..a novy vzhlad to vsetko zaklincoval
Ponechat cely obsah stareho fora a pokracovat v nom
Zacat s novym, cistym obsahom a stary zostane samostatne na webe ako archiv
Zacat s novym, cistym obsahom s tym, ze hodnotne prispevky budu spracovane do obsahu noveho webu
V principe je mi to jedno, ale nebranim sa zmene
Cely web moze zostat bez zmeny, splna svoju funkciu
..a novy vzhlad to vsetko zaklincoval
without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
Hej, je to úplne iné fórum...
Neviem, v com je to uplne ine forum. Nejde zobrazovanie clankov na hlavnej stranke, profily su trocha ine (na tom sa popracuje), ale inac neviem, co sa tak drasticky zmenilo. Look som nastavil defaultne na "Default", uz naozaj neviem, co vam vadi Ak ak vam nieco vadi, kludne mozte zobrat lopatu do ruky a pomoct.
neviem preco , ale vzdy ked refreshnem stranku tak ma to odhlasi. pouzivam vzhlad default
“Being good is not about playing fast, it's about thinking fast.”
---
http://www.youtube.com/user/1Simonz
Fil my sme skorej mysleli, že úplne iné lebo iní ľudia a tak, neviem zmenilo sa to tu dosť po tejto stránke.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Skontroluj si, ci mas zapnute cookies, resp. ci sa Ti ukladaju cookies z tejto stranky.
No ja som tu este cca. o rok dlhsie, ako vy - tak to chodi, ludia odchadzaju, novi prichadzaju. S tym uz tazko nieco narobis, ale pamtam si napr. na tie "party" na chate, to bolo fajn vtedy, ale to tu este boli ini ludia (VladoKN, trekker) a tiez tie temy neboli take, ake su dnes (co mozeme vidiet napr. v chatboxe).
Last edited by Fil; 11.07.2010 at 16:17.
Aha ten Default je super Ja som mal stále ten tmavý. Áno, myslel som tých nových ľudí.
Pokúsim sa tu aj ja hodiť svoje pocity.
Osobne mám pocit, že v minulosti tu bola živšia diskusia, lebo ľudia aspoň čo - to vedeli o problematike ktorá sa riešila v jednotlivých témach a tak táto mohla byť aj dosť konkrétna.
Dnes sa to tak trocha zvrhlo v duchu každý sa opýta (väčšinou na to samé - ktorá gitara, zosilňovač, efekt je najlepšia /-í/) a pritom nemá elementárne znalosti o tom čo sa pýta, nemá záujem chodiť, skúšať a hľadať vhodný nástroj či iný HW pre seba ako gitaristu. Nikto nechce investovať svoj čas do vzdelávania, skúšania, laborovania. Každý chce len záver. Takto je veľmi ťažko diskutovať o čomkoľvek. Je mi jasné že treba pomôcť každému začiatočníkovi kým sa zorientuje, ale potom už musí pracovať každý sám individuálne a čo dosiahne v živote je len a len v jeho rukách.
Hudba je tvorivá a nie mechanická činnosť, pričom si vyžaduje svoje od každého jednotlivca (aj čo do vybavenia). Ani zďaleka nikdy nebudú muzikanti všetci tí čo čakajú že im pekne polopate niekto iný všetko podá rovno do úst a oni len prehltnú.
Neviem prečo, ale mám dojem, že čím viac sa zlepšuje materiálna stránka veci, tým viac sa ubíja tvorivosť, snaha vyniknúť, či usilovnosť v práci na sebe.
Mozno by nezaskodilo, ak by pribudol nejaky vazny filter. Cize, niekoho zaujima napr. nieco o trsatkach, konkretnom zosiku alebo trebars dž-dž ... tak to da hladat a vyskocia prislusne prispevky /ak tato moznost bola aj doteraz, tak mne to uniklo/. Totiz signifikantne casto sa ludia pytaju na veci uz raz predebatovane.
Nuz, asi musime pripustit, ze DOBA JE UZ RAZ TAKA. Strma sipka do uzko vyprofilovaneho hudobnickeho neba – to je trend doby. Nedokazem vybrnkat ani Stairway to heaven, ale spekulujem o tom ako hraju cierne gitary, nedokazem s citom zahrat ani Boci boci tarka, ale chcem mat spickovy lampac.....
Bez ohladu na to, citanie prispevkov na tomto webe je ista forma vzdelavania a preto je potrebne forum Gitaristu zachovat a zveladovat.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)