A co sa tyka designu, pouzivajte premium temy, lebo do ostatnych nie su zaclenene niektore prvky (a asi ani nebudu, premium sa mi zdaju asi najlepsie)
Ponechat cely obsah stareho fora a pokracovat v nom
Zacat s novym, cistym obsahom a stary zostane samostatne na webe ako archiv
Zacat s novym, cistym obsahom s tym, ze hodnotne prispevky budu spracovane do obsahu noveho webu
V principe je mi to jedno, ale nebranim sa zmene
Cely web moze zostat bez zmeny, splna svoju funkciu
A co sa tyka designu, pouzivajte premium temy, lebo do ostatnych nie su zaclenene niektore prvky (a asi ani nebudu, premium sa mi zdaju asi najlepsie)
fu Filip zasa raz si naložil, celkom pekne to vypadá len je to kontrastné ako hovado, idem poskúšať čo sa tu dá ešte pomeniť ...
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
zvláštne to je..
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
“Being good is not about playing fast, it's about thinking fast.”
---
http://www.youtube.com/user/1Simonz
vazne brutal kontrastne to je..oci mi idu vypadnut..no nechcem byt zly zatial ziadna slava
without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
Ja som sa úplne stratil ale chce to čas
Tie premium temy su strasne shitne, dokonca gycove... Defaultna je asi najlespia. Jednoducha a prehladna.
Mne tak sice nepridu, vystihuju trosku lepsie 3D look, ktory prisiel s upgradeom. Mozte pouzivat aj default, len tam este nie su niektore zmeny nahodene (napr. logo, ktore budem musiet prisposobit..) Casom budu mozno aj ine, ale zatial na verziu 4 vela tem nie je.
very baaaad
Bunnyyyyy!
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)