78
    Sila Reputácie
    24

a tak ci tak si myslim ze po mature si das jeden dva dni volno urcite (aj ked by som povedal ze to bude dlhsie )
    OT: heh uz to vidim po mature hned bezim domov a hybaj nahravat na GCH 3 sak nebudem ani na tu gitaru vidiet ale nie neprihlasim sa lebo ma to k nej bude velmi tahat a nebudem sa sustredit... ved pekne gitarujete aj bezo mna tak co

Členom od
    Mar 2006
    Level
    80
    Sila Reputácie
    53

OT: heh uz to vidim po mature hned bezim domov a hybaj nahravat na GCH 3 sak nebudem ani na tu gitaru vidiet ale nie neprihlasim sa lebo ma to k nej bude velmi tahat a nebudem sa sustredit... ved pekne gitarujete aj bezo mna tak co
    Jasne Mato.Vobec sa nestresuj.Vsak toto snat nebude posledny GCH.Na tie dalsie nam to mozes ukazat v plnej sile aj s maturitným vysvedčením.
    Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur

LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2

http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky