Ponechat cely obsah stareho fora a pokracovat v nom
Zacat s novym, cistym obsahom a stary zostane samostatne na webe ako archiv
Zacat s novym, cistym obsahom s tym, ze hodnotne prispevky budu spracovane do obsahu noveho webu
V principe je mi to jedno, ale nebranim sa zmene
Cely web moze zostat bez zmeny, splna svoju funkciu
Ano, uvedomujem si to. Preto jedna alternativa bola neist do vacsieho systemu, ale ponechat ho low-level. Avsak, urcite by sme vam radi (ja osobne tiez) vytvorili lepsi priestor na prispievanie a kvalitnejsie zachovanie materialu aj na dlhsiu dobu, teda taky long-term project, do ktoreho by sme radi zapojili aj ostatnych prispievatelov, ktori budu mat zaujem.
Last edited by Fil; 18.03.2009 at 21:34.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
ja neviem. osobne by som skorej popracoval na sucasnom systeme, nez sa pustal do tvorby noveho pokecu a medzinarodnej spoluprace a neviemcoho. spominal som to nenidavno Filovi, ze ked si napr. otvorim gitaristi.sk, vybehne tam mnozstvo poloziek, testov, reklam, bataliony tem (kazda na 48 stran, prevazne OT). naopak, tato stranka funguje na bazi ,,utulnejsej", je tu toho menej, tych pravidelnych prispievatelov je tu tiez pomenej. nebudme utopisti, kebyze sa tento portal rozrastie tak monstrozne, jak popisoval -Marek-, znamenalo by to enormny narast (zbytocnych) tem, spamu, a vlastne aj konfliktov, ovela vacsiu potrebu organizacie (jak vidite, uz teraz to vyzaduje dost roboty). skorej by som sa teda zameral na zdokonalenie sucasneho systemu (nejake tie clanky, ci uz technicke, alebo filozoficke, blogy pre uzivatelov, precistenie tem), nez na siloumocou rozsirovanie do kolosalnych rozmerov. heslo dna: kvalita pred kvantitou![]()
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
Bachez. To malo byť konečné štádium. Proste internetové hudobné centrum. Zo začiatku bude zmena len dizajn, možnosti nastavenia profilu (profil by bol niečo ako mkmb, ale viac ako pokec) a užívateľ by videl svoj profil povedzme ako myspace/facebook vedel by v ňom tak pracovať.
Boli by tu články, rôzne recenzie, rady,...samozrejme fórum by ostalo, tak ako je, akurát by sa rozšírilo na všetky hudobné nástroje. Mohli by sa registrovať ľudia ako fanúšik,atd....
navrhujem presunúť všetko doterajšie do nejakej sekcie nazvanej trebárs minulosť, porobiť nové sekcie a začať kvázi odznova s tým, že by ak niekto chcel nejakú banalitu tak by musel použiť hľadám lebo sa ináč nikam nepohneme... prípadne by ešte tú starú časť mohol niekto upravovať aby tam boli len tie vážne dôležité veci... ak by sa odbúralo všetko tak by to ostalo ako veľmi poučná gitarová/basová kniha alebo teda e-book kde by sa našlo kvantum zaujímavých vecí.... začína sa mi pozdávať nápad nových sekcií a nových debát a nových otázok a tak![]()
Oscar Schmidt akustika
BaCH superstrat elektrika
Golem preamp
20W MiniAmp
1*12" homemade w/ Celestion G12T-75
naposledy som počúval...
musime uznat ze forum je uz "trosku", ale naaaozaj len trosku preplnene podobnymi temami, ale nemozme zakazat ludom pytat sa ked na ten ucel forum existuje - je pravda, ze v poslednom case neboli vydane na svetlo sveta nejake extra super temy(co je skoda, bo by som sa rad pohadal s dakym(v dobrom)) - nemyslim si, ze je nutne mazat temy, ktore tu odzneli
-ja by som navrhol urobit nejaky ten archiv ako dal Fil za moznost a nemazat nic, ak by dakto chcel nazriet do minulosti tak by kukol a bolo by - zamknut ho nech sa do neho neda prispievat a dat ho nejak bokom, stranku by som nahal povodnu ako je, mozno nejaky plus malickost s cim nie je vela roboty a ten archiv dat na nejaku zalozku len - lenze kto by to zas vsetko kopiroval jak blbec, kludne by som mohol aj ja, ale matury tak sorac...
Cort X-11
Nashville NW-20CSB
Fender Frontman 65R
Marshall MG15
Johnson Distortion DEQ2
Dowina GT-007
...som zistil, že tu nič zmysluplne nepíšem...
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
podla mňa by bolo forum o tom istom ako je teraz lebo každý by hladal v tom archive alebo ak by založil temu ktora tam už bola každy by povedal "hladaj v archive" ...zasa keď by sa to úplne zmazalo už by to tu niektorých prispievatelov asi nebavilo ak by museli do nového fóra znova písať to čo už napísali sem...
Môžme oživiť tému "metal"![]()
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)