Zobraz výsledky ankety: Co so 'starym' obsahom diskusii na fore ?

Hlasujúci
72. Nemôžeš hlasovať v tejto ankete
  • Ponechat cely obsah stareho fora a pokracovat v nom

12 16.67%
  • Zacat s novym, cistym obsahom a stary zostane samostatne na webe ako archiv

22 30.56%
  • Zacat s novym, cistym obsahom s tym, ze hodnotne prispevky budu spracovane do obsahu noveho webu

22 30.56%
  • V principe je mi to jedno, ale nebranim sa zmene

5 6.94%
  • Cely web moze zostat bez zmeny, splna svoju funkciu

11 15.28%
+ Odpoveď do témy
Stránka 1 z 11 1 2 3 ... PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 1 po 10 z 110

Téma: Planovane zmeny na fore

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    44

Lightbulb Planovane zmeny na fore

Caute vsetci,

uz nejaky cas sa zaoberame myslienkou vymysliet novy facelift tohto fora, resp. postavit ho na inom engine s dalsimi extra funkciami a moznostami (rozsierenie profilov, clanky, mozno aj blogy atd.). Co vsak este doriesene nie je, je otazka "zahltenosti" tohto fora (fora ako diskusii). Urcite si kazdy vsimol, ze do fora sa uz vela neprispieva, hodnotnymi prispevkami prispieva jedine par ludi (muziker...), vo fore existuje kopa rovnakych tem a podobne. Mozno to vyzera tak, ze ani nie je dovod tam uz prispievat (pre niektorych). Preto sa naskytaju 2 moznosti - 1. prejst na novy web so starym obsahom a vsetky diskusie ponechat, ako su 2. prejst na novy web s cistym obsahom, teda diskutovat sa zacne nanovo, z cista-jasna. V takom pripade by stare forum zostalo visiet niekde na webe iba ako read-only (proste dalo by sa citat a prehladavat, ale neslo by prispievat) - taky archiv. Alebo by sme urobili brigadu, vybrali hodnotne prispevky a tie preniesli na novy web mozno aj v podobe clankov (to bude chciet dost prace, ale postupne sa to bude dat).
    Takze, kedze sa sice vieme rozhodnut aj sami, radi by sme kazdopadne poculi nazor vsetkych, ktori sa aktivne zucastnuju na tomto fore. Okrem zahlasovania do ankety mozte napisat aj konkretnejsi prispevok, kazdy konstruktivny nazor bude vhod.

Fil
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

Re: Planovane zmeny na fore

myslim ze muzikerove serialy by sa mohli ponechat (naprilad v podobe clankov). su vcelku kompaktne a uzitocne. napriklad taku temu ako kupa novej gitary, ktora ma asi kvadrilion stran je zbytocne nechavat nakolko nenajde sa asi nikto komu by sa nou chcelo preluskat. na druhu stranu ak sa vsetko vymaze tak bude dochadzat k nedorozumeniam typu "toto tu uz bolo, skus pohladat". mozno by bolo fajn nechat temu, ktore sa venuju napriklad drobnym opravam a nechat v nich len hodnotne rady (skor tie rozpisane na viac ako jeden a pol riadka). rozne filozoficke temy (najlepsi riff, najlepsia spevacka a kadejake dalsie) sa myslim mozu kludne rozbehnut aj nanovo. najviac je asi tem "poradte...su lepsie horalky alebo tatranky?" vacsinou od novacikov ktori zalozia jednu, dve temy a viac na forum uz nepridu. taketo otazky tu budu stale a hlavne stale tie iste. takze toto by som tiez poslal kludne do kytek
    ...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro

"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
    Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
    Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty

Členom od
    Oct 2007
    Level
    59
    Sila Reputácie
    35

fuha, na druhej strane sa na to treba pozret tak, ze vacsina ludi, co sem dojde po radu hlada odpoved typu ,,kup ibanezku, hra lepsie jak ta yamaha" a napr. muzikerove serialy (hoc na urovni) im nic nehovoria, preto by bolo dost obtiazne ,,roztriedit" pouzitelne a nepouzitelne. Myslim, ze najpopularnejsie temy (bez ohladu na to, kolko tam je hodnotnych a nehodnotnych prispevkov) by sa mali zachovat (aj tak by na novom fore vznikli znova a znova by nadobudli povodnu podobu) a mohli by sa zachovat napr. temy viacej ,,filozoficke" (aby sme sa mali na novom fore od coho odrazit). Nevidim ale dovod uchovavat temy, typu ,,Na co sluzi BOSS LS 2?", 3 odpovede, ,,aha, ok dakujem" a konec...Napokon, kazdy, kto bude mat neskor podobnu otazku, tuto temu opat zalozi Tot moj nazor. Zachovat popularne temy, temy stale otvorene, odstranit uzavrete temy.
    video killed the rock´n´roll...

Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.

Členom od
    May 2007
    Level
    33
    Sila Reputácie
    18

....nevyznám sa veľmi (popravde vôbec:-) v tvorbe internetových stránok,fór a podobných "paškvilov",ale ak by sa to dalo spraviť tak,že hned´ako sa hocikto (vrátane človeka,ktorý sa tu ocitá prvý krát) dostane na fórum,hore mu nabehne nejaká lišta alebo odkaz (zreteľným veľkým písmom) v štýle "skôr než sa opýtaš,pozri sa sem - často kladené otázky"...tak by to mohlo preventívne pôsobiť voči otázkam typu "najlacnejšia gitara za 5000" alebo "čo je to stupnica?"....staré témy z foŕa by tu mohli byť spracované do podoby článkov o jednotlivých problémoch.(ak ste ochotní venovať tomu svoj čas,lebo určite to je zdĺhavé).
    BC Rich NT Flying V
    Ibanez SM7 Smash BOX
    Marshall JCM 900
    Line 6 Spider II 75W

Členom od
    Aug 2006
    Level
    91
    Sila Reputácie
    45

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Fil Zobraz Príspevok
    hodnotnymi prispevkami prispieva jedine par ludi (muziker...)
    Ked uz chceme niekoho vyzdvihovat, ja by som vyzdvihol Simona a jeho vysvetlovanie hudobnej teorie.. To vazne stoji za zmienku

Celkom ma toto nastvalo.. ze hodnotne prispevky. Toto nie je encyklopedia ale forum na diskusiu medzi ludmi na danu tematku. Takze ked sa niekto opyta, ci ma kupit to ale to... a napriklad ja napisem, ze co je v danej situacii lepsie a muziker za mnou napise to iste co ja + prida dalsich 10 riadkov omacok tak moja odpoved uz nie je hodnotna? Dosti trapne

Nicmene.. obsah by mal byt zachovany. Ak vam vadi, ze sa uz nediskutuje, riesenie je inde ako vo vymazani obsahu
    Bunnyyyyy!

Členom od
    Aug 2007
    Level
    31
    Sila Reputácie
    20

ja si myslim ze ten napad pozliepat muzikerove prispevky do serialov resp. read only clankov je super, zarovno s tym ponechat zopar kvalitnych a napomocnych tem ktore tu uz nejaky ten piatok su (improvizacia, kupa novej gitary, videa a pod.) a zvysok zmazat, beztak su to len duplicitne temy typu pomoc s tym a tym, ako zahrat to a to, mam si kupit tu ladicku alebo onu... a co sa tyka blogov tak by stacil nejaky osobny miniblog v profile ak sa chcem pochvalit novou nahravkou a pod.

kazdopadne vela trpezlivosti prajem pri prerabani

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    44

Arrow Re: Planovane zmeny na fore

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Radkio Zobraz Príspevok
    Ked uz chceme niekoho vyzdvihovat, ja by som vyzdvihol Simona a jeho vysvetlovanie hudobnej teorie.. To vazne stoji za zmienku

Celkom ma toto nastvalo.. ze hodnotne prispevky. Toto nie je encyklopedia ale forum na diskusiu medzi ludmi na danu tematku. Takze ked sa niekto opyta, ci ma kupit to ale to... a napriklad ja napisem, ze co je v danej situacii lepsie a muziker za mnou napise to iste co ja + prida dalsich 10 riadkov omacok tak moja odpoved uz nie je hodnotna? Dosti trapne

Ok, Simon mal fajn prispevky, on tam patri. Co som napisal k muzikerovi, za tym si stojim. On hadam ani raz nenapisal prispevok, kde by noveho clena len odpisal (take sa najdu aj napr. v tych Tvojich). Este k tomu hovorime o novom webe, ktory by sme nechceli stavat len na baze diskusneho fora, ako si si mohol precitat v mojom prispevku.

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Radkio
    Nicmene.. obsah by mal byt zachovany. Ak vam vadi, ze sa uz nediskutuje, riesenie je inde ako vo vymazani obsahu
    No sem s tym riesenim
    Last edited by Fil; 18.03.2009 at 16:32.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Oct 2006
    Level
    74
    Sila Reputácie
    31

som rozmyslal nad tym kustik, ono by to urcite ozivilo kebyze sa zmaze obsah a zacne sa odznova, ale to nie je riesenie. Ak chces robit komletny web pre muzikantov tak by som to navrhol niak tak, ze by bolo oddelenie na forum kde by sa dalo pytat na nazory na veci popripade otazky typu ktore brnkatko je lepsie a mohla by byt cast na take prispevky ako ma muziker, kde by sa dalo pridavat rozsiahlejsie clanky, ktorym by mohla byt pripojena tema na fore, mohla by byt taktiez cast na niake testy alebo recenzie beznych uzivatelov tohto fora pravda museli by byt na urovni, lebo takto to je naozaj take ako rado pisal...

Členom od
    Oct 2006
    Level
    74
    Sila Reputácie
    31

Taktiez by zlepsilo mnozstvo prispevkov prave pristup adminov. Lebo obcas tu mam taky pocit ako v diktature a nie v demokracii mozno to je iba moja mienka.
    A taktiez vyzdvihovanie par jedincov, ostatny aj keby potom mali dacco napisat nenapisu lebo si povedia naco sakra sa budem unuvat aj tak to nik neprecita lebo pride ten a ten a on o tom bude filozofovat na dvoch stranach a kazdy sa posere...

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    66

Mne je to osobne jedno, ale ak si mám vybrať, tak ani jednu poriadne. Najlepšie by bolo: vyčistiť fórum od zbytočných príspevkov, ktoré nič nevyjadrujú a sú len "do počtu" a ponechať obsah. Tie teoretické a praktické dlhšie príspevky by ostali v podobe článkov.

Ja sem budem chodiť ako sa mi bude chcieť a naďalej radiť.

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky