Pekný večer prajem.
Chcem sa opýtať či sa náhodou neobjaví Musicana alebo niekto známy z nej na MusicExpo v bratislave. Ak hej, tak kde ju/ho nájdem. Za odpovede vopred ďakujem.
Pekný večer prajem.
Chcem sa opýtať či sa náhodou neobjaví Musicana alebo niekto známy z nej na MusicExpo v bratislave. Ak hej, tak kde ju/ho nájdem. Za odpovede vopred ďakujem.
------------------------
Áno, priznávam si to, som sklerotik!Ale nevadí mi to, pretože sa každý deň možem radovať s toho že som vymyslel niečo nové i keď som na to prišiel už včera....
Last edited by -MaReK-; 05.03.2010 at 10:25. Dôvod: používaj EDIT !!!
No v podstate ma mrzí že ma to napadlo trošku neskoro sa opýtať. Citácia zo stránky musicexpo.sk: "Interaktívna prezentácia hudby pre odbornú a širokú verejnosť", tak som si vravel že sa možno objavia talenty z musicany. Ja som tam bol vo štvrtok aj s šikovným harmonikárom a hrali sme pre music-maniu pri ich výstavných kusoch. Chcel som v podstate sa aj s niekým stretnúť ;-) ...hádam nabudúce
------------------------
Áno, priznávam si to, som sklerotik!Ale nevadí mi to, pretože sa každý deň možem radovať s toho že som vymyslel niečo nové i keď som na to prišiel už včera....
Netvrdím, že akcia je zlá. Ale prístup organizátorov sa mi od začiatku nepáčil, preto som si ich škrtol zo zoznamu potenciálnych partnerov hneď po prvej ponuke. Pôvodne som to nechcel riešiť verejne, takže som neuvádzal mená, ale svoju skúsenosť som pretavil do článku na mojom osobnom blogu. Jednoducho som náročný.
Ďalšie spamovanie, ktorého som bol obeťou, ma len utvrdiilo v presvedčení, ako zle sa dá realizovať dobrý zámer... Takže sorry, ale ďakujem - neprosím.
------------------------
Super článok. Myslím si že veľké množstvo ľudí by to lepšie nenapísalo. No poviem ti, mať takého kolegu ako si ty Laco by bolo potešením. Určite nie si náročný, len vieš že spolupracovať s ľudmi ktorým chýba napr.: slušné správanie, prístup na úrovni a mnoho ďaľšieho, neveští nič dobrého.
------------------------
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)