Odporucam pozriet aj tie piana od Orla, maju ich v BA v Revieli (Petrzalka, pri TPDcku). Aspon pre porovnanie
Odporucam pozriet aj tie piana od Orla, maju ich v BA v Revieli (Petrzalka, pri TPDcku). Aspon pre porovnanie
Ďakujem za odpovede,
doma mi už stojí čisto novučká Yamaha YDP-140
MAjte sa
Pisem asi troska neskoro :P , ale uz rok mám YAMAHU YDP 140 a som s nou maximalne spokojna. Zabrat jej davam teda poriadne O , ale zvláda to. Jediná vec, ktorú by som možno vytkla je, že sa dá nahrať iba jedna skladba a v hlasoch klávesu sú asi iba 6 typov, pricom z toho len 3 s dynamikou, ostatne nereaguju na dynamiku. Ale aj tak vacsinou využívam len klasický klavírny tón . Ale určite mozem toto piano vrelo odporučiť!
Ahoj.
Teším sa s Tebou z tohto vynikajúceho piána. Ak by som nepotreboval mobilný kláves, tak by som pravdepodobne siahol po niečom podobnom. Je radosť hrať na takom digit. klavíri, ako je Yamaha YDP-140. Párkrát som mal možnosť vyskúšať si ju naživo a dostala si ma. :-D Prajem ti veľa príjemných chvíl, ktoré s touto Yamahou určite zažiješ
Kurzweil SP-2X
Klavír Petrof
Squier Stagemaster by Fender
Marshall MG15CD
Akustická gitara Johnson
Flauta Yamaha
Stojany, káble, obaly, trsátka, struny...
Toto som objednal, má s tým pls niekto nejaké skúsenosti či dojmy? dík
http://www.shop.muzikus.sk/sk/korg-l...ano-41250.html
video killed the rock´n´roll...
Jedna gitara, druhá gitara, jedno kombo. Všetko ostatné som predal a peniaze prepil.
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)