+ Odpoveď do témy
Stránka 4 z 4 PrváPrvá ... 2 3 4
Zobraz výsledky 31 po 37 z 37

Téma: Zoom alebo Digitech

  1. #31
    Členom od
    Oct 2006
    Bydlisko
    Hurbanovo
    Príspevky
    2,214
    Points
    13,215
    Level
    74
    Sila Reputácie
    27


    Re: Zoom alebo Digitech

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Daemonion Zobraz Príspevok
    impulzi..to je presne co?..som dost mimo z tych vyrazov co tu pocujem..a recabinet bude prog??..samozrejme ze mne nejde azzz o 100% vernost zvuku..staci mi takych 85-90%
    Ne recabinet neni program to su iba impulzi na ich stranske sa da stiahnut demo. Este potrebujes nejaky program, ktory ich vie pouzit napriklad revalver. Ten ma vst host takze si tam vies nacitat bars aky VST plugin /napr. guitar pro/. A tam potom si mozes namiesat efekty ake chces, ale ja by som moc ani nerozmyslal ist cez kombo, lebo nemaju tie lacne trandaky taky zvuk, e by sa ich oplatilo vyuzit radsej tiez vyuzi simulaciu na kompe.

    Už ani Winnetou nemal rád komančov...
    "no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"

  2. #32
    Členom od
    Feb 2009
    Príspevky
    1,801
    Points
    13,838
    Level
    76
    Sila Reputácie
    39


    Re: Zoom alebo Digitech

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) quark321 Zobraz Príspevok
    konkretne som videl v akci Cubase SX a pouzival chalan VST plugins na simulaciu effektov zosikov a reprobedien... takze to uz nieco z toho bolo....

    inac aby si presne pochopil o com hovorim je ze si zozen sluchadla daj si combo na uz relativne hlasnu uroven a zahraj si par tonov na cleane "na reprak" a tych istych par "do sluchadiel" cize v lacnych kombach obchadzas jeho elektroniku a ide ti ton "iba z gitary" tak ako keby si to dal do PC bez komba a sam porovnaj..... na mojom marshally je to nebe a dudy (ano aj na tom 3tisicovom)
    skusim ci som pochopil..co sa toho komba a jeho zvuku tyka..mozem teda povedat ze reprak najviac kazi cistotu jeho produkcie?..cize hodim to na sluchadla a nedostatky lacneho komba budu prec?..a dalej..ak je to tak..prepojim to aj cez multak a na cleane si mozem hrat krasne linky so skreslenim..eln stale budu zniet supacky v repraku ale v sluchadlach to bude pecka jo?

    ...akurat este..na sluchadla je na kombe vidim diera trocha vacsia ako 3.5 jack..to na odskusanie musim mat velke sluchadla za 3000 s takou koncovkou?..ci mi unikla nejaka sprostost ako redukcia?
    Last edited by Daemonion; 17.06.2009 at 16:57.
    without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

  3. #33
    Členom od
    Nov 2007
    Príspevky
    568
    Points
    7,508
    Level
    57
    Sila Reputácie
    25


    Re: Zoom alebo Digitech

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Daemonion Zobraz Príspevok
    skusim ci som pochopil..co sa toho komba a jeho zvuku tyka..mozem teda povedat ze reprak najviac kazi cistotu jeho produkcie?..cize hodim to na sluchadla a nedostatky lacneho komba budu prec?..a dalej..ak je to tak..prepojim to aj cez multak a na cleane si mozem hrat krasne linky so skreslenim..eln stale budu zniet supacky v repraku ale v sluchadlach to bude pecka jo?

    ...akurat este..na sluchadla je na kombe vidim diera trocha vacsia ako 3.5 jack..to na odskusanie musim mat velke sluchadla za 3000 s takou koncovkou?..ci mi unikla nejaka sprostost ako redukcia?
    ano chyab ti redukcia za par korun

    a je to naopak

    ten reprak + obvody v combe su niezdielnov sucastou zvuku vysledneho

    ak tam das tie sluchatka pochopis ze to znie ako nepodarene midi ktore este prosi o to aby bolo niecim spracovane .... proste to nema gule....

    ja by som ti to opisal tak kupis si nadupany sportiak s vykonom cez 300 KW a teraz to prirovnam k aparature

    to ze to ma uplne nadherne skvely motor je sice pekne ale co ti dava o tom to presdevcenie je ten vyfuk ktory je robeny tak aby buracal a zvyraznoval prave to co ma a daval tomu autu charakteristicky zvuk.....

    ak to vezmes iba motor s tym ze tam das tlmiaci vyfuk (pre nase ucely aby vyfuk vobec neparticipoval na zvuku beziaceho motora) zapojis na komp tak ten vykon pocut nebudes bude vidiet grafy a ciselka a co javiem ci ako tam beha niekde v dialke nejaky budes pocut iba beziaci motor ako vsetky ostatne vratane 65KW Fabie...

    a ten soft na repraky a comba je nieco ako keby si mal software co zoberie tie ciselka o tom motore a nasimuluje ako by asi buracal keby mal taky a taky vyfuk.....
    _________________

    Fender Stratocaster Classic 70's Natural (mexicka fesanda)
    http://www.fender.com/products//sear...tno=0137000321
    Cort Earh 100 Natural
    BOSS ME-50
    BOSS RC-2 (20tku uz asi neuvidim)
    Marshall MG 15CD (ano ano 15w tranzitak ale lubim ho )

  4. #34
    Členom od
    Mar 2009
    Bydlisko
    Juzna zem
    Príspevky
    852
    Points
    7,607
    Level
    58
    Sila Reputácie
    22


    Re: Zoom alebo Digitech

    kupis normal koncovku z 6,3 na 3.5
    VOX AC4TV 4W all tube 10" celestion
    Homemade FUZZ, BOSS-OS2
    Epiphone LP 100,Burny Les paul standart 1983-86
    Epiphone Akustika (kopia gibsona
    HOHNER Cdur HARMONIKA
    dufam ze si do vianoc kupim nejake PRS alebo Gibson

  5. #35
    Členom od
    Feb 2009
    Príspevky
    1,801
    Points
    13,838
    Level
    76
    Sila Reputácie
    39


    Re: Zoom alebo Digitech

    nasiel som jednu..skusil som...nvm ci v tom hraje rolu aj to ze mam kombo s efektami..a ci clean ci ine kanaly mi zneju asi ako cez reprak + to ze spunty na kt som to skusal stoja 700 sk cize niesu najhorsie ale aj tak trochu bolo citit ze to je o nieco horsie..
    without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

  6. #36
    Členom od
    Nov 2007
    Príspevky
    568
    Points
    7,508
    Level
    57
    Sila Reputácie
    25


    Re: Zoom alebo Digitech

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Daemonion Zobraz Príspevok
    nasiel som jednu..skusil som...nvm ci v tom hraje rolu aj to ze mam kombo s efektami..a ci clean ci ine kanaly mi zneju asi ako cez reprak + to ze spunty na kt som to skusal stoja 700 sk cize niesu najhorsie ale aj tak trochu bolo citit ze to je o nieco horsie..
    mas na kombe aj simulaciu boxov? teda simulaciu nejakych znamych aparatov?

    hmm je mozene ze je rozdiel v zapojeni mne do sluchatiek ide zvuk bez ucasti niektorych casti comba a pu8sta mi to nespracovany zvuk pretoze to hra cez sluchatjka velmi ticho aj ked relativne pridam hlasitost urcite tam nie je "koncak". Zda sa ze mi to ide rovno z predzosilnovaca ktory signal z gitary dostane na uroven prehratelnu na sluchatkach (a urcite tam nie je simulacia Elektornky ktoru mam zapnutu....)

    OD DD ani ine effekty nepouzivam z comba tak nevim mam ho cisto na clean akykovek effekt riesit externymi krabickami resp BOSS ME-50
    _________________

    Fender Stratocaster Classic 70's Natural (mexicka fesanda)
    http://www.fender.com/products//sear...tno=0137000321
    Cort Earh 100 Natural
    BOSS ME-50
    BOSS RC-2 (20tku uz asi neuvidim)
    Marshall MG 15CD (ano ano 15w tranzitak ale lubim ho )

  7. #37
    Členom od
    Feb 2009
    Príspevky
    1,801
    Points
    13,838
    Level
    76
    Sila Reputácie
    39


    Re: Zoom alebo Digitech

    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) quark321 Zobraz Príspevok
    mas na kombe aj simulaciu boxov? teda simulaciu nejakych znamych aparatov?

    hmm je mozene ze je rozdiel v zapojeni mne do sluchatiek ide zvuk bez ucasti niektorych casti comba a pu8sta mi to nespracovany zvuk pretoze to hra cez sluchatjka velmi ticho aj ked relativne pridam hlasitost urcite tam nie je "koncak". Zda sa ze mi to ide rovno z predzosilnovaca ktory signal z gitary dostane na uroven prehratelnu na sluchatkach (a urcite tam nie je simulacia Elektornky ktoru mam zapnutu....)

    OD DD ani ine effekty nepouzivam z comba tak nevim mam ho cisto na clean akykovek effekt riesit externymi krabickami resp BOSS ME-50
    mne to asi ide do sluchadiel uz sprocesovane tymi obvodmi komba..simulaciu boxov a aparatov..no nvm..napr mam tu take ze METAL kanal a v manuale som cital ze ten zvuk je zalozeny na Mesa Dual Rectifier, dalej CRUNCH kanal je na Marshall Plexi 100w, este aj clean nieje uplne "clean"..ako default vzdy ked ho zapnem tak je echoizovany s delayom...len dufam ze ked to kombo skusim s kamosovym multakom ci sa nieco nezmeni...ak to bude potom mne prijatelne tak si to kombo nechavam a dokupim zoom g1..ak nie tak sa ho asi zbavim a budem experimentovat s PC..
    without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

     

Pravidlá prispievania

  • Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky