to by kazdy stahoval fotky z netu
to by kazdy stahoval fotky z netu
...ked raz vyrastiem tak si kupim nejaku peknu lubovku a ked nahodou vyrastiem este viac a nebudem vediet co od dobroty tak si kupim dobro
"Nikdo není opravdu dobře oblečen, nenosí-li úsměv." P.B. Shelley
Lekvár je produkt šialenej myšlienky neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu....
Stará cigánska múdrosť: Učme sa hudbe, lebo lepšie je mať na brade jeden mozoľ od huslí, ako na rukách desať od roboty
svoju sem daj
to sa každý rád chváli cudzím perím....zožeň si, alebo si vystrúhaj a to sem daj...alebo niečo takéto: http://baskytara.com/forum/viewtopic.php?id=7009
ja sem dám iné
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
... no, cojaviem .... Ked ste uz prisli s touto reinkarnovanou temou nahravok, tak sem nieco šmarte. Michaletka, Futox! Ja truba som to pojal vazne, a vy ze rizoto a chilli con carne ... Ved toto tu ma spustu clenov, bol by v tom cert, aby sa to nerozbehlo. Či?
Mala poznamka k tomu, ze ´je tu mrtvo´, ´chcelo by to ozivit´, a pod.
O osud tohto odborneho fora sa neobavam, myslim, ze je tu slusna navstevnost, fungovat to bude. Otazka je, ako. Nechcem byt teraz za zleho, ale aj ked toto cele forum reziruju velmi schopni ludia, bez vacsej ODBORNEJ angazovanosti clenov to bude o nicom.
Ja tu vidim jednu skupinu tych, co sa len pytaju (narod im nasledne more or less fundovane odpoveda a rozvinie sa nejaka debata). OK, ved to je forma vzdelavania a pokladam to za hodne dolezite. Ale signifikantne vela otazok je ... cudnych. Ci hra lepsie cervena gitara alebo cierna, ako naladit gitaru, uz viem vybrnkat Prsi, prsi, tak poradte, ci si mam kupit Peavey VK alebo radsej Mesa Dual rectifier ....
Druha skupina (hodne velka skupina) si forum vyslovene myli s icq a popisu sem veci, ze sa mi oci prevracaju. Aby bolo jasno, ja to nekritizujem, ked to ludom vyhovuje a admini to dovolia, nech je tak. Mne to je fuk, aj keby sa tu rozoberala kvalita prezervativov na slovenskom trhu ... Ja len tvrdim, ze tieto dve skupiny a priori neprispeju k tomu, aby tu nebolo mrtvo a aby sa to ozivilo. Neprispeju, lebo na to nemaju. A tvrde y a makke i ..... cloveku, ktory dosiahol iste niveau, to musi vadit. Mnohi z nas taketo prispevky podvedome povazuju za balast a vadia nam. Mozno to su nepopularne slova, ale - ak chces liecit, musis stanovit diagnozu.
Tretia mala skupina su ti, ktori su schopni dat vazne informacie, resp. su hladni po vaznych informaciach, ale kym sa cez balast niekde preklikaju, zacne ich to nebavit.
Takto vidim aktualnu situaciu na fore a rovno poviem, ze liek na to nevidim. Jedinym riesenim je snad selekcia, ale to je skarede slovo, patriace skor do vojnoveho Nemecka.
Last edited by Petrik; 01.10.2010 at 15:08. Dôvod: spojené
Pred nejakou dobou tu fungovala taka sutaz ze Guitar Challenge (GCH).Nejaku dobu to bolo celkom slusne ozivenie tohto fora.Potom to casom nejako zaniklo.Nechcem to znovu ozivovat ale mozme zacat nieco nove.Budeme sa dalej venovat muzike ale nebude to kopirovanie a ucenie sa novych veci lebo vacsina ludi na to bud nemalo cas alebo si toho nalozili vela na plecia ale bedeme sa prezentovat vlastnými vecami.Myslim si ze kazdy ma nieco vlastne co by chcel niekomu ukazat alebo ohodnotit.Viem ze tu niesme ziadny chrlici hitov alebo ze neskladame kazdy týzden novu pesnicku preto by sme to nemuseli robit formou sutaze ktora sa bude vyhlasovat na urcite obdobie.Staci poslat pesnicku,skladbu,motív,kusok napadu spevacky duet,bassove solo alebo co kolvek co si myslite ze to stoji za to,my to vsetci ohodnotime,kazdy jednym bodom a podla toho sa urobí rebricek ktory bude zaveseny na viditelnom mieste.
Mohlo by to pomoct zacinajucim kapelam alebo muzikantom ktorí potrebuju bud kritiku alebo pochvalit ale hlavne sa dozvieme aj nieco nove nie len to ze ake si mam kupit struny a preco a podobne hudobne perkusie.Pokial to zoberieme vazne a bedeme si pomahat v tvorbe a v aranzovani skladby a nebudeme si robit vysmech jeden s druheho tak to moze byt celkom fajn.
Last edited by trekker; 01.10.2010 at 21:47.
Ibanez JS 1000 BTB Satriani Signatur
LINE 6 Spider III 150W+footswitch Line6 FBV 2
http://www.facebook.com/#!/group.php...00489150010853
Asi by to naozaj chcelo nejaku temu s jasnym zamerom, ktora by mala "tvrdsie" pravidla v tom zmysle, ze napr. prispevky charakteru jedalneho listku alebo nezavazneho chatu by boli adminom presmerovane inde. A myslim, ze je nas urcite viac, co by mohli a chceli ukazat inym kusky svojej tvorby. Je to prilezitost na konfrontaciu a urcite sanca posuvat sa dalej, vzhladom na to, ze tu mame fundovanych odbornikov, ktori vedia dat zacinajucim cenne pripomienky. Bolo by dobre, keby sa k trekkerovmu navrhu vyjadrilo viac ludi, a to by mohla byt aj vyzva pre admina nieco take zorganizovat. Ale zacnime zdola
Ja Vám na to odpoviem iba takto: http://forum.gitarista.sk/showthread.php?t=3426
Čisto len vlastná tvorba alebo aj "vlastno" zahraté ine veci ?
Ibanez Prestige Rg 1570 MRB
Squier Affinity Stratocaster - RW - 3 Tone Sunburst
Home made guitar
španielka marris
Blackstar HT-5RH
Kustom ARROW16DFXJ
Digitech XMM Metal Master Distortion
Wah Dunlop 95Q
BOSS DS-1
BOSS SD-1
BOSS BF-2
Áno, vyjadril som sa úplne jasne. Vlastné zložené skladby, buď mp3, noty, texty a pod...
Na vlastno-zahraté skladby je priestor už dávno, a to tu: http://forum.gitarista.sk/showthread.php?t=765
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)