Ahojte,
Chcela by som sa opýtať, ktoré digitálne piano je podľa Vás skutočne výborné...ide mi hlavne o zvuk, nech sa približuje čo najviac ku klasickému klavíru. Do cca 900 E
ďakujem
Ahojte,
Chcela by som sa opýtať, ktoré digitálne piano je podľa Vás skutočne výborné...ide mi hlavne o zvuk, nech sa približuje čo najviac ku klasickému klavíru. Do cca 900 E
ďakujem
Do 900 E je su dobre Orla piana. Lepsie hraju vsak tie nad 1000 E, ja mam vsak pianino za 28.000,- SK a zvuky ma vynikajuce, klaviaturu FATAR, teda kladivkovu mechaniku. Jedine trochu sumi, co vsak velmi nezaregistrujes doma, iba ak das volume naplno (co asi nedas), alebo si das piano na sluchatka. Do ceny 900 E neviem, ci zozenies nieco podobne od inej znacky (typu Yamaha a pod.).
Aj piána značky Yamaha majú pekný klavírny zvuk
Kurzweil SP-2X
Klavír Petrof
Squier Stagemaster by Fender
Marshall MG15CD
Akustická gitara Johnson
Flauta Yamaha
Stojany, káble, obaly, trsátka, struny...
Možno nejaké staršie hammondy z druhej ruky
Môžem pochváliť ROLANDy. Žiaľ, Roland si necháva platiť za značku, takže do uvedeného cenového limitu sa nevojdeme. Druhou prijateľnou alternatívou je YAMAHA. Na základe osobnej skúsenosti môžem potvrdiť, že dig.piáno Yamaha YDP 140 by mohlo spĺňať očakávania a zároveň vyhovovať cenou (cca 800 €). Samozrejme, odporúčam nabehnúť do hudobnín a osobne odskúšať.
Iba uz spominana Yamaha YDP 140 je v ramci kvality a ceny vyborna.
Nasla som vsak inzerat na Yamaha CLP 810S: http://hudba.bazos.sk/inzerat/212989...-na-predaj.php
čo na ňho hovoríte?
Ešte som zabudla napísať, že či je zlé, keď to dig.piano ma len dva pedále. ďakujem
Last edited by -MaReK-; 13.09.2009 at 12:11.
Vidím, že žiadna ďalšia odpoveď neprichádza - tak to skúsim ja:
- CLP nepoznám, preto ho nebudem ani chváliť, ani haniť. CLP 810S som na našom trhu už v predaji nenašiel, nahradili ho iné (novšie) typy Yamahy.
- V prípade CLP 8105 ušetríš cca 100,- € za nástroj z druhej ruky.
- V prípade YDP 140 máš garantovanú 2 ročnú záruku.
- Chýbajúci prostredný pedál nie je problém - hlasitosť môžeš ovládať manuálne, prípadne sa môžeš zapojiť cez slúchadlá.
Len na doplnenie - posledný "nedostatok možno veľmi rýchlo vyriešiť pomocou akéhokoľvek VOLUME pedálu, pričom v predaji sú tak v MONO ako aj v STEREO prevedení za vcelku prijateľné ceny (šikovní si taký pedál dokážu vyrobiť za pár korún či euro aj sami). Zapojiť to hádam nebude už žiadny problém.
Asi kúpim čisto novú Yamahu YDP 140
ďakujem za odpovede, ked este daco budem potrebovať, ozvem sa
Last edited by Evel!n; 17.09.2009 at 20:12.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)