+ Odpoveď do témy
Stránka 3 z 5 PrváPrvá 1 2 3 4 5 PoslednáPosledná
Zobraz výsledky 21 po 30 z 43

Téma: ako ozivit forum..

Členom od
    Jul 2007
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

Re: ako ozivit forum..

to by kazdy stahoval fotky z netu
    ...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro

"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
    Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
    Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty

Členom od
    Jan 2010
    Level
    47
    Sila Reputácie
    29

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) reeller_sk Zobraz Príspevok
    Ja mám nápad ako oživiť treba kupovať drahé nástroje a potom sem vešať fotky
    svoju sem daj
    to sa každý rád chváli cudzím perím....zožeň si, alebo si vystrúhaj a to sem daj...alebo niečo takéto: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=7009

Členom od
    Oct 2006
    Level
    74
    Sila Reputácie
    30

ja sem dám iné

Už ani Winnetou nemal rád komančov...
    "no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"

Členom od
    Jan 2010
    Level
    66
    Sila Reputácie
    25

4 z 4 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
    Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) michaletka Zobraz Príspevok
    myslim ze na tych nahravkach by sa dalo celkom slusne pobavit ..tak mozem len dufat ze sa to tu nejakym pofidernym sposobom ozivi.. a coze si to mal? no ja som mala napriklad rizoto :P
    ... no, cojaviem .... Ked ste uz prisli s touto reinkarnovanou temou nahravok, tak sem nieco šmarte. Michaletka, Futox! Ja truba som to pojal vazne, a vy ze rizoto a chilli con carne ... Ved toto tu ma spustu clenov, bol by v tom cert, aby sa to nerozbehlo. Či?

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Fil Zobraz Príspevok
    Nuz, my sme to prestabu este nezacali Ale uzivatelia ste vy a forum tvoria ludia. Tak nech sa paci
    Mala poznamka k tomu, ze ´je tu mrtvo´, ´chcelo by to ozivit´, a pod.
    O osud tohto odborneho fora sa neobavam, myslim, ze je tu slusna navstevnost, fungovat to bude. Otazka je, ako. Nechcem byt teraz za zleho, ale aj ked toto cele forum reziruju velmi schopni ludia, bez vacsej ODBORNEJ angazovanosti clenov to bude o nicom.

Ja tu vidim jednu skupinu tych, co sa len pytaju (narod im nasledne more or less fundovane odpoveda a rozvinie sa nejaka debata). OK, ved to je forma vzdelavania a pokladam to za hodne dolezite. Ale signifikantne vela otazok je ... cudnych. Ci hra lepsie cervena gitara alebo cierna, ako naladit gitaru, uz viem vybrnkat Prsi, prsi, tak poradte, ci si mam kupit Peavey VK alebo radsej Mesa Dual rectifier ....
    Druha skupina (hodne velka skupina) si forum vyslovene myli s icq a popisu sem veci, ze sa mi oci prevracaju. Aby bolo jasno, ja to nekritizujem, ked to ludom vyhovuje a admini to dovolia, nech je tak. Mne to je fuk, aj keby sa tu rozoberala kvalita prezervativov na slovenskom trhu ... Ja len tvrdim, ze tieto dve skupiny a priori neprispeju k tomu, aby tu nebolo mrtvo a aby sa to ozivilo. Neprispeju, lebo na to nemaju. A tvrde y a makke i ..... cloveku, ktory dosiahol iste niveau, to musi vadit. Mnohi z nas taketo prispevky podvedome povazuju za balast a vadia nam. Mozno to su nepopularne slova, ale - ak chces liecit, musis stanovit diagnozu.
    Tretia mala skupina su ti, ktori su schopni dat vazne informacie, resp. su hladni po vaznych informaciach, ale kym sa cez balast niekde preklikaju, zacne ich to nebavit.

Takto vidim aktualnu situaciu na fore a rovno poviem, ze liek na to nevidim. Jedinym riesenim je snad selekcia, ale to je skarede slovo, patriace skor do vojnoveho Nemecka.
    Last edited by Petrik; 01.10.2010 at 15:08. Dôvod: spojené

Členom od
    Mar 2006
    Level
    80
    Sila Reputácie
    54

3 z 3 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný

Pred nejakou dobou tu fungovala taka sutaz ze Guitar Challenge (GCH).Nejaku dobu to bolo celkom slusne ozivenie tohto fora.Potom to casom nejako zaniklo.Nechcem to znovu ozivovat ale mozme zacat nieco nove.Budeme sa dalej venovat muzike ale nebude to kopirovanie a ucenie sa novych veci lebo vacsina ludi na to bud nemalo cas alebo si toho nalozili vela na plecia ale bedeme sa prezentovat vlastnými vecami.Myslim si ze kazdy ma nieco vlastne co by chcel niekomu ukazat alebo ohodnotit.Viem ze tu niesme ziadny chrlici hitov alebo ze neskladame kazdy týzden novu pesnicku preto by sme to nemuseli robit formou sutaze ktora sa bude vyhlasovat na urcite obdobie.Staci poslat pesnicku,skladbu,motív,kusok napadu spevacky duet,bassove solo alebo co kolvek co si myslite ze to stoji za to,my to vsetci ohodnotime,kazdy jednym bodom a podla toho sa urobí rebricek ktory bude zaveseny na viditelnom mieste.

Mohlo by to pomoct zacinajucim kapelam alebo muzikantom ktorí potrebuju bud kritiku alebo pochvalit ale hlavne sa dozvieme aj nieco nove nie len to ze ake si mam kupit struny a preco a podobne hudobne perkusie.Pokial to zoberieme vazne a bedeme si pomahat v tvorbe a v aranzovani skladby a nebudeme si robit vysmech jeden s druheho tak to moze byt celkom fajn.
    Last edited by trekker; 01.10.2010 at 21:47.
    Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur

LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2

http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853

Členom od
    Jun 2010
    Level
    23
    Sila Reputácie
    17

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) trekker Zobraz Príspevok
    Pred nejakou dobou tu fungovala taka sutaz ze Guitar Challenge (GCH).Nejaku dobu to bolo celkom slusne ozivenie tohto fora.Potom to casom nejako zaniklo.Nechcem to znovu ozivovat ale mozme zacat nieco nove.Budeme sa dalej venovat muzike ale nebude to kopirovanie a ucenie sa novych veci lebo vacsina ludi na to bud nemalo cas alebo si toho nalozili vela na plecia ale bedeme sa prezentovat vlastnými vecami.Myslim si ze kazdy ma nieco vlastne co by chcel niekomu ukazat alebo ohodnotit.Viem ze tu niesme ziadny chrlici hitov alebo ze neskladame kazdy týzden novu pesnicku preto by sme to nemuseli robit formou sutaze ktora sa bude vyhlasovat na urcite obdobie.Staci poslat pesnicku,skladbu,motív,kusok napadu spevacky duet,bassove solo alebo co kolvek co si myslite ze to stoji za to,my to vsetci ohodnotime,kazdy jednym bodom a podla toho sa urobí rebricek ktory bude zaveseny na viditelnom mieste.

Mohlo by to pomoct zacinajucim kapelam alebo muzikantom ktorí potrebuju bud kritiku alebo pochvalit ale hlavne sa dozvieme aj nieco nove nie len to ze ake si mam kupit struny a preco a podobne hudobne perkusie.Pokial to zoberieme vazne a bedeme si pomahat v tvorbe a v aranzovani skladby a nebudeme si robit vysmech jeden s druheho tak to moze byt celkom fajn.
    Asi by to naozaj chcelo nejaku temu s jasnym zamerom, ktora by mala "tvrdsie" pravidla v tom zmysle, ze napr. prispevky charakteru jedalneho listku alebo nezavazneho chatu by boli adminom presmerovane inde. A myslim, ze je nas urcite viac, co by mohli a chceli ukazat inym kusky svojej tvorby. Je to prilezitost na konfrontaciu a urcite sanca posuvat sa dalej, vzhladom na to, ze tu mame fundovanych odbornikov, ktori vedia dat zacinajucim cenne pripomienky. Bolo by dobre, keby sa k trekkerovmu navrhu vyjadrilo viac ludi, a to by mohla byt aj vyzva pre admina nieco take zorganizovat. Ale zacnime zdola

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    66

1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný

Ja Vám na to odpoviem iba takto: http://forum.gitarista.sk/showthread.php?t=3426

Členom od
    Jan 2010
    Level
    62
    Sila Reputácie
    22

Čisto len vlastná tvorba alebo aj "vlastno" zahraté ine veci ?

Členom od
    Nov 2007
    Level
    75
    Sila Reputácie
    25

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) frajerik Zobraz Príspevok
    Čisto len vlastná tvorba alebo aj "vlastno" zahraté ine veci ?
    myslím že sa vyjadril dost jasno .....čisto len vlastna tvorba
    Ibanez Prestige Rg 1570 MRB
    Squier Affinity Stratocaster - RW - 3 Tone Sunburst
    Home made guitar
    španielka marris
    Blackstar HT-5RH
    Kustom ARROW16DFXJ
    Digitech XMM Metal Master Distortion
    Wah Dunlop 95Q
    BOSS DS-1
    BOSS SD-1
    BOSS BF-2

Členom od
    Apr 2006
    Level
    83
    Sila Reputácie
    66

Áno, vyjadril som sa úplne jasne. Vlastné zložené skladby, buď mp3, noty, texty a pod...
    Na vlastno-zahraté skladby je priestor už dávno, a to tu: http://forum.gitarista.sk/showthread.php?t=765

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky