+ Odpoveď do témy
Zobraz výsledky 1 po 8 z 8

Téma: Info o recenziach

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

Post Info o recenziach

Ahojte,

do fora pribudla sekcia pre pridavanie recenzii na rozne produkty, tykajuce sa tvorby hudby. V ramci zachovania layoutu treba dodrziavat zakladnu strukturu clanku, teda zretelny nadpis, "pokec", obrazky, linky (nie zbytocna reklama), mozu byt aj zvukove ukazky. Vcelku fajn prikladom je Marekov prispevok o VOXe Satchurator (TM).
    Takze nech sa paci, mozete sa realizovat, akekolvek postrehy a kritiku k tejto "novinke" mozte pisat do tejto temy.

BTW: Vypisujem konkurz na vymyslenie popisu tejto sekcie fora (ako maju aj tie ostatne), "vitaz" dostane 20 bodov do reputacky . Ak to samozrejeme stihnete a nevymyslim ho skor ja
    Last edited by Fil; 29.04.2009 at 12:56.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Oct 2007
    Level
    59
    Sila Reputácie
    33

Re: Info o recenziach

Ahoj. Otazka.

Maju sa recenzie tykat iba hudobnych produktov, alebo moze niekto prispiet aj recenziou na nejake hudobne podujatie, popripade album, alebo tak...?
    video killed the rock´n´roll...

Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    65

Fil, fajn nápad, rozmýšľalsom včera, že ti niečo také poviem aby si to sem dal, ale potom som to nechal na nový web.

Nechápem aký to chceš názov

či niečo ako: Hudobné nástroje, Aparáty, Efekty, Zvuková technika?

Členom od
    Aug 2007
    Level
    31
    Sila Reputácie
    19

nic lepsie a vystiznejsie ako "Recenzie" asi neni, ale ak chcete originalitu tak vymyslajte :P

Členom od
    Feb 2009
    Level
    31
    Sila Reputácie
    0

hmm....napadlo ma nieco na sposob "Dojmy priamo od vás..."
    Fokus Stratocaster S-S-H Green
    CRATE - Flex Wave Series FW15
    Trsatka Dunlop
    Španielka Marco

Členom od
    Aug 2008
    Level
    49
    Sila Reputácie
    17

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Fil Zobraz Príspevok
    BTW: Vypisujem konkurz na vymyslenie popisu tejto sekcie fora (ako maju aj tie ostatne), "vitaz" dostane 20 bodov do reputacky . Ak to samozrejeme stihnete a nevymyslim ho skor ja
    "Chceš počuť názor na jednotlivú zvukvú techniku? Alebo chceš ostatným popísať nejaký produkt? Práve tu je pre teba miesto..."
    to ma tak narýchlo napadlo

Členom od
    Nov 2005
    Level
    79
    Sila Reputácie
    42

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Bachez Zobraz Príspevok
    Ahoj. Otazka.

Maju sa recenzie tykat iba hudobnych produktov, alebo moze niekto prispiet aj recenziou na nejake hudobne podujatie, popripade album, alebo tak...?
    Nazdar, dobra otazka, v principe je pole posobnosti volne. Bude sa to zatial volat recenzie, ale neskor mozem spravit podkategorie, zalezi, aku to bude mat odozvu.
    Takze podujatia kludne, taktiez aj recenzie na zaujimave weby s hudobnou tematikou a podobne.

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) -MaReK- Zobraz Príspevok
    Fil, fajn nápad, rozmýšľalsom včera, že ti niečo také poviem aby si to sem dal, ale potom som to nechal na nový web.

Nechápem aký to chceš názov

či niečo ako: Hudobné nástroje, Aparáty, Efekty, Zvuková technika?
    Myslel som nieco taketo: "Pripravujeme nový, vylepšený portál Gitarista.sk. Už usilovne pracujeme na redizajne, nových koncepciách článkov atď. Čo by ste radi videli na našom portáli? Aké články? Chceli by ste pridávať svoje MP3? Dajte nám vedieť!" Aj ked to nie je zrovna najlepsi priklad
    Last edited by Fil; 29.04.2009 at 17:00.
    Téma o Rorym Gallagherovi:

reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
    Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
    -----------------------------
    NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...

Členom od
    Oct 2008
    Level
    22
    Sila Reputácie
    15

Talking Re: Info o recenziach

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Fil Zobraz Príspevok
    Ahojte,

do fora pribudla sekcia pre pridavanie recenzii na rozne produkty, tykajuce sa tvorby hudby. V ramci zachovania layoutu treba dodrziavat zakladnu strukturu clanku, teda zretelny nadpis, "pokec", obrazky, linky (nie zbytocna reklama), mozu byt aj zvukove ukazky. Vcelku fajn prikladom je Marekov prispevok o VOXe Satchurator (TM).
    Takze nech sa paci, mozete sa realizovat, akekolvek postrehy a kritiku k tejto "novinke" mozte pisat do tejto temy.

recenzie = review = kritiky
    BACH Les Paul Classic
    Zoom G-1AC
    Peavey TransTube Rage 258

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky