Tu sa zhromažďujú všetky hromadné pozvánky na gitarista chat.
O.K. premenoval som tu temu
Tu sa zhromažďujú všetky hromadné pozvánky na gitarista chat.
O.K. premenoval som tu temu
Dobre. Necham sa pozvat! :-D
Veď stály chat je ZAJTRA, 10.8.2006 MEDZI 19:30 A 20:30.
Alebo nie???
Citharizo eas meus vita.
Mas pravdu. Ale existuju uvahy, ze v inom termine by moznost pochatovat vyuzilo viac hudobnikov. Na uvedenom mieste sa o tom diskutuje uz chvilku (a snad sa aj hlada riesenie) :-) toto je len taky slepy vykrik. Tak preco sa nenechat pozvat?...Pôvodne Príspevok Pridal(a) El-Pucchini
Hosi, ja pridem domov z roboty az po 21:00
anonymus
Ktovie? Možno prídeš do toho najlepšieho! :-)Pôvodne Príspevok Pridal(a) VladoKN
Chalani, sorry... Vcera som prisiel po dvoch dnoch z prace. Ja som pri tom chatovani zaspal. Nieze si to ostatni vysvetlite tak, ze tam bola nuda, alebo som sa nudil. to vonkoncom nie... Jednoducho chytila ma unava a uz a nepustila. Tymto sa ospravedlnujem Lacovi, Filovi a Dudkovi, ktory ani neviem kedy sa tam objavil, ale iste je, ze uz som bol vo vecnych lovistiach
anonymus
Treba si oddýchnuť! Veď chatov ešte bude habadej... :-)
Tak to hej.
Ja som rad ze som vcera stihol chat,len som prisiel neskoro a uz som bol dost unaveny takze som tam moc dlho nepobudol.Ale s Lacom sa mi kecalo velmi dobre.
BTW Laco nevravel som ze Vlado zaspal pri PC?
Vidis, mal si potom pravdu... a ani som ho vypnut nestihol, takze mi to zralo kopec elektriny kym som sa prebral k zivotu a urobil off.Pôvodne Príspevok Pridal(a) Dude
anonymus
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)