+ Odpoveď do témy
Zobraz výsledky 1 po 9 z 9

Téma: Music Expo

Členom od
    Jul 2005
    Level
    46
    Sila Reputácie
    20

Music Expo

Pekný večer prajem.
    Chcem sa opýtať či sa náhodou neobjaví Musicana alebo niekto známy z nej na MusicExpo v bratislave. Ak hej, tak kde ju/ho nájdem. Za odpovede vopred ďakujem.
    ------------------------
    Áno, priznávam si to, som sklerotik!Ale nevadí mi to, pretože sa každý deň možem radovať s toho že som vymyslel niečo nové i keď som na to prišiel už včera....

Členom od
    Jul 2009
    Level
    15
    Sila Reputácie
    16

Re: Music Expo

Bol som tam vcera, stanok muzikany som tam nevidel, ale vraj chlapak co hral basu v After Tea vraj uci basu v muzikane a celkom dobre. A na co to potrebujes? Ved skoc rovno do YMCY a tam najdes vsetkych co potrebujes, alebo tam zavolaj.

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Pavuk Zobraz Príspevok
    Pekný večer prajem.
    Chcem sa opýtať či sa náhodou neobjaví Musicana alebo niekto známy z nej na MusicExpo v bratislave. Ak hej, tak kde ju/ho nájdem. Za odpovede vopred ďakujem.

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

Pekný večer prajem.
    Určite nie.

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) brano_ Zobraz Príspevok
    Bol som tam vcera, stanok muzikany som tam nevidel, ale vraj chlapak co hral basu v After Tea vraj uci basu v muzikane a celkom dobre. A na co to potrebujes? Ved skoc rovno do YMCY a tam najdes vsetkych co potrebujes, alebo tam zavolaj.
    Z After Tea u nás učí Stano Počaji (gitara) a Michal Šimko (basgitara).
    Last edited by -MaReK-; 05.03.2010 at 10:25. Dôvod: používaj EDIT !!!

Členom od
    Jul 2005
    Level
    46
    Sila Reputácie
    20

No v podstate ma mrzí že ma to napadlo trošku neskoro sa opýtať. Citácia zo stránky musicexpo.sk: "Interaktívna prezentácia hudby pre odbornú a širokú verejnosť", tak som si vravel že sa možno objavia talenty z musicany. Ja som tam bol vo štvrtok aj s šikovným harmonikárom a hrali sme pre music-maniu pri ich výstavných kusoch. Chcel som v podstate sa aj s niekým stretnúť ;-) ...hádam nabudúce
    ------------------------
    Áno, priznávam si to, som sklerotik!Ale nevadí mi to, pretože sa každý deň možem radovať s toho že som vymyslel niečo nové i keď som na to prišiel už včera....

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

No v podstate ma mrzí že ma to napadlo trošku neskoro sa opýtať. Citácia zo stránky musicexpo.sk: "Interaktívna prezentácia hudby pre odbornú a širokú verejnosť", tak som si vravel že sa možno objavia talenty z musicany. Ja som tam bol vo štvrtok aj s šikovným harmonikárom a hrali sme pre music-maniu pri ich výstavných kusoch. Chcel som v podstate sa aj s niekým stretnúť ;-) ...hádam nabudúce
    Netvrdím, že akcia je zlá. Ale prístup organizátorov sa mi od začiatku nepáčil, preto som si ich škrtol zo zoznamu potenciálnych partnerov hneď po prvej ponuke. Pôvodne som to nechcel riešiť verejne, takže som neuvádzal mená, ale svoju skúsenosť som pretavil do článku na mojom osobnom blogu. Jednoducho som náročný.

Ďalšie spamovanie, ktorého som bol obeťou, ma len utvrdiilo v presvedčení, ako zle sa dá realizovať dobrý zámer... Takže sorry, ale ďakujem - neprosím.

Členom od
    Jul 2005
    Level
    46
    Sila Reputácie
    20

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) laco Zobraz Príspevok
    Netvrdím, že akcia je zlá. Ale prístup organizátorov sa mi od začiatku nepáčil, preto som si ich škrtol zo zoznamu potenciálnych partnerov hneď po prvej ponuke.
    Na mňa to až taký dopad nebol lebo som nebol vystaviteľ. Ale je pravda že prístup organizácie bol irelevantný čo som si všimol vo chvíli keď som musel čakať pred vchodom pretože nevedli či som naozaj účinkujúci, už som myslel že nás ani dnu nepustia
    ------------------------

Členom od
    Jul 2005
    Level
    78
    Sila Reputácie
    29

Na mňa to až taký dopad nebol lebo som nebol vystaviteľ. Ale je pravda že prístup organizácie bol irelevantný čo som si všimol vo chvíli keď som musel čakať pred vchodom pretože nevedli či som naozaj účinkujúci, už som myslel že nás ani dnu nepustia
    To celkom korešponduje s názorom, ktorý som si vytvoril ja. Verím, že vystavovatelia môžu byť skvelí a svojim pozitívnym pôsobením môžu "prekryť" negatíva zo strany organizátora; ale ja to vo svojom mene riešim inak: s takým organizátorom nespolupracujem vôbec.

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    90

Exclamation Re: Music Expo

To celkom korešponduje s názorom, ktorý som si vytvoril ja. Verím, že vystavovatelia môžu byť skvelí a svojim pozitívnym pôsobením môžu "prekryť" negatíva zo strany organizátora; ale ja to vo svojom mene riešim inak: s takým organizátorom nespolupracujem vôbec.
    Len tak na margo tejto témy. Už v minulosti boli pokusy o podobné akcie v Bratislave a skončili fiaskom. Po tu uvedených argumentoch sa ani nemožno diviť, prečo to v slovenských končinách zvykne takto končiť....

Členom od
    Jul 2005
    Level
    46
    Sila Reputácie
    20

Cool Re: Music Expo

Pôvodne som to nechcel riešiť verejne, takže som neuvádzal mená, ale svoju skúsenosť som pretavil do článku na mojom osobnom blogu. Jednoducho som náročný.
    Super článok. Myslím si že veľké množstvo ľudí by to lepšie nenapísalo. No poviem ti, mať takého kolegu ako si ty Laco by bolo potešením. Určite nie si náročný, len vieš že spolupracovať s ľudmi ktorým chýba napr.: slušné správanie, prístup na úrovni a mnoho ďaľšieho, neveští nič dobrého.
    ------------------------

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky