Zobraz výsledky ankety: Co so 'starym' obsahom diskusii na fore ?

Hlasujúci
72. Nemôžeš hlasovať v tejto ankete
  • Ponechat cely obsah stareho fora a pokracovat v nom

12 16.67%
  • Zacat s novym, cistym obsahom a stary zostane samostatne na webe ako archiv

22 30.56%
  • Zacat s novym, cistym obsahom s tym, ze hodnotne prispevky budu spracovane do obsahu noveho webu

22 30.56%
  • V principe je mi to jedno, ale nebranim sa zmene

5 6.94%
  • Cely web moze zostat bez zmeny, splna svoju funkciu

11 15.28%
+ Odpoveď do témy
Stránka 3 z 11 PrváPrvá 1 2 3 4 5 ... PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 21 po 30 z 110

Téma: Planovane zmeny na fore

Členom od
    Dec 2007
    Level
    53
    Sila Reputácie
    17

Re: Planovane zmeny na fore

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) -MaReK- Zobraz Príspevok
    Možno to tak už Fil zamýšľa (nepamätám si, čo mi spomínal), ale chcem, aby na budúcom fóre boli všetky odvetvia spoločné z hudbou. Rôzne nástroje - najlepšie všetky. Ľudia by medzi sebou komunikovali, prezentovali sa chatovali...

Ak to Filovi nevadí (no má smolu ), tak prezradím, že to bude taký Facebook/pokec/mkmb/a neviem, čo ešte kríženec. V najlepšom prípade by to mohlo preraziť aj do medzinárodnej spolupráce, zo začiatku aspoň sk/cz.

Tak isto, by tam mohla byť aj nová komunita hiphop, emo, rnb, folk,.... každý by si tam našiel to svoje. Slúžilo by to na zblíženie ľudí a na odstránenie problematiky medzi hudobnými žánrami. Ľudia sa tam budú hudobne vzdelávať, relaxovať, pomáhať si, zabávať sa. Čokoľvek sa bude dať.
    Tato myslienka sa mi paci

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    90

Exclamation Re: Planovane zmeny na fore

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Fil Zobraz Príspevok
    Fajn, som rad, ze sa tu nasli aj pozitivne prispevky. Dokonca, "nenahnevajte sa" na mna, by som rad web priblizil aj ludom, ktory idu "klasickou" cestou a hraju aj na ine nastroje, ako su gitary a bicie v jazz&rocku. A aj muzikologom ! Proste ludom, ktory budu chut cimsi prispiet, aby sa ti ostatni mohli cosi muzikalne naucit.
    Vyborne, myslienky a zamery su to pekne, ale mate pred sebou velku vyzvu - a sice udrzat ten "kolos" potom v rozumnych intenciach aby sa neopakoval chaos z minulosti. Bude to vyzadovat enormne usilie a sizifovsku pracu odministratorov. Drzim palce.

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

Ano, uvedomujem si to. Preto jedna alternativa bola neist do vacsieho systemu, ale ponechat ho low-level. Avsak, urcite by sme vam radi (ja osobne tiez) vytvorili lepsi priestor na prispievanie a kvalitnejsie zachovanie materialu aj na dlhsiu dobu, teda taky long-term project, do ktoreho by sme radi zapojili aj ostatnych prispievatelov, ktori budu mat zaujem.
    Last edited by Fil; 18.03.2009 at 21:34.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Oct 2007
    Level
    59
    Sila Reputácie
    33

ja neviem. osobne by som skorej popracoval na sucasnom systeme, nez sa pustal do tvorby noveho pokecu a medzinarodnej spoluprace a neviemcoho. spominal som to nenidavno Filovi, ze ked si napr. otvorim gitaristi.sk, vybehne tam mnozstvo poloziek, testov, reklam, bataliony tem (kazda na 48 stran, prevazne OT). naopak, tato stranka funguje na bazi ,,utulnejsej", je tu toho menej, tych pravidelnych prispievatelov je tu tiez pomenej. nebudme utopisti, kebyze sa tento portal rozrastie tak monstrozne, jak popisoval -Marek-, znamenalo by to enormny narast (zbytocnych) tem, spamu, a vlastne aj konfliktov, ovela vacsiu potrebu organizacie (jak vidite, uz teraz to vyzaduje dost roboty). skorej by som sa teda zameral na zdokonalenie sucasneho systemu (nejake tie clanky, ci uz technicke, alebo filozoficke, blogy pre uzivatelov, precistenie tem), nez na siloumocou rozsirovanie do kolosalnych rozmerov. heslo dna: kvalita pred kvantitou
    video killed the rock´n´roll...

Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Bachez. To malo byť konečné štádium. Proste internetové hudobné centrum. Zo začiatku bude zmena len dizajn, možnosti nastavenia profilu (profil by bol niečo ako mkmb, ale viac ako pokec) a užívateľ by videl svoj profil povedzme ako myspace/facebook vedel by v ňom tak pracovať.
    Boli by tu články, rôzne recenzie, rady,...samozrejme fórum by ostalo, tak ako je, akurát by sa rozšírilo na všetky hudobné nástroje. Mohli by sa registrovať ľudia ako fanúšik,atd....

Členom od
    Jun 2007
    Level
    42
    Sila Reputácie
    20

navrhujem presunúť všetko doterajšie do nejakej sekcie nazvanej trebárs minulosť, porobiť nové sekcie a začať kvázi odznova s tým, že by ak niekto chcel nejakú banalitu tak by musel použiť hľadám lebo sa ináč nikam nepohneme... prípadne by ešte tú starú časť mohol niekto upravovať aby tam boli len tie vážne dôležité veci... ak by sa odbúralo všetko tak by to ostalo ako veľmi poučná gitarová/basová kniha alebo teda e-book kde by sa našlo kvantum zaujímavých vecí.... začína sa mi pozdávať nápad nových sekcií a nových debát a nových otázok a tak
    Oscar Schmidt akustika
    BaCH superstrat elektrika
    Golem preamp
    20W MiniAmp
    1*12" homemade w/ Celestion G12T-75
    naposledy som počúval...

Členom od
    Jul 2008
    Level
    36
    Sila Reputácie
    21

za archiv:)

musime uznat ze forum je uz "trosku", ale naaaozaj len trosku preplnene podobnymi temami, ale nemozme zakazat ludom pytat sa ked na ten ucel forum existuje - je pravda, ze v poslednom case neboli vydane na svetlo sveta nejake extra super temy(co je skoda, bo by som sa rad pohadal s dakym(v dobrom) ) - nemyslim si, ze je nutne mazat temy, ktore tu odzneli
    -ja by som navrhol urobit nejaky ten archiv ako dal Fil za moznost a nemazat nic, ak by dakto chcel nazriet do minulosti tak by kukol a bolo by - zamknut ho nech sa do neho neda prispievat a dat ho nejak bokom, stranku by som nahal povodnu ako je, mozno nejaky plus malickost s cim nie je vela roboty a ten archiv dat na nejaku zalozku len - lenze kto by to zas vsetko kopiroval jak blbec, kludne by som mohol aj ja, ale matury tak sorac...
    Cort X-11
    Nashville NW-20CSB
    Fender Frontman 65R
    Marshall MG15
    Johnson Distortion DEQ2
    Dowina GT-007
    ...som zistil, že tu nič zmysluplne nepíšem...

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

Thumbs up Re: za archiv:)

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Piter Zobraz Príspevok
    ...lenze kto by to zas vsetko kopiroval jak blbec, kludne by som mohol aj ja, ale matury tak sorac...
    To je v pohode, kopirovanie obsahu bude brigada na ovela dlhsiu dobu A zacali by sme s tym az potom, ked bude web hotovy a bude fungovat.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Aug 2008
    Level
    49
    Sila Reputácie
    17

Re: za archiv:)

-ja by som navrhol urobit nejaky ten archiv ako dal Fil za moznost a nemazat nic, ak by dakto chcel nazriet do minulosti tak by kukol a bolo by
    podla mňa by bolo forum o tom istom ako je teraz lebo každý by hladal v tom archive alebo ak by založil temu ktora tam už bola každy by povedal "hladaj v archive" ...zasa keď by sa to úplne zmazalo už by to tu niektorých prispievatelov asi nebavilo ak by museli do nového fóra znova písať to čo už napísali sem...

by som sa rad pohadal s dakym(v dobrom)
    Môžme oživiť tému "metal"

Členom od
    Apr 2008
    Level
    32
    Sila Reputácie
    17

Re: za archiv:)

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) extreme Zobraz Príspevok
    podla mňa by bolo forum o tom istom ako je teraz lebo každý by hladal v tom archive alebo ak by založil temu ktora tam už bola každy by povedal "hladaj v archive" ...zasa keď by sa to úplne zmazalo už by to tu niektorých prispievatelov asi nebavilo ak by museli do nového fóra znova písať to čo už napísali sem...

Môžme oživiť tému "metal"
    ale co by sme uz s metalom robili? sak secky tieto veci ci uz hiphop alebo metal sa uz rozobrali a nic dobre z toho nevzislo
    Cort HBS-II - Hiram Bullock Signature Model
    Vox Pathfinder 10w
    Jumbo SX

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky