Co sa tyka SR tak myslim ze Milan Lasica a Jaro Filip boli a budu pre mna TOP.Slovenskych textarov pesniciek. V CR je to pre mna J.Nohavica. aj ked hudbu az tak nemusim, ale texty pise uzasne. No a aj Ivan Mladek![]()
Co sa tyka SR tak myslim ze Milan Lasica a Jaro Filip boli a budu pre mna TOP.Slovenskych textarov pesniciek. V CR je to pre mna J.Nohavica. aj ked hudbu az tak nemusim, ale texty pise uzasne. No a aj Ivan Mladek![]()
Kapela Inštinkt
VOX AC4TV 4W all tube 10" celestion
Homemade FUZZ, BOSS-OS2
Epiphone LP 100,Burny Les paul standart 1983-86
Epiphone Akustika (kopia gibsona
HOHNER Cdur HARMONIKA
dufam ze si do vianoc kupim nejake PRS alebo Gibson
kedze ja nepocuvam uz dlho nic ine len britsku gitarovu scenu tak Arctic Monkeys maju z tych vsetkych kapiel najlepsie texty... Alex Turner je modernym fenomenom a pocut to nielen na kreativnej a neopakovatelnej muzike ale aj textoch
zo slovenskych je to urcite Jozko Vrabel z Vetroplachu, najnovsie z Billyho Barmana ci Fuxo z The Swan Bride..![]()
Cort HBS-II - Hiram Bullock Signature Model
Vox Pathfinder 10w
Jumbo SX
Pink Floyd - High Hopes ... nádherná skladba a text ... z CR tiez Nohavica ...
Last edited by Lord_CADAVER; 16.09.2009 at 07:33.
BC Rich NT Flying V
Ibanez SM7 Smash BOX
Marshall JCM 900
Line 6 Spider II 75W
este ma napadlo, ze ppc text je v piesni Behind closed doors od Rise Against...
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Jm5AMwooqSY[/ame]
Iné Kafe 4ever...FerjakKnow yourself.![]()
Ten kto miluje hudbu, nemôže byť nikdy úplne nešťastný.
- Anonym
Botanica, Roger waters, Bat for lashes
Z CZ/SK je to Ivan Mládek, Jaromír Nohavica, Karel Plíhal, Karel Kryl, Michal Tučný, Jan Novotný
Zo sveta je to Jason Mraz (nieže by tie texty dávali zmysel, ale on dokáže spievať 3 hodiny v kuse na tú istú tému), Eric Clapton, Bon Jovi...
A najlepší songwriter všetkých čias som JA (keď som bom malý bol som namyslený, ale teraz už nemám chybu)
Velmi dobry textar je v Cesku Milan Spalek.
HK Aquacity SKP Poprad
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)