+ Odpoveď do témy
Stránka 2 z 2 PrváPrvá 1 2
Zobraz výsledky 11 po 15 z 15

Téma: brusit alebo nie

Členom od
    Mar 2010
    Sila Reputácie
    20

Re: brusit alebo nie

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) muziker Zobraz Príspevok
    Zdá sa že v živote je to zariadené tak aby bol pestrejší a veselší. Ak by sme boli všetci rovnakí (aj technicky zdatní) asi by nás to rýchlo prestalo baviť. Ináč v princípe s tebou súhlasím. Často mi ostáva rozum stáť a v nemom úžase pozorujem, čo niektorí jedinci dokážu. Ale je to tým, že sme každý iný....
    ja ked som 1-krat nastavoval hmatnik tak som z imbusakom neako presekol to vrchne balenie alebo obtocenie struny (neviem ako sa to vola) ale v nutri bola v pohode

este som to neskusal lebo mam talentovky na strednu
    Last edited by mato14; 25.03.2010 at 12:07.

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

Exclamation Re: brusit alebo nie

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) mato14 Zobraz Príspevok
    ja ked som 1-krat nastavoval hmatnik tak som z imbusakom neako presekol to vrchne balenie alebo obtocenie struny (neviem ako sa to vola) ale v nutri bola v pohode este som to neskusal lebo mam talentovky na strednu
    Tú strunu môžeš s kľudným svedomím vyhodiť do smetí (alebo ju používať na špáranie zubov). Nepoužívaj ju. Večne budeš riešiť rôzne pazvuky pri hre na gitaru.

Členom od
    Mar 2010
    Sila Reputácie
    20

Re: brusit alebo nie

Tú strunu môžeš s kľudným svedomím vyhodiť do smetí (alebo ju používať na špáranie zubov). Nepoužívaj ju. Večne budeš riešiť rôzne pazvuky pri hre na gitaru.
    ja som ju hned vyhodil to uz bolo davno teraz mam take paradne struny super zvuk (aspon pre mna)

Členom od
    Dec 2007
    Level
    100
    Sila Reputácie
    91

Exclamation Re: brusit alebo nie

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) mato14 Zobraz Príspevok
    ja som ju hned vyhodil to uz bolo davno teraz mam take paradne struny super zvuk (aspon pre mna)
    Ak budeš v budúcnosti nastavovať krk gitary, je potrebné pred manipuláciou s imbusovým kľúčom ubolniť struny (všetky) najmä v prípade ak budeš zvyšovať pnutie výstuže krku. Je to preto, aby si nepoškodil závity na tyči výstuže krku (resp. na matici do ktorej nasadzuješ imbusák). Sila akou pôsobí 6 oceľových naladených strún je značná a prekonať ju dá závitom dosť zabrať.

Členom od
    Mar 2010
    Sila Reputácie
    20

Ak budeš v budúcnosti nastavovať krk gitary, je potrebné pred manipuláciou s imbusovým kľúčom ubolniť struny (všetky) najmä v prípade ak budeš zvyšovať pnutie výstuže krku. Je to preto, aby si nepoškodil závity na tyči výstuže krku (resp. na matici do ktorej nasadzuješ imbusák). Sila akou pôsobí 6 oceľových naladených strún je značná a prekonať ju dá závitom dosť zabrať.
    uz ich uvolnujem lebo sa bojim be puknu

uz som to skusal no velmi nepomohlo ale asi tbrbalo silnejsie buchnut (a ja sa dost bojim trieskat po gitare) ale asi hodinu som sa babral z hmatnikom ale nakoniec som si nasiel tu spravnu polohu je tam trosku visi dohmat ale je to v pohode

este jedna parada doktorka zistila ze mam dost kriky chrbat a musim chodit na rehabilitaciu (ale hrat neprestanem )
    Last edited by -MaReK-; 26.03.2010 at 20:07. Dôvod: spojené, používaj EDIT !!!!!!!!!!

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky