+ Odpoveď do témy
Stránka 12 z 12 PrváPrvá ... 2 10 11 12
Zobraz výsledky 111 po 118 z 118

Téma: Rytmus

Členom od
    Sep 2010
    Level
    62
    Sila Reputácie
    14

Re: Rytmus

očividne niekoho štve že je Slovák

Členom od
    Oct 2006
    Level
    74
    Sila Reputácie
    29

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Blecky Zobraz Príspevok
    očividne niekoho štve že je Slovák
    Ja som to tu už písal, že nie som Slovák, ale zas z časti som preto som použil prvú osobu, zdalo sa mi to viac fér

Už ani Winnetou nemal rád komančov...
    "no? a kam sa Hendrix dostal bez teorie? pod zem!"

Členom od
    May 2009
    Level
    46
    Sila Reputácie
    18

1 z 1 užívateľov považuje tento príspevok za hodnotný

jaj a chalani co som tu minule riesil , ze preco sa rytmus nehodi do superstar. Tak nie len kok*t (rytmus) je v Superstar ale aj kur*a (zetova) ... cheers http://download-maniac.blog.cz/1102/helena-zetova-naha Tolko o Superstar je to banda nvn ani coho... akurat len toho Haberu trosku lutujem .Jeho kolegovia maju uroven Stara co chce byt "in" aj ked jej to neide, saso co chce byt zaujimavy a robi si reklamy a jedna prvotriedna stet*a

Členom od
    Nov 2007
    Level
    75
    Sila Reputácie
    24

dik akurat vedla mna tu bola mama ja kliknem na odkaz a tam zetova
    A skús porozmýšlať prečo asi tak tam dali takych ludi do poroty? ide im len o to aby mali čo najvyššiu sledovanosť, im su všetci v tej superstar ukradnuty, zaujima ich len to kolko s toho penazi ziskaju. (ale nehovorim že všetci su taky)
    Ibanez Prestige Rg 1570 MRB
    Squier Affinity Stratocaster - RW - 3 Tone Sunburst
    Home made guitar
    španielka marris
    Blackstar HT-5RH
    Kustom ARROW16DFXJ
    Digitech XMM Metal Master Distortion
    Wah Dunlop 95Q
    BOSS DS-1
    BOSS SD-1
    BOSS BF-2

Členom od
    Jul 2010
    Level
    14
    Sila Reputácie
    13

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Futox Zobraz Príspevok
    ked si to zobereme zdruhej strany tak to je presne opacny extrem jhonas brothers .. proste mlady cajky budu letet na cukrikovych chalanov.. a ten druhy typ mladych cajok bude letiet na drsnych chlapcov ako je rytmus.. . Zalezi od okolia ja sa kamaratim s 3mi hip hopermi .. ostatny moji kamosi/ky pocuvaju klasiku povacsine (strasne vela klaviristou znam ) a nie kvoli tomu zeby som sa kamosil len s nehip hopermi.. ale proste asi stoho ludia vyrastu ked som bol 7-8 na zakladke .. komplet vseci boli hoperi takze tak. Kedysi deti hrali gulicky a pogy dnes deti hulia travu co clvoek narobi.
    ja neletim ani na Jonas brothers ani na Rytmusa ale mas pravdu okolie dost ovplivnuje ..ja si napr rada vypocujem neznamejsie no kvalitnejsie kapely
    a ja som este tiez v podstate "dieta" a pamatam si aj poggy mozno ich este aj dakde mam a mozem prehlasit ze nefetujem to si len vsetci myslia ze mlady fetuju ale z vacsej casti je to iba fama

Členom od
    Nov 2007
    Level
    85
    Sila Reputácie
    49

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Chester Zobraz Príspevok
    jaj a chalani co som tu minule riesil , ze preco sa rytmus nehodi do superstar. Tak nie len kok*t (rytmus) je v Superstar ale aj kur*a (zetova) ... cheers http://download-maniac.blog.cz/1102/helena-zetova-naha Tolko o Superstar je to banda nvn ani coho... akurat len toho Haberu trosku lutujem .Jeho kolegovia maju uroven Stara co chce byt "in" aj ked jej to neide, saso co chce byt zaujimavy a robi si reklamy a jedna prvotriedna stet*a
    tá "stará čo chce byť in" by ťa svojou muzikálnosťou zotrela jedna radosť...
    GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
    Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
    Amp : Orange DT, Orange 2*12
    Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
    Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5

Členom od
    May 2009
    Level
    46
    Sila Reputácie
    18

Citát Pôvodne Príspevok Pridal(a) Biťo Zobraz Príspevok
    tá "stará čo chce byť in" by ťa svojou muzikálnosťou zotrela jedna radosť...
    napisal som snad niekde, ze je hudobne hovn* (ak sa dobre pamatam, tak hudobne schopnosti som kritizoval iba Rytmusove ) ? Mne sa len k nej nehodia niektore gesta, ktore tam predvadza tod vse. A nech su aki su vsetci su odomna muzikalnostou lepsi takze tak...

Členom od
    Feb 2009
    Level
    76
    Sila Reputácie
    41

without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche

+ Odpoveď do témy

Informácie o téme

Users Browsing this Thread

Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)

Pravidlá prispievania

• Nemôžeš pridávať nové témy
  • Nemôžeš pridávať odpovede
  • Nemôžeš pridávať prílohy
  • Nemôžeš upravovať svoje príspevky