očividne niekoho štve že je Slovák![]()
očividne niekoho štve že je Slovák![]()
jaj a chalani co som tu minule riesil , ze preco sa rytmus nehodi do superstar. Tak nie len kok*t (rytmus) je v Superstar ale aj kur*a (zetova) ... cheers http://download-maniac.blog.cz/1102/helena-zetova-naha Tolko o Superstar je to banda nvn ani coho... akurat len toho Haberu trosku lutujem .Jeho kolegovia maju urovenStara co chce byt "in" aj ked jej to neide, saso co chce byt zaujimavy a robi si reklamy a jedna prvotriedna stet*a
![]()
dik akurat vedla mna tu bola mama ja kliknem na odkaz a tam zetova
A skús porozmýšlať prečo asi tak tam dali takych ludi do poroty?ide im len o to aby mali čo najvyššiu sledovanosť, im su všetci v tej superstar ukradnuty, zaujima ich len to kolko s toho penazi ziskaju. (ale nehovorim že všetci su taky)
Ibanez Prestige Rg 1570 MRB
Squier Affinity Stratocaster - RW - 3 Tone Sunburst
Home made guitar
španielka marris
Blackstar HT-5RH
Kustom ARROW16DFXJ
Digitech XMM Metal Master Distortion
Wah Dunlop 95Q
BOSS DS-1
BOSS SD-1
BOSS BF-2
ja neletim ani na Jonas brothers ani na Rytmusa ale mas pravdu okolie dost ovplivnuje ..ja si napr rada vypocujem neznamejsie no kvalitnejsie kapely
a ja som este tiez v podstate "dieta" a pamatam si aj poggy mozno ich este aj dakde mama mozem prehlasit ze nefetujem to si len vsetci myslia ze mlady fetuju ale z vacsej casti je to iba fama
GuitWashburn N2 Nuno Bettencourt Signature Model, Copy Of Strat, Marin Electroacoustic /nylon strings/
Bass Lakland Jazzbass, LTD ESP B206, Squier Pbass
Amp : Orange DT, Orange 2*12
Eff : AKG wireless system, In Ear monitoring system, Bassboard : Line selector, Zoom MS60-B, DIbox
Using : M-Audio Hardware, M-Audio Studiophile, Rode NT-1A, AKG-C1000/3000, Shure Beta52,SM57,SM58,PG56,PG81, Audix i-5
without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
Momentálne si tému prezerajú 1 užívatelia. (0 členovia a 1 hostia)