Tretie kolo
Povodne som chcel dat nieco uplne ine,ale tema poslednych dni ma trochu inspirovala.A nie len poslednych.Vela z vas sa neustale pýta ako ma hrat alebo cvicit bendy aby mu nepreznievala ziadna struna,aby to bolo ciste a ako sa to ma ucit.Tak som sa rozhodol ze dam do tretieho kola jedno cvicenie na Bendy a Vibrato vo forme sola.Neni to ziadna znama pesnicka ani otravne natahovanie strun do otrhnutia bruska.Je to jedno pekne ucelene solo z jednej skoly.Pomoze vam to aj na silu prstov a budete sa trosku trápiť aj s dobami.Neni to nic zlozite ale ak to neodflaknete tak vas to posune o velky kus dalej.Mozte si na to spravit vlastny doprovod alebo pouzite ten z GP-cka ktory som tam dal len aby tam nejaky bol.Je sice jednoduchy ale ide o solo tak postaci.
Vsetko ostatne plati tak ako kola pred tym.
Zacina sa leto tak ze ako som si vsimol cim teplejsie vonku tak menej ludi na fore a uz menej ludi za gitarou tak to spravime takto.Zatial neurcim datum kedy zacneme a pockam tyzden kolky sa prihlasite.Ak vas bude dostatocny pocet tak to spustime naostro.Zatial to nechame otvorene.
Takze toto je datum zaciatku a konca.12.5.2008 do 2.6.2008.
---------------------------------------------------------------------------
Prihlasených: 8
Matkofaka,Xibal,Michal26,Ace,kubb0,Marek,Lord_CADAVER,propolis,
Ukončili: 3
Marek,Michal26,propolis,
Taby mate na konci prispevku. Otvorit v GP 5.2