mam pocit ze uz nie som sama, komu sa to tu zda nejake mrtve.. nejake napady aby to ta uz nebolo? :P...
mam pocit ze uz nie som sama, komu sa to tu zda nejake mrtve.. nejake napady aby to ta uz nebolo? :P...
Maybe the music can change the world...
napr spravit internetovu sutaz o najlepsiu "homemade" nahravku :P alebo nieco take :P inak michaletka dobre ze pises faktt je to tu mrtve :P ja len tak off topic : Co ste mali na obed ? ja som mal chilli con carne (ci ako sa to vola )
VOX AC4TV 4W all tube 10" celestion
Homemade FUZZ, BOSS-OS2
Epiphone LP 100,Burny Les paul standart 1983-86
Epiphone Akustika (kopia gibsona
HOHNER Cdur HARMONIKA
dufam ze si do vianoc kupim nejake PRS alebo Gibson
Nahravky uz boli Ludi nedokopes do toho, aby tu prispievali. Z nasej strany vieme vytvorit lepsie podmienky, ostatne je na ludoch.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
ja si osobne myslim ze problem je v pocasi ... je pekne a ludom sa nechce trcat doma a ked su uz doma tak maju ine veci na starosti (napr mastit na gitare :P ) ale pockajte si na zimu.. bude toho vela co nacitanie tunak :P
VOX AC4TV 4W all tube 10" celestion
Homemade FUZZ, BOSS-OS2
Epiphone LP 100,Burny Les paul standart 1983-86
Epiphone Akustika (kopia gibsona
HOHNER Cdur HARMONIKA
dufam ze si do vianoc kupim nejake PRS alebo Gibson
Hmm ja vravim, ze to je vo vedeni a v uzivateloch niektorych zaroven. A tiez verim, ze aj teba to prejde po takom 300 prispevku, hlavne ked sa snazis troska rozveselit a rozprudit debatu a este ta za to zdrbu. A je to o tom, ze je toto forum o hrani na hudobny nastroj a o gitaristoch, ale chodi sem iba par naozajstnych gitaristov co aj vedia diskutovat na urovni ano naozaj som zazil nie iba o tom snivam, alebo teoretizujem.
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Last edited by Fil; 22.05.2009 at 21:04.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
Môžete to rozprúdiť tak, že sa budete pýtať zaujímavé veci, ktoré tu ešte neboli, alebo vytvoríte nové zaujímavé diskusie Ja som tu už dosť dlho, nemám moc nápadov, ak treba poradím no toto fórum a internet nie je moja priorita
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)