1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Re: ako ozivit forum..
Naco to treba komplikovat.Ak sa ti paci das bod ak nie tak nedas.Jednoduche a prehladne.Jednohlasny system nevytvara emociu v hlasovani. Ani nikomu nenadava ani nikomu nenadrzuje.Diskusia je potom to riesenie ze preco je to tak.Oznacit nieco ako hruzu je dost netaktne voci ludom ktori sa len ucia.Vznikaju len konflikty ktore ako uz vieme nemaju zaver.
Neviem Fil ake su moznosti tohto pragramu ci to treba vsetko pracne pocitat a nahadzovat rucne alebo staci len kliknut na pesnicku ze sa mi paci alebo nie a program to potom niekde uklada v matematickom poradi.
2 z 2 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Nepocita, skor som myslel tak, ze clovek by oznamil "Aha, moja pesnicka, tu je link.." normalne v prispevku, ako doteraz. A potom ludia, co si to vypocuju, mozu kliknut na "Povazujes tento prispevok za hodnotny", je tam ano a nie. Zobrazuje to vzdy ako 1 z 2 ludi oznacilo tento prispevok za hodnotny a pod. Kazdy by vedel, ze vlastne hodnoti skladbu, nie prispevok. A ako bonus to este hodnotenemu automaticky pripocitava body do reputacky.
Lepsie, ako nic !
Last edited by Fil; 03.10.2010 at 22:37.

Pôvodne Príspevok Pridal(a)
Fil
Nepocita, skor som myslel tak, ze clovek by oznamil "Aha, moja pesnicka, tu je link.." normalne v prispevku, ako doteraz. A potom ludia, co si to vypocuju, mozu kliknut na "Povazujes tento prispevok za hodnotny", je tam ano a nie. Zobrazuje to vzdy ako 1 z 2 ludi oznacilo tento prispevok za hodnotny a pod. Kazdy by vedel, ze vlastne hodnoti skladbu, nie prispevok. A ako bonus to este pridavajucemu automaticky pripocitava body do reputacky.
Lepsie, ako nic !

Aj mne sa toto pozdava. Take jednoduche a prehladne. Na tieto ucely to uplne staci. A kto bude chciet, prida aj komentar.

Pôvodne Príspevok Pridal(a)
trekker
Naco to treba komplikovat.Ak sa ti paci das bod ak nie tak nedas.Jednoduche a prehladne.Jednohlasny system nevytvara emociu v hlasovani. Ani nikomu nenadava ani nikomu nenadrzuje.Diskusia je potom to riesenie ze preco je to tak.Oznacit nieco ako hruzu je dost netaktne voci ludom ktori sa len ucia.Vznikaju len konflikty ktore ako uz vieme nemaju zaver.
To ze netaktne, to snad nie je ten spravny vyraz. Skor ide o iny psychologicky aspekt. Predstavme si, ze sa pohybujem na fore uz treti rok, mal som kopec prispevkov do diskusie, vybudoval som si akysi punc odbornika a patrim v povedomi clenov tak akosi do rodinneho striebra. Pokial ale nie som hudobnicky ´pan niekto´ ale len taky sedy priemer (ja to viem, ini este nie), tak nebudem mat chut nastrbit si svoju reputaciu a ukazat verejne, ze som prakticky vlastne len taky maly drevorubac .... O toto ide, take to je jednoduche. A ci sa to bude znamkovat 0-200 alebo 0-1000000 alebo vobec, to je nedolezite. Narod nam to v textovej casti beztak kazdemu spocita, lebo kibicov-komentatorov je tu neurekom ... Je to tu ale vsetko anonymne a preto by nam to nemalo vadit.
Priklanam sa k tomu, ze ´Povazujem prispevok za hodnotny´ ako orientacne hodnotenie staci.
Last edited by Petrik; 04.10.2010 at 14:18.