mam pocit ze uz nie som sama, komu sa to tu zda nejake mrtve..nejake napady aby to ta uz nebolo? :P...
mam pocit ze uz nie som sama, komu sa to tu zda nejake mrtve..nejake napady aby to ta uz nebolo? :P...
Maybe the music can change the world...
napr spravit internetovu sutaz o najlepsiu "homemade" nahravku :P alebo nieco take :P inak michaletka dobre ze pises faktt je to tu mrtve :P ja len tak off topic: Co ste mali na obed ?
ja som mal chilli con carne (ci ako sa to vola
)
VOX AC4TV 4W all tube 10" celestion
Homemade FUZZ, BOSS-OS2
Epiphone LP 100,Burny Les paul standart 1983-86
Epiphone Akustika (kopia gibsona
HOHNER Cdur HARMONIKA
dufam ze si do vianoc kupim nejake PRS alebo Gibson
Nahravky uz boliLudi nedokopes do toho, aby tu prispievali. Z nasej strany vieme vytvorit lepsie podmienky, ostatne je na ludoch.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
ja si osobne myslim ze problem je v pocasi... je pekne a ludom sa nechce trcat doma a ked su uz doma tak maju ine veci na starosti (napr mastit na gitare :P ) ale pockajte si na zimu.. bude toho vela co nacitanie tunak :P
VOX AC4TV 4W all tube 10" celestion
Homemade FUZZ, BOSS-OS2
Epiphone LP 100,Burny Les paul standart 1983-86
Epiphone Akustika (kopia gibsona
HOHNER Cdur HARMONIKA
dufam ze si do vianoc kupim nejake PRS alebo Gibson
Last edited by Fil; 22.05.2009 at 22:04.
Téma o Rorym Gallagherovi:
reeller_sk: nebyť týchto zlosynov stále by sa hral jazzík a swing a nebol by to žiadny hnusný metal...
Daemonion: sak to ze by si nemal co hrat
-----------------------------
NavzdyFender: ...a gitarista, ktorý má už na tom kolene toľko vyžmolenú gitaru...
ja mam napad- MISS GITARYSTKAurcite sa to ozivy
![]()
Ja si myslím, že by to skôr oživil správny pravopis, však maťo?
Petrik, je to super![]()
Ja mám nápad ako oživiť treba kupovať drahé nástroje a potom sem vešať fotky![]()
Už ani Winnetou nemal rád komančov...
"no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)