1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný
Pivko
Už dlhší čas koketujem s touto myšlienkou rozpútať debatu o tomto nápoji. Pivo.. bez nejakých podkladov, štatistík, ale aj tak si trúfam povedať, že to je najpredávanejší nápoj na Slovensku.
A ja sa pýtam: Prečo? Nič vo zlom, ale pivo nie je zrovna pochutina. Prečo ho teda všetci pijú? Ide o ten alkohol? Alebo je to len frajerina? Kto mi vie vysvetliť prečo keď dáte ochutnať pivo 12 ročnému dieťaťu, tak povie, že to je hnusné, ale keď má 15 tak ho chlastá furt? Zrazu mu začne chutiť? Alebo sa všetky decká len pretvarujú, lebo je to in? Som punkáč tak pijem pivo? Všetci pijú pivo tak aj ja?
Básničky pre pivo, vyznania k pivu.. piesne o pive.. táto tématika už začína byť strašne otrepaná, klišé.. Ani humor tam nie je, ani pointa.. tak o čo tu ku*va teda ide?
Je pivo o závislosti? V mladosti sa naňho decká naučia aj keď im nechutí a potom celý život idú na zotrvačnosť?
Hej aj ja si dám pivo. Ale nejako extra mi nechutí.. Ide mi skôr o atmosféru, keď kecám s kamošom pri pivku. A hovorím teraz o našich slovenských obyčajných pivách, nie zahraničné pivné špeciality.
Vie mi niekto vysvetliť celý tento ošiaľ čo sa robí okolo konzumácie piva? Vo veku do 18 rokov je to jasné - frajerina.. ale čo potom?
* Ak som niekoho urazil, lebo pivo miluje, nech ma kľudne vymínuskuje
Re: Pivko

Pôvodne Príspevok Pridal(a)
SOAD
PIVKO je najlacnejšie

... a najlepšie :P
BACH Les Paul Classic
Zoom G-1AC
Peavey TransTube Rage 258

Re: Pivko

Pôvodne Príspevok Pridal(a)
NUKI
... a najlepšie :P
Hm...tak ma napadlo, ako by sa mohli viesť v krčme "pivné reči" ak by to bolo bez piva. Asi aj preto ho jedni zatracujú a druhí velebia. Ide len o to kde sa "hodnotiteľ" momentálne nachádza. Ak bude v krčme s partiou a bude viesť vášnivé debaty (po pár pivách) o.... bude to iné ako v prípade túžobne očakávajúcej manželky doma na svojho "debatéra". Potom aj podľa toho vyzerajú rôzne štatistiky.