Tak som trocha premyslal, co by vas tu asi mohlo zaujimat a napadlo ma, ze kazdy (aj) gitarista raz zacina, neskor trenuje prstovu nekvilibristiku na hmatnikoch roznych nastrojov, potom sa snazi prerazit na podiach a nakoniec tak ci tak skonci v nejakom studiu (hudobnom samozrejme). Ak pravda vydrzi az sem.
Ale pred prichodom do studia (rozumej nahravacieho) je dobre mat prehlad o vsetkom co nas tu caka a co neminie, ktore zariadenie na co sluzi, ako ho nastavit, ake kable kde pouzit, pripadne ako co opravit.
Nakoniec nie je to na zahodenie ani v pripade ze sa rozhodnete pre zriadenie si svojho domaceho hudobneho studia (aj ked v skromnejsich podmienkach). Radost z diela vlastnych ruk byva velka.
Ak teda suhlasite, rozviedol by som tu v kratkych prispevkoch vsetko co s touto problematikou suvisi (slubujem ze teoriou sa budeme zaoberat len v nevyhnutnom rozsahu).
V pripade zaujmu to bude pokracovat spracovanim zvuku z gitary (basgitary), pripadne aj spevu v domacich podmienkach na pocitaci. Vzdy budem uvadzat potrebny HW a SW k danym cinnostiam a popisem jednotlive kroky.
Preto porozmyslate a ak bude kladna odozva, pustime sa spolu do roboty.