Your ears are your most important piece of equipment. Unfortunately, they cannot be replaced as easily as your other gear.
So please, say to drummer, that now he can pull out the stoppers from ears and stop play like a deaf schmuck.
slovenska tvorba co sa tyka gospelu je dost obmedzena![]()
ale napr Out of Control to vedia dobre rozjet na ich koncertoch
ale co sa tyka zahranicnej tvorby napr http://www.youtube.com/watch?v=uCiGH8GJVd8
alebo http://www.youtube.com/watch?v=ZH_u19PfTfc -![]()
na tychto si doteraz pamatam
na ich koncerte som tiez bola
musim povedat ze na zivo vedia urobi tiez poriadnu show
.. neviem mozno sa vam bude pacit mozno ne![]()
odporúčam SK "textalbumy"
Prúdy: Pokoj Vám
Cyrano z predmestia
Štrpka+Ursiny: 4/4
L+S+F: Bolo nás jedenásť
BLAS: Píšte všetci modrým perom
Team: Team 4
Muller: ´01
Horkýže Slíže: Ukáž mi tú svoju ZOO
velmi dobry Whisky zo Slobodky... Pes a Relatívny pokoj...
Hmm voľakedy som sa zlepšoval v angličtine formou prekladania hudobných textov, a čo som nečakal bolo veľmi rozumné lyrics od kapely Machine Head, trebárs v piesni Imperium, None but my own alebo Crashing around you.
S viac metaforických textov môžem vybrať rozhodne Tool Reflection, Parabola, alebo jednoduchý Sober.
A jeden z posledných skvelých objavov kapela The Ocean albumy Heliocentric, Anthropocentric. Použitie odbornej literatúry, citácie Nitzecho, Darwina, Dostojevskeho atd.
Awaken in the silent night. Alone, inland hysteria.I am a stranger in this land.Here I kneel before you. Oh, solemn glory. - CoL Following Betulas
Podľa mňa z songwritingu je to Iron Maden (celá tvorba, najmä po, a vrátane albumu Somewhere in Time) a Steven Wilson v Porcupine Tree a samozrejme tvorba členov Dream Therater v DT, ale aj v Liquid Tension Experiment. Z textov by som uviedol asi Iron Maiden - 22 Accacia Avenue, Iron Maiden - The Trooper, Porcupine Tree - Lightbulb Sun, Porcupine Tree - Trains.
Last edited by Experimental; 17.04.2011 at 18:20.
Iron Maiden - Hallowed be thy name a väčšina textov Megadethu (Peace Sells,Holy Wars,In my darkest hour...)
Myslim, ze skladba Life is a game od Kristinky mala gule. Prepracovany text a hlboka myslienka.
Kurzweil SP-2X
Klavír Petrof
Squier Stagemaster by Fender
Marshall MG15CD
Akustická gitara Johnson
Flauta Yamaha
Stojany, káble, obaly, trsátka, struny...
When you see the complexity of what you think is simple, then you will see the simplicity of what you think is complex.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)