v nitranskom marrise je zas manik kery ked si date zpojit gitaru a hrate 5 minut s troma kamosmi okolo seba dojde ze "chalani ale toto neni skusobna"![]()
v nitranskom marrise je zas manik kery ked si date zpojit gitaru a hrate 5 minut s troma kamosmi okolo seba dojde ze "chalani ale toto neni skusobna"![]()
Cort HBS-II - Hiram Bullock Signature Model
Vox Pathfinder 10w
Jumbo SX
No tak aj ja sa pripajam k nespokojnim nezakaznikom Mady. Kolkokrat som chcel nieco kupit, vzdy ma sfukli. Proste totalny nezaujem. A to som narovinu povedal ze proste idem nieco kupit a ze to potrebujem co najskor (najprv gitu a potom kombo) a im to bolo taaaaakto srdecne jedno. Ale na druhu stranu musim napisat, ze jeden predavac - kucerave,dlhe,cierne vlasy (gitarista od Brana Mojseja) by predal este aj vlstne spodky a to vsetko s usmevom a nejakym hudobnym odporucanim.
Skoda len, ze on ma obsluhoval zatial len raz. . . .
kebyze su ti predavaci majitelia a nie "len" predavaci tak by sa spravali asi kus inak, asi kusslusnejsie a rozumnejsie
neviem kde to je ten obchod - pisete, ze v kosiciach? ked budem v kosicoch tak tam zajdem![]()
Cort X-11
Nashville NW-20CSB
Fender Frontman 65R
Marshall MG15
Johnson Distortion DEQ2
Dowina GT-007
...som zistil, že tu nič zmysluplne nepíšem...
Jj v KE to je. Hned na hlavnej pri Hiltone... mohli by s tym uz neico spravit... Vsetk oej tam ovela drahsie ako internetova predajna... cudujem sa ze to vobec este funguje pri takomto pristupe....
Aaaa vrtak ja tiez poznam jedneho takeho lenze on nieje z Mady... Ma obchod pri tescu vedla Poziarnika... Malicky utulny obchodik s fendrami a milion krat ochotnejsi nez Madaci.... Ked som tam skusal gitaru tak som mnou kecal v pohode aj s kamosom.. Gitaru sme skusali polhodinu a jedine co nato povedal bolo len nech to trochu stlmimeMoj oblubeny obchod, len uz ma dlhsiu dobu zavrete podla mojho infa...
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
tak to hej.. zase musime uznať že sa v hudobninách predávajú nové gitary ktoré sa majú predávať nové a nie také, na ktorých hralo celé mesto... ale pokiaľ má niekto relatívny záujem o niečo tak by to tak malo vyzerať aj na druhej strane... aby som zase nebol proti tej made tak napr. vo Zvolene to bolo v poho.. prišiel som, vyskúšal som, kúpil som a odišiel.. ale KE - prišiel som, odišiel som![]()
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
tiez sa zastanem mady, v KE je to asi o niecom inom, ale vo zvolenskej som bol kukat kombo, najprv ho nemali na sklade ale chlapik kvoli mne presnoril cely sklad, nechal ma hrat na nom kym som nevyskusal vsetko co som chcel, este mi vsetko aj ukazal vysvetlil, cenu mi spravili uplne inu nez maju na e-shope, dali mi najnizsiu cenu podla inych shopov, u nich na webe stalo asi 3500 a na muzikery 2900 tak mi dali 2900 cenu lebo nikde inde nizsia cena nebola, potom som povedal ze dojdem ked budem mat auto a chlapik sa ponukol ze mi ho do BB aj dovezie... iny kraj - iny mrav![]()
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)