Bolo to skvele, bude to vo mne doznievat este dlho...a to doslova, lebo som sedel v prvom rade pred reprakmi Citil som kazde buchnutie, kazdy basovy ton A nie je to len hudobnik, ale aj velky zabavac. (ak ho niekto ma nastudovaneho cez youtube, niektore vtipky mu uz pridu otrepane, ale stale je to mile..a vzdy vymysli nieco nove)

V backstagei bolo super, najprv nam chlapik z jeho timu skontroloval mena, ci sme na zozname...potom sme pockali asi 5min a pustili nas k nemu. Bolo nas asi 8 (zvyknu pustat okolo 10 maximalne), isli sme vsetci naraz. Tommy kazdemu podal ruku, predstavili sme sa, posobil tak ako vzdy, usmiaty, skromny. Traja z nas mu aj nieco zahrali, bol tam jeden z BA, ktory trenoval Tall Fiddlera asi 1,5 roka, trema urobila svoje, ale dal to. Vsetkym trom potom ukazal a vysvetlil ako to hra on...takze taky mini koncert sme mali skor ako vsetci ostatni...som sa tam rozplyval nad tym, ze zrazu tie lacne gitary v jeho rukach ozili.. Hned bolo pocut, ze sa toho chopil majster. Podpisal nam gitary a dalsie veci, kto co chcel. Mne po podpise odovzdaval gitaru a chcel som, aby nieco zahral. Vzal do ruky, brnkol akord E a povedal mi "There you go" Tak sme sa zasmiali, aj tak sa uz ponahlal. Na Meet&greet sa dalo fotit aj natacat, potom na koncerte uz nie, vopred zahlasili ze je to zakazane. Tak som urobil pocas prvej skladby zopar paparazzi fotiek a potom som si uzival koncert. Ale neskor som si uvedomil, ze som mohol cvaknut aj viac, nikto ma nevyhanal ani nic podobne, ziadna buzeracia zo strany organizatorov nebola. Predpokladam, ze ten zakaz bol hlavne kvoli majitelom kompaktov, ktori fotia na automatiku a v takom osvetleni to automaticky hadze blesk, co je velmi neprijemne.