Neviem, či Ťa poteším, ale ak sa na Slovensku vyšplháš kdesi vysoko (Ak nepočítam popovú špičku.), tak sa dostaneš do spoločnosti, kde sa všetci poznajú, chodia do jednej krčmy, všetci si navzájom chvália svoje vlastné hudobné počiny a potom nadránom všetci odídu domov a ráno nastúpia niekde do svojej pravidelnej roboty.
Paradoxným záverom toho všetkého je, že keď sa staneš niekým pre zopár tisíc fanúšikov v tejto krajine, najlepšie sa cítiš medzi ľuďmi, kde si stále ten nikto. (Lebo oni vedia, ako to v tomto ŠOUBIZNISE u nás naozaj chodí.)
Susedom z garáže ich pocit nafúkanosti kľudne dopraj. Presne na ňom si potom nabijú čumák a zostanú Tí, čo to s muzikou myslia naozaj vážne.
Prípadne im odkáž, že ak ich nepoznám osobne, tak naozaj ešte nič neznamenajú.![]()
***** kto kedy zacal a ako si z neho na vetvy.kazdy makal a cvicil jak drak a pokial to clovek nepochopi a nebude makat na sebe vo vsetkych hudobnych smeroch tak cau,nedved C G D a k ohnikutakze nefnukajte a zacnite cvicit A HLAVNE SI NEMYSLITE,ZE STE TAK DOBRI,ZE VY UCITELA NEPOTREBUJETE!!!
Last edited by laco; 03.07.2012 at 23:47. Dôvod: príspevok obsahoval vulgarizmus
Ešte raz, buď rád že takých ľudí je veľa, menej konkurencie pre ozaj schopných hudobníkov + môžeš ich aj ty ľahsie manipulovať aj vďaka nim sa môžeš presadiť jediné čo mňa na tom úpadku spoločnosti mrzí, že si neviem nájsť dobrých kamošov lebo koho stretnem ten má v hlave rošambo.
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
Veď ale o tom ten príspevok je; dnes už je takmer nemožné založiť kapelu s ľuďmi, z ktorých budú všetci normálni. Schopní hudobníci si teda stále častejšie zakladajú sólo projekty a zariaďujú sólo koncerty. Otázne tiež je, kam zase odhliadnúc od nich povedie stále zvyšujúci sa počet (ne)hudobníkov a ich vygumovaných fanúšikov.
Last edited by 0liver; 29.06.2012 at 15:43.
Este by som dodal, ak na to niekto nema, teda talent, danosti a muzikalne citenie, moze sa aj posr..., nic z neho nebude. Ja som to pochopil uz niekedy v roku 72, ale hudbu mam rad, mam tri gitary a hram si pre seba a partiu dodnes. A podla vyjadreni z mojho okolia existuju aj horsi gitaristi, pchajuci sa na podia, bez kuska sebakritiky. Nuz kazdemu co jeho jest.![]()
Ahojte sukmenovci. Nahodou som narazil na tuto aktualnu temu. Dovolim si poznamenat, ze vsetci nakazeni hudobnym virusom su viac menej egoisti. Kazdy vyhladava viac hudobne akcie, pocuva viacej neradiovej hudby viacej vrzuka na nejakom hudobnom pristroji, pripadne emuluje sakala pri mikrofone. To znamena, ze robi, co ho bavi co ho naplna a tym to presadzuje svojmu partnerovi, svojim kamaratom, ktori nie vzdy su tak zapaleni pre vec a idu radsej na pivo a ty chces cosi pocvicit. Alebo urves z rodinneho rozpoctu na nejaku carovnu krabicku. Priznam sa, ze interne rozlisujem medzi egoizmom a dilinizmom. Dilinizmus je o presadzovani svojej nehonecnej hudobnej dokonalosti, priam geniality. Egoizmus je nieco, co sa vyskytne na kazdej ceste za urcitym cielom. Viem, hranca je uzka a dalo by sa to rozbabrat do mnohych pivnych seansi. Myslim, ze zdravy egoizmus a cielavedomost nam dali dali velikanov. A co sa tyka veku, som stary pes, ale hudba ma bavi. No a co ked je mnoho lepsich. Rad si ich vypocujem a drzim im palce, ak ma ich hudba oslovi. A dilinovia, drzim sa hesla "Zrucaniny nechavame turistom".
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)