+ Odpoveď do témy
Stránka 6 z 6 PrváPrvá ... 4 5 6
Zobraz výsledky 51 po 55 z 55

Téma: Talent, vek a ego

Členom od
    Feb 2012
    Level
    9
    Sila Reputácie
    0

Re: ta...

zacal som v 12 tich rokoch. Keby som bol prepadol skepse, co v case komousov bolo uplne normalne tak teraz spominam na zaciatky a idealy co som mal. Hlavu hore cvicit nevzdat sa aj Clapton zacinal v sedemnástich a dotiahol to na svoje schopnosti daleko.

Členom od
    Nov 2009
    Level
    54
    Sila Reputácie
    15

Re: Talent, vek a ego

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Petko Zobraz Príspevok
    pretoze hudobny nastroj je nieco co mozes robit aj v 50ke..okrem toho sa rad pozeram na diskusie skusenych hudobníkov, ktori hraju ako mali bohovia ale hraju uplne hovadiny, nikam to nedotiahli a v podstate sa len "vyznaju". Nic v zlom samozrejme
    Zaujimavy nazor. Otazka je co su v hudbe "uplne hovadiny". Ja som uz dedo a pre mna su uplne ine veci hovadiny, ako pre 18 rocneho chalana a napriek tomu z hudobneho hladiska mozu byt oboje veci dobre. Tvrdim ze 60-te roky boli start dobrej rockovej hudby a mladici sa mi rehocu.

Členom od
    Jul 2008
    Level
    52
    Sila Reputácie
    18

Re: Talent, vek a ego

Ja by som len dodal že sa netreba znechutiť ,Luca Turilli začal hrať v 16tich na gitare a i tak je z neho kvalitný hráč :-) Je to len o trpezlivosti a cvičení :-)
    Moje nádobičko:
    Engl Fireball 60
    Harley Benton G212 Vintage
    Fokus Strat S-S-H KA
    Kustom Dual 30RC
    Akustika Marco
    Zopár káblov a veľa trsátiek

Členom od
    Jan 2010
    Level
    66
    Sila Reputácie
    25

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) lubosb Zobraz Príspevok
    .....................Cele co som tymto 'prispevkom' chcel povedat je ze kaslite na vyrazy ako talent, ego, vek. To nema s hudbou nic spolocne. Jedine co je dolezite, je cit a radost z toho co robim.
    Zo srdca suhlasim.

A k tomu, co pise sanok51, nema zmysel debatovat s mladsimi o 60-tych rokoch, lebo nezazili tu atmosferu, ked vznikali nove piesne a formacie snad geometrickym radom, ked sme z tranzistoraka kazdy vecer pocuvali Radio Luxemburg a mozno kazdy den nas odtial ovalila nejaka nova bomba. Pravdaze, bomba vo vtedajsom ponimani, dnes je predsa len muzika niekde uplne inde. Ale celkove si myslim, ze ked dnesna hudba rezonuje v dnesnych mladych tak, ako ta minula v nas, tak je vsetko v naprostom poriadku.

Členom od
    Jan 2014
    Level
    29
    Sila Reputácie
    0

Velm ma pobavili prispevky niektorych clenov tohoto fora. Ja k svojej 50ke som si kupil gitaru a zacal sa ucit hrat na akustickej gitare. A sam som prekvapeny napriek mojmu pomalemu pokroku, kolko radosti som zazil z tymto nastrojom. Riadim sa podla jeneho: alebo to robis z laskou alebo to nerob vobec. Samozrejme uz nemam velke ocakavania ale urcire neprestanem.

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky