dva mesiace?? ved matury tusim zacinaju o dva tyzdne a gymnazia myslim ze o tri. tiez sa nebudes ucit 24 hodin denne, 7 dni v tyzdni. vzdy ked si spravis prestavku v uceni mozes zobrat gitaru a skusatja mam od buduceho tyzdna skuskove a nejakym podobnym stylom to planujem riesit.....nie je to narocna vec, uz som to aj zacal skusat len este to musim vyskillovat aby som triafal doby
takze tymto sa teda hlasim do guitar challange no. 3
![]()
...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro
"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty
Nazdar..
Kuknem sa na to, vyskusam si to zabrnkat ale pravdepodone sa neprihlasim, nakolko teraz cvicim ine zalezitosti, a nechcem opet nahrat taku nahravku ako minule. Ale mozno sa prihlasim![]()
"Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit prdel."
"When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace" -Sri Chymnoy Ghose
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
no ja som skor myslel tak 20-30 minut medzi ucenima tak ci tak si myslim ze po mature si das jeden dva dni volno urcite (aj ked by som povedal ze to bude dlhsie
)
ja by som bral radsej ten mesiac nakolko mi ide skuskove a musim urobit este dva projekty v priebehu dvoch tydznov takze casu na hranie nebude tolko. mozno by stacili aj dva tyzdne ale radsej poviem viac ako menej a potom neposlat nic
...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro
"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty
Prihlasujem sa a som za 3 týždne. (Kompromis medzi 2 a mesiac)
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)