+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 3 PrváPrvá 1 2 3 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 11 po 20 z 24

Téma: Kradnuté nástroje

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    30

Re: Kradnuté nástroje

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Fil Zobraz Príspevok
    Nuz, co sa tyka toho zabezpecenia - napr. pred nejakym casom vykradli spoluziakovi skusobnu (garaz) tak, ze proste vylomili zamok na susednej garazi preburali stenu zboku. Ukradli toho fakt vela, vlastne skoro vsetko.
    Tam by uz nejake mreze na dverach tazko pomohli
    Presne preto som písal, že zabezpečenie by malo byť primerané hodnote uskladneného majetku. Je to v podstate "rizikový manažment". Odložené trsátko nebudem chrániť vôbec, ak ho niekto ukradne, škodu som ochotný znášať. Lowcostový nástroj budem chrániť obyčajným zámkom, so zvyšujúcou hodnotou nástrojov a vybavenia pribudnú mreže, bezpečnostné zámky, napojenie na políciu, strážený priestor a ďalšie riešenia... Každý si musí sám vyhodnotiť, čo je pre neho aká veľká hodnota, čo je pre neho akceptovateľné riziko, aké opatrenia považuje za vhodné.

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

Exclamation Re: Kradnuté nástroje

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) laco Zobraz Príspevok
    Plne súhlasím, zdôrazňujem najmä ten bod č.5 a súvisiace:
    • Kvalitné zabezpečenie skúšobne a ďalších priestorov by malo byť adekvátne hodnote nástrojov a techniky, ktorá je v takýchto priestoroch uložena.
    • V prípade ciest, pri ktorých sa nástroje prevážajú autom, zabezpečiť vozidlo - využívať strážené parkoviská, alebo neponechať auto nestrážené.
    • Pri akciách sa nezrúbať pod obraz...
    Ako priklad uvediem jeden konktretny pripad priatela z Blavy. Pri ceste z domu do prace (byva v Blave a hrava pri Viedni) zastavil v meste aby si nieco kupil a na necelych 5 minut nechal svoje klavesy na zadnom sedadle auta bez dozoru. Co myslite ze nasiel po prichode k autu? - prazdne zadne sedadlo. Preto pozor - zlodeji su velmi rychli. A to plati nielen pre Blavu.

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    66

Bachez, konečne poznám vašu ochranu a môžem sa na to pripraviť diky

Členom od
    Oct 2006
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) -MaReK- Zobraz Príspevok
    Hej a moc netreba hovorit o tom kde je ta skusobna , lebo marek uz kuje plany ...

Členom od
    Oct 2007
    Level
    59
    Sila Reputácie
    34

mozes zacat, konecne bude nas bezpecnostny system pokrsteny...suboj titanov...kto z koho
    video killed the rock´n´roll...

Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

Exclamation Re: Kradnuté nástroje

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Bachez Zobraz Príspevok
    mozes zacat, konecne bude nas bezpecnostny system pokrsteny...suboj titanov...kto z koho
    Zatial je to fajn, kym je tato tema len v intenciach priatelskeho "skadleni" v usmevnom tone. Ak by vsak niektoremu z vas "zmizol" nastroj a aparat v hodnote povedzme 1/2 miliona SKK, asi by smiech z tvare velmi rychlo zmizol tiez...to ale neprajem nikomu. Preto je myslim dobre robit bezpecnostne opatrenia v predstihu.

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    66

Áno s tým súhlasím, ja som len poukazoval na to, že nie je dobré sa vystatovať svojimi bezpečnostnými opatreniami len tak a duplom nie obsahom a polohou skúšobne.

Členom od
    Oct 2007
    Level
    59
    Sila Reputácie
    34

Áno s tým súhlasím, ja som len poukazoval na to, že nie je dobré sa vystatovať svojimi bezpečnostnými opatreniami len tak a duplom nie obsahom a polohou skúšobne.
    napokon, ani banky a obchody sa netaja tym, ze ,,objekt je monitorovany priemyselnou kamerou" nejde o to dostat lupeznika, skorej o to odradit lupeznika od samotnej akcie

Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.

Členom od
    Oct 2006
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Bachez Zobraz Príspevok
    napokon, ani banky a obchody sa netaja tym, ze ,,objekt je monitorovany priemyselnou kamerou" nejde o to dostat lupeznika, skorej o to odradit lupeznika od samotnej akcie
    tak potom nasa ma kamerovy system s detektormy tlaku na oknach a smrezami, tiez tie pohybove, smsky len tak lietaju ked sa to porusi , kto pride oskusat ...

Členom od
    Oct 2007
    Level
    59
    Sila Reputácie
    34

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) reeller_sk Zobraz Príspevok
    tak potom nasa ma kamerovy system s detektormy tlaku na oknach a smrezami, tiez tie pohybove, smsky len tak lietaju ked sa to porusi , kto pride oskusat ...
    efektivnejsie by bolo sirit povesti typu: ,,mame tam dve komba soundking, 7 kablov, z toho tri funkcne, jedny Amati, bez rajdy a s deravou blanou na kopaku a 6 plagatov Kurta Cobaina
    Last edited by Bachez; 02.02.2009 at 19:16.

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky